Hold on be strong

Då var det fredag. Kunde bara inte gå till skolan idag, har ont i halsen och vill inte lämna sängen. Det blir inte roligare när man kollar ut och ser vädret heller. Nu har jag i alla fall packat alla mina saker, och snart ska Lena köra hem mig till mamma. Kommer nog stanna där ett tag nu.

Kollade precis vädret för Cypern, och om det stämmer så kommer det vara nästan 30 grader den veckan vi är där. Härligt ! !

Måste lämna böcker på biblioteket, och så måste jag bestämma hur jag ska göra ikväll, sitta inne? Eller gå ut? Men det jag ska göra först, är att ta en lång härlig dusch hos mamma, fixa till mig för har legat i min säng mer elle rmindre i två dygn. Måste skärpa till mig nu !

Blir kanske att dra till olivia ikv, får se hur jag mår.


Ännu en långsam dag

Jag undrar vilken dag jag uppriktigt sagt kommer kunna skriva, fan vilken bra dag jag har haft. För just nu känns det som månader bort, men jag hoppas att jag har fel. Jag hoppas den dagen kommer tidigare än anat.

Har varit ledig idag, låg i sängen till 17.30 och kollade O.C. När jag insåg att klockan närmade sig sex fick jag lite ångestpanik och cyklade bort och tog en cigg med Martina och Olivia, solade även efter det.

Nu är jag hemma igen, och vill bara att tiden ska gå, att dagarna ska gå så det blir söndag. Så jag får komma bort och bara glömma allt för en stund, samla lite kraft att ta tag i allt när jag kommer hem.

Fast innan jag sover ska jag gå ut och bjuda igen min kära granne på ciggen jag fick igår.


Where are you now? Now that i need you . .

just another day

jag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar digjag saknar dig

Ungefär sådär känner jag just nu. Har precis hämtat Tova vid boulhallen och stoppat henne i badkaret, nu ligger hon och gömmer sig och låtsas drunkna, väldigt spännande ! Ska snart ta upp henne igen, och då ska vi göra lite pizza, Tova är lite smått galen i det just nu. .

Nationella provet i engelska gick bra, kände mig nöjd och hoppas att Janet också blir nöjd, eller vem det nu är som rättar det. Började även på min powerpoint redovisning, om Pocahontas. Hon har alltid varit en favorit. På bilden gjorde jag klar min tavla, blev riktigt nöjd med den. Om jag hittar sladden till mobilen ska jag lägga upp en bild !

Nu ska jag tvätta barnet !

världens bästa mamma

Jag saknar min mamma så otroligt idag, har varit hos pappa i mer än en vecka nu, och ska stanna till fredag. Men det tar på mig, jag har en väldigt nära relation till min mamma, hon är som min bästa vän. Hon är den som får mig att orka, och den som gör att en lugn hemmakväll inte är tråkig. Så just nu känner jag mig ungefär som en fyra åring som längtar efter sin mamma, så mycket att hon skulle kunna gråta. Ser verkligen fram emot en vecka på Cypern med henne, för jag vet att om någon kan få det jag går igenom lite lättare, så är det hon ! Hon är verkligen den starkaste männsikan jag träffat, utan tvekan !

<3


Jag har laddat hem hela andra säsongen av O.C, krypit ner i min säng och stoppat i mig lite choklad, nu hoppas jag bara att jag ska kunna somna, och att dagen i morgon ska komma, för det är ett steg närmare min resa, fast ett steg längre bort från dig . .




inegn sol idag inte

ligger och slappar i vår röda fåtölj
ser verkligen att mina ögonbryn behöver noppas, gud . .


Då var det tisdag då, kan inte påstå att mina dagar går så hemskt fort. Är ganska tomt, och har varit de senaste två veckorna, men jag försöker att göra det bästa utav det. Det jag allra helst skulle fördriva all tid med är att träna, men mitt gymkort har gått ut och känns inte lönt att fylla på det nu när jag ska åka om några dagar.

Solade som sagt igår, och det var skönt som vanligt. Dock så fick Josefin solfrossa och svimmade nästan i min famn, väldigt hemskt. Men efter frsik luft en stund så var hon okej igen. Tur att hon inte var ensam !

Missade första lektionen idag, inte alls bra men i morgon är det väldigt viktigt att jag är i tid, vi ska ha nationella prov i engelska på högskolan ! Även idag efter skolan solade jag, med Alice och Cornelia. Det syns verkligen nu, är väl kanske lite onödigt med tanke på att jag ska på solsemester. Men det är så skönt, och halva priset så jag struntar i det, och att det är farligt. .

Ska strax gå ner till Netto och köpa lie choklad, får se om jag hittar någon mörk som inte är för onyttig, men är så sugen och tycker jag förtjänar det, varje dag är verkligen en kamp med saknad just nu


bra anna !

Kom nyss hem och ska strax laga mat till mig, pappa och Tova. Blir kyckling med curry idag.

Var duktig idag, åt frukost, cyklade till skolan och kom i tid ! Efter skolan sprang jag, Cornelia och Alice runt i stan och letade presenter till Josefin. Tror hon kommer bli glad, men det får vi se på lördag.

Ska som sagt sätta fart med maten nu, efter det ska jag sola med Josefin. Är så skönt när man är lite trött och frusen, känner mig så mycket frächare efteråt och det kan jag allt unna mig just nu. För det är jobbig dag idag med mycket saknad.

en bild jag hann knäppa snabbt i morse,
är väldigt nöjd med min nya sjal som jag köpte på Åhlens för 129 kr !


make my dream come true

Oj så trött jag är nu, har landat i sängen precis. Har pluggat hela dagen fram tills halv sju, då åt jag lite mat och efter det mötte jag upp Martina vid Sibylla, där jag tyvärr spydde upp all mat direkt. Måste ta bort alla mjölkprodukter i allt nu för min mage klarar det helt enkelt inte.

Efter att jag hade spytt, lugnat mig och ätit lite ny mat så gick vi bort till Meddo och solade i 20 minuter. Verkligen skönt, för kände mig så frusen och hängig. Tycker det är toppen att de har halva priset, passar perfekt nu inför resan. Har redan fått en del färg bara efter de här två gångerna.

I morgon är det skola igen, kommer kunna lämna in ett arbete i alla fall. Efter skolan ska vi köpa presenter till Josefin som fyller sjutton år på söndag, vi ska dock fira henne på lördag. Får se vad vi hittar på spännande.

Nu måste jag sova, är så väldans trött och vi börjar åtta i morgon. Måste komma i tid varje dag denna veckan, och inte missa en ända lektion, annars blir det inte kul när närvaro lappen kommer denna månaden . .

Min ögon trillar snart igen . .


Hos Lina

en lite halv ful bild på mig


En på mig och söta Alice


Fick nästan lite dåligt samvete över att vi inte hjälpte Lina att städa . .


En glad Steffi !


Martina och Cornelia får avsluta

before i fall any deeper

Den stillsamma hemma kvällen blev hos Alice. Gick dit tillsammans med Pappa, Lena och Tova, för att de skulle få kolla på studsmattan Alice inte vill ha längre. Tova hade så roligt, hoppade som en liten galning och lekte med Chico. Har en känsla av att hon gärna hälsar på hos Alice igen . . Nu gäller det bara att övertyga pappa om att studsmattan ska hit också, tyckte jag såg hur han veknade lite . .

Jag och Alice söta Chico, här var han fortfarande ganska liten men nu har han vuxit till sig !


Jag sov till halv två idag, förstår inte riktigt varför eftersom jag kom hem strax före ett ? Men jag behövde väl det. Idag måste jag verkligen plugga, både engelska och BF. Och sen tänkte jag att jag ska hinna med och sola också, är ju halva priset månaden ut och jag vill verkligen inte vara helt kritvit när jag kommer till Cypern om en vecka !

Stör mig på att det är så dåligt med bilder här, men det är för att jag inte har en egen digital kamera än, och att Alice inte skickat bilderna från varken Linas fest eller vår mysiga lunch igår. Får nog tjata på henne lite ikväll. Men nu ska jag ta mig upp ur sängen, måste verkligen äta något eftersom jag spydde en massa igår, mjölkallergin -.-

helt slut

Jag är helt slut !

Jag är verkligen det, har svårt att hålla ögonen öppna. Men samtidigt så vill jag inte somna för jag har så jobbiga drömmar och gillar inte verkligheten jag vaknar upp till heller.

Jag började min dag med att dammsuga huset, efter det blev det lunch i stan tillsammans med Alice, Lina och Martina. Verkligen trevligt och vi avslutade lunchen med en stund i solen i Norre Katts park.

 

Alice och Lina

Jag, Martina och Lina

Varmt och härligt

Alice, Lina och Martina ska hoppa, och jag ska ta bild. Gick ju sådär !


En anledning till att jag är trött är nog för att vi festade hos Lina igår, kom hem strax efter två men somnade inte förän fyra. Så ikväll hoppas jag på en stillsam hemma kväll.

Kom ihåg

jag måste verkligen komma ihåg att göra detta innan helgen är slut, tänker att om jag skriver det här kanske jag kommer ihåg det, eller så har jag någon snäll vän som påminner mig !

Göra klart de 39 frågorna om Leken
Fota och rita av en lekplats, plus intervjua Lena
Skriva, böja och översätta 45 engelska ord


Tova lova lej . .

är Annas älsklings tjej ! Utan tvekan. Min lillasyster är min solstråle. Minns det som igår när jag såg henne för första gången. Hade önskat mig ett små syskon så länge, och idag kan jag knappt vänta på att få se henne växa upp !

Och nu sitter jag och just denna solståle och tittar på Saltkråkan, och det slår aldrig fel. Vi har gjort hemmagjord pizza och nu har jag satt fram läsken och godiset. En nöjdare Tova får man leta efter helt enkelt. och en nöjdare Anna


happy friday

Sitter i skolan och har Bf, har för tillfället ingenting att göra, eller egentligen har jag massor men allt arbete är hemma. Snart är det i alla fall slut för dagen, och det ska bli skönt eftersom jag gick upp sex i morse och åkte från Slättåkra. Är även redigt hungrig.

Ikväll ska jag vara barnvakt till Tova lilla och efter det blir det förmodligen hem till lina som gäller !


så här mycket gillar jag att vara i skolan just nu !

blir tröttare ju mer jag vilar

Så här vacker är jag just nu, trött som bara den är jag. Hur jag nu kan vara det? Väntar på att jag ska hitta någon som vill hänga med ut och förgifta lite, aj aj. . men så är det !

rödluvan, yes !


changes

känner att jag har en dålig dag, känner mig otålig och rastlös och gillar inte vägen mitt liv har tagit den senaste veckan. Hatar när det förändras, jag gillade det bättre som det var för några veckor sedan. Men i morgon är det fredag, och då hoppas jag att jag kommer få ha roligt. Ska börja kvällen med att vara med min lillasyster, laga lite mat, kolla film och sånt. Sen vid nio ska jag hitta på något med Alice, vad det blir är ännu ganska osäkert.

Nu borde jag ta något att äta, för klockan är halv två och har inte ätit ens en liten smula. Efter det ska jag se om det finns någon som slutat tidigt idag och vill hitta på något, kanske följa med mig och fota en lekplats?

en helt vanlig ovanlig onsdag

Sådär, nu var även denna dagen slut. Har landat i sängen precis och känner mig väldigt trött trots att jag sov så länge idag. Jag hann med en hel del ändå. Färgade och slingade Lenas hår bland annat, blev jätte snyggt och varje gång jag fixar med någons hår så ångrar jag att jag inte valde frisör ändå, men det är aldrig försent, jag ahr ju ett långt liv framför mig ! hoppas jag

Bion
, var bra. Ingen toppenfilm som berörde precis, men en rolig film och jag hade ju Robin med mig och han är alltid bra sällskap. Varje gång jag ser en film med Aniston så påminns jag om hur mycket jag diggar henne, tycker on är sjukt vacker på ett väldigt naturligt sätt och en grym skådespelerska. Tycker om alla filmer med henne, i stort sätt vad de än handlar om. Tror även jag fick Robin att inse hur snygg hon är !

Nu ska jag se om jag kan hitta något roligt att titta på innan jag somnar, i morgon har jag bara en lektion och det är engelska. Men på eftermiddagen måste jag hinna med att fota en lekplats och även intervjua någon vuxen som vet lite o mlekplatser. Får se hur det går !

Från min födelsedag förra året, det var toppenväder och jag firade den med två av mina bästa vänner, Olivia och Cornelia. Hoppas på en lika bra dag iår, fast med några fler av mina nära och kära. Har redan börjat fundera en hel del på hur jag vill fira, vet att tiden går så himla fort nu. Och vill att min födelsedag ska bli extra speciell i år bara för att det känns så o - speciellt att fylla sjutton


Upp och hoppa

hoppsan, vaknade precis och klockan är halv två ! Det var ju inte alls meningen.. Var uppe klockan sex och sjöng för Lena, sen somnade jag om och då verkar min kropp ha behövt sova tills nu. Läskigt !

Får nog ta att sätta fart på den här dagen, måste äta, klä mig, fixa mig och sen in till stan och köpa biljetter till bion. Tar längre tid än man tror för mig allt detta, är inte särskilt snabb av mig, eftersom det alltid kommer massa roligt jag hellre gör emellan allt det jag borde och ska göra.

Så nu ska jag sätta fart, skulle vara bra om jag hann göra engelska läxan och skriva lite om Plupp också, innan dagen är slut !


Plupp den lilla osynlingen, en av mina favoriter när jag var liten.




varför snöar det?

När alla började spamma att det snöar, tänkte jag bara, kul skämt. Men sen kollade jag ut, och det snöar verkligen?! Hur sjukt är det, med tanke på att jag för några timmar sedan gick i kort kavaj och tygskor ute. Men det har tydligen med vulkanutbrottet och atmosfären att göra. Sådant som jag inte orkar sätta mig in i .

Sitter istället i min säng och drömmer mig bort till Aiya Napa, mamma betalade den nya resan idag, så nu är det åter igen dags att hålla tummarna och hoppas, tredje gången gilt.. Åker den 3 maj, alltså om mindre än två veckor !







Borde plugga, men tyvärr så orkar jag inte. Har fortfarande feber så istället sitter jag här med några godisbitar, lite mineralvatten och min fina dator. I morgon ska jag och Robin gå på bio, fick två fri biljetter av mammsen innan. Hon är allt bra snäll ! Så det blir the bounty hunter, en action komedi med Jennifer Aniston och Gerard Butler. Hoppas på att den är bra, någon som sett?



sick and tiered

gick inte alls bra med att somna tidigt, eller att gå till skolan. Robin kom hit vid halv tolv och vi somnade nog inte förän klockan två.

Idag har jag inte gjort något, är sjuk och orkar knappt resa mig ur soffan. Kollade på The duchess och Vingar av glas, och efter att Robin hade åkt så har jag bara suttit framför tvn.

Mamma och jag har iaf bokat en ny resa, fortfrande till samma ställe men ett annat hotell. Så vi åker om två veckor, om bara allt har ordnat sig med askmolnen tills dess. Längtar så mycket, och hoppas verkligen vi kommer iväg den här gången.





Nu ska jag tvinga mamma att köpa gulaschsoppa till mig, är sjukt sugen på det. Sen blir det svenska hollywood fruar och i morgon är jag ledig. Härligt !

Bara älskar Maria Montazami i Hollywood fruar, hon är så knasig ..


how i love you

haft ett väldigt händelserikt dygn.

I morse klockan halv sju åkte jag hem till Robins mormor. Robin sov till klockan 15 och jag fördrev tiden med att kolla körslaget och talang. Efter klockan fyra cyklade jag hem igen, och det var bland det jobbigaste jag har gjort, har varit yr, kokhet och har kräkt från och till hela dagen. Inte alls roligt, kanske tur att vi inte ska åka i natt?! Hade inte varit så kul att ha någon slags influensa nere på Cypern.

Får se om det blir Cypern nu om ett par veckor eller om det blir Italienska rivieran. Mamma vill väldigt gärna åka det om det inte löser sig med planen, och har kollat en del bilder, och det ser inte helt fel ut.

Nu ska jag sova, för börjar tidigt i morgon och har ont i halsen och möjligen feber. Men kan bara inte missa mer i skolan så hoppas det känns bättre i morgon om jag sover ordentligt nu.

Du är min ängel


you had a bad day

Dålig dag nummer 7 ..

Vaknade mitt i natten över att jag var genomblöt, drömde massa jobbiga mardrömmar. Ser inte för ljust ut inför vår resa heller, men jag hoppas av hela mitt hjärta att vindarna vänder och att vi kan flyga på måndag. Annars har jag ingen aning om vad jag ska ta mig till, bokstavligt.

Blir antingen till att hyra eller ladda hem en film att kolla med mamma ikväll, hon är det enda sällskapet jag orkar med för tillfället. Ska dock inte glömma bort min pratstund med Martina idag, tack min vän.

Ta mig till havet !


love dont come easy

Varför varnade aldrig mamma och pappa mig för att bli kär? De har ju varnat för allting annat, kolla innan du går över vägen, stoppa inte metall i brödrosten, ha inte hårfönen i närheten av vatten. Men inte fan har de varnat för att bli kär?! Jag hatar verkligen att känna mi gså här, det värsta med att ha varit så lycklig, är att det är jobbigare än någonsin att vara olycklig. Jag klarar helt enkelt inte av det, det kryper i hela mig och jag vill bara att detta ska få ett slut, snälla kom och håll om mig !

är det för att jag dödat myrorna

Jag undrar verkligen varför jag blir straffad så här, kan det vara för att jag dödat myrorna som tagit sig in i vardagsrummet?


Alla flyg var inställda idag med, men de räknar med att öppna Arlanda i morgon, lördag. Så med lite tur så har de öppnat Landvetter på måndag. Det är så viktigt på alla sätt och vis att vi kommer iväg den här gången!

Dagen hitintills har inte varit speciellt bra, jag sa för bara några veckor sedan att så fort det var fint väder så är jag lycklig. Men inte ens vädret funkar just nu, allt känns bara väldigt tungt, men jag kämpar på. Var duktig på idrotten och ganska så flitig på bf lektionen, så det tänker jag vara nöjd med i alla fall.

Har ingen aning vad jag ska göra ikväll, känner inte för att göra någonting. Så blir nog en film i soffan !


håller alla tummar

verkar ändå som det kommer lösa sig till måndag, peppar peppar.. för de ska förmodligen flyga en del redan i morgon. Hoppas verkligen att det gör de, känner inte alls för att låta en vulkan förstöra min resa !

Jag har inte gjort mycket idag, men blev en body lotion, en deo och härinpackning till resan innan, och har även packat en hel del. Så i morgon ska jag försöka hinna med biblioteket.

Nu blir det cougar town och sen försöka sova, natti !







panik

Tydligen så har en jävla vulkan på Island fått ett utbrott och de hat ställt in alla plan ifrån sverige idag och i morgon, pga alla askmoln. Om vårt plan ställs in på måndag, du vet jag inte vad jag tar mig till?! :( Jag ska åka nu ju, vi har ju redan ställt in resan en gång när Philip bröt benet. Snälla håll tummarna..

u can get it if u really want

Väldigt fint väder idag igen, vem vet ni kanske kommer ha finare väder här hemma än vad jag kommer ha på Cypern? Fast nej kollade precis och när jag kommer dit på måndag ska det vara 27 grader, underbart!

Ska strax åka några ärenden med mamma och köpa det sista inför resan, efter det blir det till att börja packa lite och sen plugga, för kommer inte ta med mig några läxor till playan.. Till biblioteket måste jag också ta mig någon dag.

Dags att sätta igång !


En bild från förra våren ! Brunnsåker gangsters?

yrsel och migrän

Längtar så till Cypern, inte så mycket för själva resans skull längre, utan att där kommer inte varje plats påminna mig om dig. Vart jag än ser här hemma, så väcker det ett minne med dig. För det finns så otroligt många. Och jag hoppas verkligen att det kommer tid till att skapa fler. Kanske bara inte just nu?

Har haft en jobbig dag, gick upp vid åtta och därfär missade jag första lektionen, men efter det har jag varit ganska duktig ha försökt i alla fall. På eftermiddagen när jag och Josefin skulle träna däremot så höll jag på att svimma under passet, allt blev suddigt och började vingla, har inte hänt på länge nu. Men gissar att det är resultatet av för lite sömn och för lite mat de senaste dagarna. Måste verkligen försöka skärpa mig, för det går ut väldigt mycket över skolan just nu, och det funkar inte eftersom jag ska vara ledig.

men det gör så ont

Nu blir det Cougar town och försök till att somna, natti !


its a beautiful day

Väldigt fint väder idag, men det hjälpte inte så mycket för vaknade med förfärligt huvudvärk. Åkte trots det bort till skolan vid ett- tiden för att lämna in min ledighetslapp. Ska ju till Cypern om en vecka !

Nu är jag hemma igen framför tvn, skäms lite för man borde ju verkligen vara utomhus, men jag orkar bara inte, och har ännu inga solbrillor och solen gör inte mitt huvudvärk lättare.

Har tusen saker att göra men ingen lust, borde plugga, borde städa och borde packa. Men det är väl alltid en massa saker man borde göra som man inte gör?

Aldrig ska jag sluta älska dig !

Jag vet att jag inte är någon skönhet eller så
om du lämnar mig kan jag väl det förstå
för vad har jag ge dig som ingen annan har
jag är ingen särskild medans du är underbar

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där för mig som jag är där för dig
ge inte upp

Livet är en gåta du är gåtans svar
allt annat må försvinna om du blott stannar kvar
för också när jag tvivlar det känns som allt är slut
jag sjunker ner i hjälplöshet och inte hittar ut

Aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om
hoppas tror och vill att du ska hålla fast vid mig
att du är där (är där) för mig (för mig) som jag är där för dig
ge inte upp

När jag klantar mig
när jag sviker dig
när jag sabbar och förstör
var kvar ändå
tro för oss två för du vet vad jag än gör
ja vad jag än gör

Så aldrig ska jag sluta älska dig
du är allt jag har och allt jag ber om

Ge aldrig upp
Älskar dig så

man ska inte hoppas på för mycket

Ibland hjälper det helt enkelt inte att hoppas, det blev ingen bra dag..

Jag undrar varför det aldrig kan bli som man har tänkt sig? Varför det aldrig kan bli precis som man vill?
Jag har aldrig trott att jag är perfekt, tvärtom. Men jag tror ändå att jag är en bra människa, jag gör så gott jag kan i alla fall. Då kan jag undra varför, varför jag trots hur mycket jag försöker att alltid vara bra, inte får som jag vill? Jag kanske helt enkelt önskar fel saker..

Trots detta så tänker jag faktiskt inte ge upp, för jag tänker fortsätta hoppas på att det med tiden löser sig, att det med tiden blir som förut, eller kanske ännu bättre!?

Och nu måste jag försöka sova, men att försöka sova utan din varma kropp vid min sida kommer inte att bli lätt..


big big bed

åh vad jag hatar att sova ensam, tredje natten nu.. Hoppas verkligen att Robin sover här i morgon, min säng är verkligen på tok för stor att sova ensam i. Känner mig så ensam nu, hoppas jag somnar snabbt till en bra dag i morgon, Godnatt !

hope

man kan väl inte göra mer än att hoppas just nu, hoppas på att morgondagen blir bättre än dagen. Hoppas att min pojkvän kommer hit på ett bra humör och myser med mig hela dagen..

Jag sitter hemma i alla fall, trots att jag trodde det skulle börja brinna i mig. Det gjorde det nästan ett tag, men nu är jag bara lugn, och trött. Det har varit en sån dag som jag verkligen hatar, när jag verkligen känner mig helt fel och värdelös, när allt som kan gå fel, går fel ungefär. Hatar såna dagar..

Har en ny passion, förutom mitt älskade Vampire diaries, och det är Cougar Town, så roligt och lättsamt. Perfekt för mig på kvällen när jag alltid har en vana att tänka lite för mycket på lite för många olika saker.
Nu ska jag förtsätta att glo på tv med min mamma, hon stör sig enormt på att jag sitter vid datorn när hon försöker kolla på tv, men det tar jag ingen hänsyn till idag, för jag sörjer !





Det är svårt att vara seriös när man mest vill krypa ner i ett hål och gömma sig, och komma upp när det är en lite finare dag, när man är på lite bättre humör, och när man är lite mer älskad

boring

halmstad borde nog utnämnas till sveriges tråkigaste stad ! Har verkligen inga roliga planer för kvällen, och varje gång det dyker upp något så skiter det sig. Blir på så otroligt dåligt humör, och känar att det snart börjar brinna i mig om jag inte tar mig hemmifrån och gör något..

fel av mig

Ett nytt avsnitt av vampire har äntligen lagts upp, Dagen är räddad!

samma visa

Har kommit hem efter en snabb sväng i stan och till Nyhem. Känner att det är en krånglig dag, och humöret är inte på topp. Fast det kan ju också bero på att vissa personer i mitt liv tynger ner det en del. Något som kan göra mig lite gladare är iaf att jag strax ska gå bort till Ica och handla lite, för när mamma kommer hem ska vi grilla, mums !

Jag har ingen aning vad jag ska göra ikväll, det var meningen att det skulle festas, men vart? Finns det en fest, så är del alltid en fest som inte jag vill gå på, vad hände med alla roliga hemmafester med de närmaste? Kommer ihåg vi brukade ha så grymt roligt, nu är det mest problem och jobbigt när dte ska hittas på något. Ska jag vara ärlig så känner jag mest för att krypa ner i soffan och kolla massa avsnitt av Vampire Diaries eller Cougar town, synd bara att det inte kommit några nya avsnitt..

Nej dags att handla !


Does your mother know

Solen skiner, och mina vita tygskor väntar på att bli hämtade på Ica, perfekt!

Håller på att göra mig och lyssnar på ABBA, får inte glömma bort hur många bra låtar de faktiskt har, som alltid får mig på bra humör. Väntar på att mamma ska komma hem så vi kan hämta mina nya skor på ica, hoppas verkligen att de passar nu..
När skorna är på blir det bussen in till stan där jag ska träffa bla Erika, blir ingen shopping för måste spara vartenda öre till Cypern. Jag hoppas verkligen att det är tillräckligt varmt för att sitta ute idag, skulle vara så skönt att få lite sol på sig innan resan, inte så kul att lysa på stranden..

Nej nu ska jag gå och panta alla burkar efter förra helgen, mamma tycker tydligen inte om att ha de ståendes på trappen, bye !


Glömde nästan, några bilder har kommit !






äntligen slut på röda dagar

Vaknade för en timma sedan, men har fortfarande inte lyckats kliva ur sängen. Dagens planer är att
packa och göra i ordning rummet,
köpa födeksedags present till Linn,
Gå ut med Wilma och Vidar
och sen förmodligen kalas ikväll


Igår blev det bara lunch med Robin på dagen och på kvällen Vampire Diaries och godis med Olivia och Martina, visste att jag iaf skulle kunna övertyga Olivia om hur bra det är, och såg minsann hur hon fastnade!

Nu till dagens planer, ganska mycket att göra !


Måsta tala om att jag är så glad över att kunna överta, iaf en del av min mammas kläder. Älskar henes gamla skinnjacka!

Påskafton

Då var det Påskafton igen, hade detta varit för några år sedan hade jag förmodligen springit runt överlycklig och letat efter mina påskägg. Men nu skulle jag helst bara vilja slippa allt och istället sticka ut med lite kompisar, för det ser ut att vara riktigt härligt väder. Men ist måste jag duscha och klä på mig för sen blir det påskmiddag med Lenas familj.

Känns som att jag är riktigt bakis, huvudet dunkar och jag blir yr när jag reser mig upp, det konstiga är bara att jag drack inte en droppe igår? Nu, duschen !

dont worry, be happy !

Oro, det är den värsta känslan i mitt liv. Känslan som ständigt förföljer mig i olika former. Men ikväll minskade en oro en del, och det gör det för varje sån här kväll, men samtidigt som känslan av oro minskar, så ökar känslan av orättvisa, och den är inte heller en favorit.

Har nyss kommit hem från Swerres, och krypit ner i min varma säng, ska självklart fortsätta kolla på mina vampyrer, är verkligen fullkomligt besatt. Det är något med mig och vampyrer helt enkelt..

Jag har en vän, en underbar vän som jag är känt i nästan hela mitt liv. Jag tror att hon läser det här, om jag känner henne rätt. Och vill bara säga, att jag finns här för dig, dag som natt, för jag vet precis hur det känns. Vare sig du vill sitta och prata, sitta tyst eller supa dig aspackad så finns jag här och gör det tsm med dig om du vill ! Älskar dig m.


långfredag

Man kan inte annat än säga att denna dagen har levt upp till sitt namn. Vilken lång fredag, och än är den inte slut.
På morgonen passade jag Tova och hennes kompis Wilma medan Robin låg kvar i sängen och kollade film. När jag hade "passat" klart fick jag göra honom sällskap. Efter att ha slumrat lite från och till tog jag tag i mig själv, gjorde mig i ordning och åkte bort till morfar. Hjälpte honom att städa och fikade lite. Får så dåligt samvete att jag inte är där oftare, jag vet hur ensam han är ..



Tog en sväng på min cykel in till stan där jag satt en stund och pratade med Robin, och nu har jag kollat på ytterligare två avsnitt om Vampire Diaries, är verkligen besatt! Ska strax klä på mig något och gå bort till Cornelia, vet ännu inte vad vi ska göra, antingen blir det utgång, eller så blir det film. Hur det än blir så kommer det bli bra, för det var länge sedan jag var ensam med min bästa vän !


Vet inte hur bra det syns på bilderna, men mitt hår har verkligen blivit
mycket ljusare av mitt nya dyra balsam. Frågan är väl bara om det inte
börjar bli lite väl.. silvrigt?

Vampire Diaries

Om det är någon som utav någon väldigt dum händelse har missat Vampire Diaries på 6an. Låt mig då tala om att ni har gått miste om mycket. Tyckte efter första avsnittet att serien bara verkade vara en annan wannabe Twillight- grej. Men så är inte fallet, det är riktigt bra och varje avsnitt är sjukt spännande. Så gå in på tv6.se och kolla på avsnitten gratis. Ni kommer inte ångra er !


modell för en dag

Då var det torsdag, och påsklov. Vart dagarna den här veckan har tagit vägen har jag ingen susning om. Fast sen när jag tänker efter så kan det bero på att jag haft ganska fullt upp,
måndag - Ikea
tisdag - shopping på stan
onsdag - fotografering i Kungsbacka.


Fotograferingen igår blev bra, jag såg det verkligen mest som en kul grej, och en chans till fina bilder på mig själv. Först blev vi stylade och sminkade av Medusa, och efter det fotade. Ett minus var att det tog hemskt lång tid eftersom det bara fanns en stylist på plats, så ist för att vara klara klockan tre var vi klara strax efter fem. Men jag hoppas på fina bilder att ge bort till familjen och kanske något till Robin, och självklart att spara själv. Men det var gratis och en upplevelse det med, men någon modell, det blir jag aldrig !

Efter modellandet sov jag i Slättåkra och idag har jag och Robin bara tagit det lugnt. Nu på eftermiddagen har jag umgåtts med min söta lillasyster, hon är dock inte alltid bara söt, hon kan också vara väldigt busig, idag tyckte hon tex att det skulle vara tjusigt att måla om pappas ljusa trägolv lite med blå tuschpenna, det tyckte inte pappa...

Dags att sova, ska upp klockan tio för att passa bustrollet igen, får väl se vad hon har för bus på gång för i morgon, god help me..

RSS 2.0