Godmorgon

Japp, ny dag då, och redan torsdag. Sjukt. Något mer som är sjukt är jag, mår inge bra idag alltså. Men ska vila och plugga nu på dagen sen städa på fridolfs och efter det ska pappa firas!

Gårkvällen spenderades med Robin framför kungarna av tylösand. Trevligt, även om programmet är ganska äcklig, fast underhållande!

Nu hoppas jag att Alice och Kim är framme hos Martina i Madrid, känns redan lite tomt utan Alice och Martina saknar man ju redan som tusan, men Alice är iaf tillbaka på söndag, skönt det !

Nu ska jag plugga lite, bye!


Hade inget att göra innan så rengjorde och sorterade allt mitt smink, slängde en del också, så nu är bara det jag använder mest kvar !

in school

Sitter i skolan, igen. Ska skriva om sverigedemokraterna och vad jag tycker om deras syn på Islam och om vi borde bjuda in dem till skolan, inte helt lätt att skriva om när man inte är tillräckligt påläst.

Mötet med rektorn gick bra, fick fram det vi ville och verkade iaf som han tog det på allvar, jag hoppas verkligen det!

Nu ska jag fortsätta jobba, måste bli klar så jag får mat, är superhungrig!


tröttheten tar över

Klockan är halv elva, varför har jag inte lagt mig? Varför sitter jag kvar i soffan när jag för hela fyra timmar sedan satt och klagade över hur trött jag var? Nu är jag tröttare än trött. Ögonen svider, kroppen känns väldigt tung och allt är bara lite jobbigt helt enkelt. Ska tvinga mig upp för trappan nu, krypa ner i sängen och bara somna direkt!

I morgon är det inte så värst mycket på schemat, men dagen börjar med att jag och Cornelia har möte med rekorn klockan nio, ska bli spännande och se hur mycket vi kan påverka alla de konstiga beslut som tas utan att vi ens blivit tillfrågade, jag gillar inte att lägga mitt öde i andras händer ska ni veta, är väl lite kontrollfreak på det viset.. Efter skolan måste jag plugga, det är verkligen ett måste. Kanske träffa Robin med? För på torsdag ska jag jobba på fridolf och sen ska pappa firas.

Nej, nu sitter jag och babblar, sängen var det!


Med solen i ögonen

Motionsdags

Nu är jag helt slut !

Började min dag med att jag och Wilma tog bussen till sture och gick sturelöpet, 5.5 km. Efter det hem snabbt och lämna Wilma, byta om och sen bussen in till stan.

  
Jag redo för sturelöpet

I stan mötte jag upp Lena och Tova, blev två par byxor och ett paket strumpor till far, som han ska få på torsdag när han fyller 45.

Kan inte alls bestämma mig för vad jag ska äta.. Är väldigt sugen på kyckling och curry men vet inte om jag orkar ställa mig och laga det bara, är verkligen hemskt trött. Har typ ingen mat hemma heller, inge kul . .

Sen måste jag välja ut alla bilder jag skall framkalla, Robin valde ut en del igår som vi skickade i väg så nu måste jag välja vilka jag ska ha också, och sen har jag fortfarande inte lämnat in mitt partiarbete, inte bra :/

Sov så gott

Nu sitter jag i min säng och vänar på Robin som är på toa, ska snart sätta på en film och känner att jag kommer somna som en stock! Så godnatt godnatt på er !


Update

Nu sitter man i skolan igen då, ny måndag och ny vecka!

Igår blev det kalas för lilla Nellie som fyllde två år, efter det till slättåkra, var väl första bra dagen på ett tag nu. Så nu återstår det att se hur den här blir.

Efter skolan måste jag hem, sen in till stan igen om byta en skjorta åt Robin, köpte visst en storlek för liten, det är inte lätt att shoppa åt killar, borde finnas någon guide eller något, eller skulle man haft en modeintreserad killkompis kanske?

Nu ska jag jobba på här i svenskan med dikter och annat strunt.



Shop til´ you drop

Oj, oj. Vilken dag, är helt slut!

Först shoppade jag och mamma, massor. Eller ja, blev massor med mammas saker också. Sen köpte vi fika på regnbågen och åkte hem till morfar. Där dammsög och skurade jag hela hans lägenhet, inklusive toaletterna, och nu har jag gått en runda i skogen med Wilma och Linn. Men det är bra att jag håller nmig sysselsatt, annars vet jag inte hur det hade gått..

Det här fick jag med mig hem idag!


En söt ring från JC och örhängen från Vero Moda


Skjorta från JC



Jeansklänning / topp från Kappahl



Två par byxor från Vila


Godmorgon ..

Lilla bloggen!

Blev väckt klockan nio av min pappa, tack säger man för det! Han undrade om jag ville följa med på bokmässa, vilket jag väldigt gärna hade velat, OM han bara hade kunnat fråga igår tex? Inte två timmar före. Jag har nämnligen planer för den här dagen, ska gå på stan med mamma, och sen har jag lovat att städa hos morfar, och sen är det ju faktiskt en viss ettårsdag, även om jag inte riktigt vet hur det blir med den..

Det är inte lätt att vara positiv just nu, men jag försöker verkligen! Jag är nöjd efter mitt besök hos frisören igår iaf, det blev inte kort och det blev mycket tunnare, huvudet känns typ 2 kilo lättare, haha.


Nu ska jag äta frukost med min moder, och njuta av det vackra vädret utanför.. NOT.

Fredagsmys

Mamma är allt bra hon, när man känner sig deppig och möts av massa tända ljus, kinamat och idol blir allt lite bättre. Tack mamma!







En bra blandning som gjorde dagen lite bättre helt enkelt, sen lite vin, idol och godis på det. Ja det fick väl effekten att jag nu, klockan elva, en fredag ligger färdig i sängen och ska sova, jag kan inte hjälpa det, jag är så trött. Och flyr gärna till drömmarnas land just nu!

Djupa funderingar

Det är inte helt lätt just nu, jag bär på en tyngd hela tiden, utan att jag själv vet varför börjar mitt hjärta plötsligt dunka superfort, som om jag vore livrädd för något. Det är som att min kropp förstått snabbare än mitt huvud, att jag är rädd nu, orolig. Och jag känner av stor orättvisa och ångest. Varför uppskattar man inte saker fullt ut när man har det bra? Varför minns man bara hur bra man egentligen hade det, när det kanske är försent?


Dagens Horoskop



Ja, ska tydligen vara lite försiktig idag, va med männsikor jag kan va mig själv med och vad det gäller den där nya romansen så finns det ju bara en människa jag vill ha en romans med, min älskling!

Godmorgon

Kan väl säga att jag fick mitt bra medelande igår iaf, även om det inte va riktigt så bra som jag hade velat. Men ett steg i taget!

Började morgonen med en promenad med Wilma, riktigt skönt och nu har jag precis ätit lite frukost och ska snart duscha. Det är synd att man inte fick börja så här sent varje dag, då hade jag fungerat så mycket bättre.



Jag innan promenaden




Wilma efter promenaden!

I eftermiddag blir det stan med Alice och efter det ska vi klippa oss, är på tiden kan jag säga! Visar hur det blev sen.


kan bara bli bättre

Har hitintills inte fått den där goda nyheten som ska ge planer för framtiden, men än finns det hopp! Dagen är inte slut ännu.

En sak som är positiv idag, förutom som min idrottslärare talade om för mig idag, att om det är riktigt dåligt idag, så kan det bara bli bättre. Det är sant, men något annat positivt var att det hade kommit en tidning från CHIC i brevlådan, alltid trevligt!



Nu ska jag plugga en stund, sen hoppas jag att min mamma kommer hem snart så vi kan käka något innan det blir mys till idol! Och efter Idol ska jag ta en promenad med Linn.


Horoskop


Dagens horoskop då, hoppas på att jag får det där medelandet iaf. Behöver goda nyheter idag. En tung dag efter många misstag igår, men om jag känner mig själv och min älskling så löser det sig snart igen. Det brukar det göra, och det måste det, för han är viktigast!

NU ska jag äta ett ägg och dricka apelsin juice, och sen göra mig i ordning för skolan.


Äntligen

Nu har vi trådlöst internet hos mamma! Sensation! Väldigt efterlängtat och förstår inte varför vi inte tagit tag i det tidigare.

I morgon är det skolafotografering, ingenting jag direkt ser fram emot, men kan ju hoppas på att det enskilda blir fint för en gångs skull så att jag kan ge ett till lilla morfar, han har inget sen jag var typ 12 skulle jag tro.

Igår fick jag hem lite smink på posten, har inte provat det ännu men det ser bra ut iaf



Nu ska jag fortsätta kolla på Kungarna av tylösand, lite smått underhållande är det allt.

Utan internet

Är hos mamma nu, men en sak som inte är bra, vårt internet är helt kaputt så nu har vi slängt ut det. Kommer ett nytt trådlöst modem i slutet av veckan. Vill inte låta desperat, men kommer faktiskt bli jävligt jobbigt att gå hela veckan utan internet annat än i skolan, usch!

Vill ha en ny jacka !


i skolan

Sitter i skolan och ska försöka jobba lite, men känner mig inte alls motiverad. Vill bara åka hem och ta en varm dusch och krypa ner framför soffan. Men vet att jag måste plugga när jag kommer hem, blev inget plugg i helgen tyvärr. Så ska skriva om de olika partierna i riksdagen, positivt och negativt, det är inte helt lätt kan jag säga.


Saknar min älskling lit eom dagarna, har inte riktigt vant mig att inte gå i samma klass, inte ens samma skola. Men det är nog bra för oss, få längta lite!


Val och kval

Är egentligen inte särskilt politiskt engagerad, men har ju fått bli det lite den senaste tiden, skolval, skolarbete och sen kan man ju knappt undgå tv och tidningar den senaste tiden, de har ju bara handlat om valet. Så nu är jag lite insatt, börjar skapa mig en egen åsikt, känner att det tur att jag inte ska rösta i år men att jag kommer va redo om fyra år när det är dags igen. Det enda jag har att säga är att jag tycker ju inte det är okej med SD alltså, no way.

Nog om politik, sitter med min dator igen, som jag saknat den. Nu är den som ny igen, och så kvick! Ska va väldigt rädd om den nu, inte spara ner så mycket skit.

Nu ska jag strax sova, i morgon är det en lång dag i skolan, och så ska jag till min mamma, härligt - saknar henne!


Veckorna går så fort, snart slipper man sture några veckor för vecka 42 går jag ut på praktik, yes!


Förklaring till hemsidan

Så där, nu fick jag tag i en dator! Pappa håller på att installera om min dator till Windows 7 istället för Vista, äntligen kanske den kan bli bra igen.. Nu är det bara några uppdateringar sen ska datorn va som ny, lika tom iallfall..

Har idag inte gjort mycket, tog med Tova till bibblan där vi lånade tre böcker till henne och sen fikade vi på vattenporten, en fyraåring är mycket bättre sällskap än man kan tro och nu har jag precis myst lite med Robin.

Ska förklara hur sidan jag länkade till fungerar nu!

Först går ni in på sidan, sen väljer ni vilken serie ni vill kolla på. Då kommer alla säsonger och avsnitt komma upp. Välj det ni ska se och klicka på det, då kommer det upp en massa olika sidor där man kan kolla på det, om det finns i listan så välj megavideo - lättast enligt mig. klicka där det står "Watch this link". En ny sida kommer upp och där klickar ni på "Click here to play". Sidan kommer upp och ni klickar på den röda knappen i mitten, det kommer upp reklam och den kan ni bara klicka bort direkt, och då klickar ni på samma knapp igen som nu blivit grön. Sen är det bara att kolla och njuta!

Nu ska jag snart kolla på valvakan eller vad det kallas, nu hoppas vi på det bästa!




Tips

Tänkte tipsa om en jätte bra hemsida som jag använder nästan varje dag. Det finns hur många serier som helst att välja mellan och det är gratis, iaf i 72 minuter, sen får man vänta i 54 min och sen kan man kolla igen. Men den är verkligen toppen, så slipper man ladda ner.


Man kan tex kolla på säsong 8 av One tree hill som går på tv i USA nu.

Hemma igen!

Har precis dammsugit nedervåningen så nu återstår bara här uppe. Min matta är ordentligt smutsig, hade nog egentligen behövt piska den, men det orkar jag inte.

Tror provet gick ganska bra, så skönt att den här veckan snart är slut, det har varit väldigt mycket, men innan jag kan slappa till det framför idol i myskläderna måste jag åka och städa på Fridolfs.

Igårkväll lyckades jag få in mamma på valp köpar spåret, hehe. Men vill inte längre ha en russel tror jag, vill ha den här lilla godingen!
En vit dvärgschnauzer!

Godmorgon

Vaknade i Slättåkra men nu är jag hemma igen! Gör mig ordning för en sväng på stan med Alice, efter det lunch och sen Psykologi prov, jag hoppas jag pluggat tillräckligt ...
Hoppas på en bra dag, och ikväll blir det nog Idol hos Alice !

funderingar

Har nyss kollat Kungarna då, vet faktiskt inte vad jag ska tycka än. Ena stunden är det vidrigt äcklig, och ena stunden är det så hysteriskt kul. Tycker dock det är skumt med alla halmstadbor som tittar in och till och med sover över? Fattar fortfarande inte vad det hela går ut på heller ..


Men nog om det, nu är det dags att sova. Håll tummarna för mig i morgon, tänkte ju kamma hem ett MVG!
Ps, Gudrun två ute eller vad är det frågan om?!

Jack Russel

Jag är lite sugen på att spara till en liten Jack Russel, så söta!

Plugget fortsätter

Ännu en dag som går emot sitt slut då. Blir till att plugga till engelskaprovet och sen ska jag kolla på Kungarna av Tylösand klockan 22, kan faktiskt inte låta bli. Hörde i en intervju med deltagarna att de tycker att vi halmstadbor är riktiga bönder, haha. Ja, det är väl bara högaffeln som fattas kanske!?
Va med Robin en stund efter skolan, blir inte Slättåkra idag utan i morgon. Fast snart blir det kanske inte lika långt att åka, de letar hus lite närmare, skulle va så skönt om de flyttade någonstans dit de går bussar, ofta!
Längtar så efter pengar, jag gillar inte att va pank. Vill tex väldigt gärna ha en ny vinterjacka, kanske en sån här..?
Fast vet inte riktigt om det är min stil, men ser så gosig ut! Får fundera på det här, men den kostar bara 900 och det känns inte så dyrt för en vinterjacka.
Idag kollade jag på första avsnittet, säsong åtta av Ont tree hill. Gud som jag älskar den serien, kan knappt vänta tills nästa kommer!
Nu ska jag plugga vidare!

Plugg

Oj så duktig jag är! Pluggar som bara den, och nu är det bara en halvtimma kvar till Idol, då ska jag unna mig ett stort glas cola, det är jag värd efter den här eftermiddagen.
Efter idol blir det lite mer plugga sen ska jag somna tidigt, i morgon blir det skola som vanligt och efter det Slättåkra med Robin, mys.

Back in school

Nu sitter jag i skolan, första gången på ett bra tag. Ska försöka skriva en sammanhängande text om hur vi fick fritid, inte världens roligaste. Sitter samtidigt och tycker lite synd om min Robin som är sjuk, får väl se om jag kan ta hand om honom lite efter skolan.

Ikväll är det idol igen, min favorit hitintills är ju lätt Olle .. Så duktig!

http://www.youtube.com/watch?v=0hcgIsW2IJM

update

Lördag - Ägnade hela dagen åt att göra mig i ordning, vet inte hur man lyckas med det men jag kunde inte bestämma vad jag skulle ha på mig, antingen blev det för uppklätt eller för vardagligt. Till slut blev det iaf jeans, ett svart volang - linne och en kavaj. Sen hem till Cornelia för att fira att hon fyllt år, god mat och goda vänner. Efter det blev det en sväng på Kulturnatten, det var inte så mycket att ha..
Grattis min fina bästa vän!
Igår sov jag och Robin till ett, gick upp och åt frukost och sen åkte vi hem tills hans bror där vi va resten av dagen för att fira hans födelsedag, blev tårta och pizza och massa trevligt. Efter det åkte vi hem till Slättåkra och kollade film med Emilia och Carola, en perfekt söndag helt enkelt.
Idag har jag inte gjort något alls typ, Robin kom hem till mig med frallor, så söt han är! Sen har jag flyttat över till pappa med, mysigt att va med Tova igen, hon hinner förändras så på bara två veckor.
Nu väntar jag på att Robin ska ringa, sen ska jag plugga lite för har mycket i skolan den här veckan, engelska, bf och psykologi...
Tips på en bra film, Letter to Juliet, väldigt fin!



love is a wonderful thing

Har haft en bra dag, började med Psykologi lektion, alltid intressant! Efter det in till stan för att köpa en present till en viss Cornelia Swerre, för i morgon ska hon firas med middag och skoj, blir väl även en sväng på kulturnatten.
Har spenderat eftermiddagen och kvällen med Martina, blev kinamat, lite tv, prat och mys. Allt härligt med Martina för hon känner mig utan och innan, det var ju trots allt ungefär 12 år sedan vi träffades första gången, har hänt en del genom åren.
Fick nyss ett samtal av min älskade som ville säga att han älskade mig och godnatt, då mår man ju alltid fint sen, kärlek är fint! Så nu kan jag somna gott till en ny film, Letters to Juliet blir det ikväll. Natti!
En gammal härlig bild på mig och Martina, tror vi slutade fyran?!

HOPE

Nu har jag varit hemma i en vecka.. Halsen som jävlas med mig, som vanligt. Men nästa gång ryker halsmandlarna, det har doktorn lovat!
Igår åkte jag med Robin hem till Slättåkra, känns ganska konstigt att de ska sälja sitt hus, men samtidigt blir det skönt om jag får in honom lite närmre stan. Hur som, vi kollade på Idol, så härligt att det är igång igen, är ju så bra, speciellt nu med alla auditions.
Och på tal om tv-program, vad ska man säga om Kungarna i Tylösand? Jag tycker att det var ganska så pinsamt, okej om det hade varit ett gäng med glada ungdomar som var här för att ha kul, att det handlade om Tylösand, vår stad och hur fint och kul man kan ha här på sommaren, men det här gänget drar ju bara allt liite för långt..
I morgon blir det skolan igen, Psykologi och sen ska jag träffa Martina, härligt!



Fick en lite jobbig nyhet idag, men hoppas av hela mitt hjärta att jag klarar av det här, och att du gör det. Behöver dig så mycket och detta ska inte få förstöra något, för du är allt.

RSS 2.0