Till Ikea

Nu ska jag strax åka till Ikea, vi ska köpa en säng till Tova och sen hoppas jag hitta lite saker jag behöver till mitt rum. Får se vad jag kommer hem med ;)


Pyssel

Efter dagis idag har jag och Tova Halloween pysslat, hon ska på Halloween - fest i morgon och sen tyckte jag att vi kunde få lite spökstämning hemma, jag älskar Halloween, men verkar inte vara någon som ska ha sån fest i år, tyvärr. Vi har gjort små spöken i gips, fladdermöss, en pumpa, en monster - godispåse och sen har vi gjort mönstergodisar av mandelmassa, mörk choklad och karameller. Lägger in foton på måndag när jag har min sladd!

I morgon är det fredag och då är det först psykologi, sen kanske träffa Robin, sen sminka Tova och sen vid åtta blir det Idol med Cornelia och Alice. På lördag blir det Ikea och söndag blir barnpassning för mig och Robin. Helgen klappad och klar!




Så här ska Tova sminkas i morgon!


life is good

Kan inte sova, tror jag är FÖR trött helt enkelt. Jobbade från åtta till sex idag, tio timmar, det var tufft faktiskt, iaf sista halvtimmen.

Igår åkte jag med Robin & co och kollade på huset i oskarström, kan säkert bli bra, eller det kommer bli bra. Sen sov jag i slättåkra, vi kollade på en väldigt mysko film, en norsk. Sebastians värld hette den iaf, den var speciell, inte bra och inte dålig, bara speciell.

Men en film som var bra, var Julie och Julia, den var mysig. Kollade den och nyaste avsnittet av Gossip girl när jag kom hem. Kröp ner i sängen och skulle sova vid åtta men inte fan gick det? typiskt..


Ja, skåda att mitt hår börjar få tillbaka lite längd, det är en positiv sak, en annan är att jag mår bra, jag klagar alltid när jag mår skit att jag inte uppskattar när jag har det så här bra, så nu uppskttar jag som bara den! Det går bra på dagis, går bra hemma, går bra med Robin. Livet är bra.


film tips

Har precis krypt ner i min varma säng och ska sova en timma, är helt slut för jag började halv åtta i morse, och la mig inte alls i tid igår.

Måste tipsa om en sjukt bra film som jag och Robin var och såg i söndags, fantastiskt bra!


-

världen blev igår så mycket bättre! all min kärlek till dig, nu gäller det!

-

I en bättre värld är det du och jag, alltid.

mammas dag

Gick upp halv sex idag, wihoo! Men mamma blev glad för sina paket.

Nu har jag avklarat min första dagen på praktiken, kommer bli bra detta, trivs. Har fått en jättebra handledare, igen. Kommer åka med henne dit på mornarna, toppen verkligen!

Nu ska jag städa mitt rum sen ska jag slappa lite framför tvn och efter det ska jag fortsätta fira mamma, så Desa kommer hit och käkar.


love u mami, även om du är tjurig :)

-

Då va helgen slut då ja, har inte haft tid alls att sitta vid datorn. Men nu så, sitter i soffan och är lite smånervös inför i morgon, det är min första dag på praktiken.

Nu lite om helgen, I fredags fyllde min kära bror 20 år! Det firade vi först med farmor, mamma och morfar. Sen på kvällen kom Philps kompisar och jag fick hit Sara och Martina, väldigt trevlig kväll blev det.


Blev ganska mycket folk till slut..

Sen igår, firade vi Philip hemma hos pappa och efter det drog jag och tjejerna på fest hemma hos Kim för att fira Alice och Benjamin, trevlig kväll det med!

Nu idag, har jag köpt present till mamma för hon fyller år i morgon, jag har städat och diskat, och lagat mat. Jag är duktig!


Mammas presenter, Body Milk och Dusch gel från Kings&Queens, en tvålpump och mintchoklad. Vet att hon kommer bli glad!

-



Plugg, plugg och mera plugg.. Snart lägger jag undan boken för idag för mamma och jag ska baka tårta. En viss storebror blir 20 år i morgon!


good morning


Uppe med tuppen. Usch, har inte sovit bra i natt, Robin har typ kallsvettats eller något hela natten så han va helt blöt och det blev sjukt varmt i rummet. Och inte nog med det så vaknade jag med ont i halsen, igen.. Så blev ingen redovisning idag, men skickade iaf in mitt arbete.

Ska nu plugga massa bf, måste bli klart nu eftersom praktiken börjar på måndag. Jag ska va på ett dagis på Frennarp, Duvan heter det. Det är tydligen ett kristet dagis, kan bli spännande eftersom jag inte är speciellt troende, har inte varit i kyrkan sen typ skolavslutningen i femman?



 


you are so beautiful

Sitter på precis samma ställe som jag satt för några timmar sen då ja, men nu har jag skrivit klart om Hitler, usch vad jag ogillar att skriva om honom, han förtjänar inte det, inte precis så att han gjort något bra, någonsin..

Jag sitter och väntar på att Robin ska komma hit med godis till mig, sen ska vi kolla på Kungarna av Tylösand, går inte att strunta i det hur knäppt det än är.


finaste pojken i världen

Onsdag

Hemma från skolan och har precis slagit mig ner i soffan med ett stort glas lingon-saft från Ikea. Det är verkligen den godaste saften.

På förmiddagen skrev jag lite om Våldtäkt och efter det åkte jag och lämnade ett busskort till Robin och sen var jag en timma i skolan. Vi gick igenom lite inför APU:n och sen kollade vi på dans - föreställning. Så duktiga de är!

Nu ska jag göra min engelskaredovsning, som ska redovisas i morgon! Blir ganska så nervös.. Men det ska väl gå bra, det är fem minuter av mitt liv liksom, det får bära eller brista.


söt jag är

bad day

Det här är ingen bra dag, det är en riktigt usel dag. Och jag önskar inget hellre än att få vakna upp någon annanstans i morgon.

blääääää




ååh, jag orkar inte mer! Inga mer dikter med massa svårttydande hemliga innebörder och skit. Skriv i klarspråk istället så fattar alla.. Nej nu är jag sur och trött på att plugga så jag ska gå ut en liten stund och träffa Linn och Simone!  Jag hade så mycket hellre jobbat på pappas jobb varje dag än att gå i skolan..

ledig dag

Har en ledig dag, fast betyder ju tyvärr inte att jag kan göra vad jag vill. Utan jag måste plugga en massa!

Jag har precis gått en promenad med Wilma och när jag kollade brevlådan hade det kommit två nya filmer från lovefilm. Och en av dem var Bright Star som jag velat se jättelänge! Så när jag pluggat klart svenskan ska jag göra mig en Chai latte och krypa ner och njuta av den här filmen, som jag hoppas är lika bra som jag tror att den är.


Bright Star, ska va en sann hyllning till den första kärleken.

time spins by

Ny vecka, igen. Och detta kommer bli en ganska så stressig vecka, allt ska bli klart inför praktiken och mycket ska lämnas in och så. Vi har fått ledigt i morgon men trots det ska jag gå upp i tid så jag verkligen hinner plugga klart det mesta. Ganska förnuftigt av mig!

När man är singel har man väldigt mycket tid över alltså, vet inte riktigt vad jag tycker om det än men jag återkommer på den punkten, något jag verkligen vill göra nu är att börja träna, världens bästa sysselsättningen skulle jag tro.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av Gossip girl, sen ska jag testa på en annan serie som jag aldrig kollat, Parenthood.


tött tröttare tröttast

Är helt slut! Blev ett ganska hektiskt dygn som barnvaktare, men också så mysigt. Nellie är verkligen en söt unge och inte va hon svårt att ta hand om heller, gick verkligen mycket bättre än jag hade trott!

Vi hade mysigt helt enkelt jag, Robin och Nellie. Vi åt spaghetti och köttfärssås, kollade på filmer, åt godis, gick ut och lekte på en lekplats och en del annat, ja både Nellie och Robin badade..

Men nu är jag trött, verkligen trött för blev en ganska så sömnlös natt, för det första så var jag och Robin uppe alldeles för länge, sen så var jag ganska orolig över att Nellie skulle vakna om jag rörde för mycket på mig, att hon skulle trilla ur sängen och så, så jag vaknade varje gång hon rörde på sig, tror det blir mer sömn nästa helg vi ska göra detta för då vet jag hur bra det kommer gå!

Förutom att va barnvakt på förmiddagen har jag varit ute och kört med pappa nu på eftermiddagen, övningskörde i Frösakull och det börjar ge sig nu, en del saker. Längtar sjukt mycket efter att ha körkort!!

Nu ska jag kolla Gossip Girl och sova, borde VERKLIGEN plugga men jag gör faktiskt det i morgon, jag orkar bara inte!


Godnatt min skatt..


saturday

Ännu en morgon då, fattar bara inte varför jag är uppe så här tidigt, kan inte sova länge längre, och det brukar jag vara bäst på.

Så nu blir det duschen och efter det lite tag med dammsugarn. Sen är det dags för bio med Tova! Blir som sagt mumintrollen, får se om det är något att ha ;)


Ser ju dock inte riktigt ut som de muminfilmerna som gick när jag var liten, det här ser ut som typ dockor?

godernatt

så, nyss hemkommen från Cornelia. Fick skjuts hem av Alice och hennes mamma, lyx! Nu sitter jag i min säng och ska strax fortsätta läsa i Egoboost av Blondinbella, fick den idag av Lena. Blev verkligen glad för har velat läsa den enda sen jag hörde om den, nu ska mitt ego boostas!

I morgon är det en lång dag, Mumintrollen på bio med Tova, efter det passa Nellie med Robin till söndag, börjar bli lite nervös.. Men det ska säkert gå bra för hon är verkligen en supersöt liten tjej.

Fick min jacka från Nelly.com idag, sjukt snabbt, beställde den igår!! Är supernöjd verkligen, hihi.




weekend

Ja, så var det fredag då. Veckan har gått väldigt fort!

Har idag hunnit med en sväng på stan med Alice, sen gick vi till skolan men då var dagens enda lektion inställd så nu är jag hemma igen. Ska strax damma -.- Inte så kul, men jobbar av min skuld.

Planer för helgen har jag gott om, ikväll blir det Idol hemma hos Cornelia, och i morgon på dagen ska jag gå på bio med Tova, mumintrollen! Och på kvällen ska jag hem till Robins bror för jag och Robin ska passa lilla Nellie över natten, hoppas att det kommer gå bra på alla vis.


Jag i morse, färgade mitt hår igår ju, blev bra!

Nu kallar dammvippan!

angel

Sitter i sängen med färg i håret, utväxten ska bort! Finns inget som jag avskyr mer än när min mörka, nästan svarta utväxt kommer.. Hade gärna haft min vanliga färg, men passar helt enkelt inte i den, inte alls.

Dagen har varit helt okej, jobbade fram tills ett på högskolan och hann klart med min lista på 164 företag, kan säga att det var ganska skönt när det var slut, haha. Men härligt att tjäna lite extra pengar, för jag har beställt en fin- fin jacka från Nelly.com, den kommer om två till tre dagar och längtar, är trött på skinnjackan nu!

Har massa bilder i mobilen som jag vill ha in här, men hittar ingen sladd :/ Och en sak till, har nog bestämt på riktigt vad jag vill tatuera nu, och ungeför hur den ska se ut. Det är en liten ängel, så nu är frågan bara om det ska bli handleden eller axeln?


this to shall pass

Eller? Jag hoppas verkligen det, för börjar bli så trött på att känns så här. Varför uppskattar man inte saker förän det är borta? Hatar det. Vill bara skrika, samtidigt som jag vill slita ut klumpen i magen som får mig att känna mig så hopplös. Varför ska man älska någon av hela sitt hjärta om man måste leva utan den? Vad är meningen med det..

Jobbet på Högskolan gick iaf väldigt bra, det var roligt och hann ringa nästan hundra olika företag idag, fortsätter igen i morgon. Börjar oroa mig lite för helgen nu, vad man ska hitta på. Jag har ju ingen lust till något alls, men samtidigt så vill jag bara att något ska hända nu, nu, nu.


Kanske en idé?

bad dreams

Usch, har drömt sjukt jobbigt inatt.. Det värsta var att jag så länge inatt trodde att allt va på riktigt, även när jag vaknade flera gånger kunde jag inte skilja på om det var dröm eller verkligt. Vill aldrig drömma så hemskt igen, fy..

Förutom det så ska det här väl kunna bli en bra morgon hoppas jag! Ska strax åka med pappa till högskolan, och sen blir det skolan.


Hoppas på att det är en okej klädsel på högskolan, orkar faktiskt inte klä mig lika stiligt som pappa ;P

We can never go back

Då va det kväll igen ja. Var på bibblan en stund där jag träffade Ebba och Alma, fick tag i två engelska böcker, vi ska läsa en i engelskan. Så måste bara fundera ut vilken av de jag ska välja..

Nu sitter jag i min säng igen, med tända ljus och lite godis. Skulle egentligen åkt till Slättåkra men Robins mamma var visst lite dålig så får bli en annan dag.

 

I morgon ska jag göra något lite spännande, jobba på högskolan. Ska ringa runt till massa olika företag och sånt, kommer bli roligt tror jag, och riktigt roligt när jag får pengar för det. Så ska göra det den här veckan före och efter skolan, äntligen något som känns lite kul, behövde det!

Nu ska jag plugga lite, sen kolla på One tree hill.


godmorgon

Ja, blev ingen skola idag heller, förstår inte vad det är med mig. Känner mig ganska usel just nu. Men jag får iaf tid att skriva klart lite grejer nu!

Har väl egentligen inga planer alls för den här dagen, tänkte äta någon lunch nu och sen sticka bort till bibblan, behöver något att läsa känner jag.



Vill ha dig i mörkret hos mig..

Just the way you are

Så, nu sitter jag i min säng hos pappa, har gjort om mitt rum lite även här idag, men det är inte klart. Känner att jag är i behov av förändring, mycket har förändrats den senaste tiden, och då får ju helt enkelt resten av livet bara hänga på. Ska verkligen försöka se något positivt med allt!

Går inte så bra för mig i skolan just nu, känner att jag saknar all motivation jag brukar ha, måste hitta den igen.. Men tanken på att jag snart slipper vanliga skolan i 8 veckor och sen jullov får mig att kämpa på!


I min säng igår, kollade på The Joneses, en annorlunda men bra film!

fix

oj, nu har jag varit dum och inte skrivit i min lilla blogg på hela helgen nästan. Därför ska jag göra det nu, det är måndag igen och jag är så glad att det går fort, för nu är det inte långt kvar till praktiken, det ska bli underbart!

Nu resultatet av det jag och Linn började med i fredags. Började ju med garderoberna, sen städade jag rummet och sen möblerade vi om, och efter det, igår så åkte jag och mamma till Ikea och köpta lite saker för att piffa till det, nu är det nästan helt klart. Fattas bara lite tavlor och en sänglampa som ska upp!



Städdags

Just nu sitter jag i min säng medan Linn rensar ut, viker och gör fint i min garderob. Efetr det ska resten av rummet städas och sen ska jag se om jag kan möblera om lite.






Nu ska jag hjälpa till!

RSS 2.0