blondering

Idag har jag, med väldigt mycket hjälp utav Cornelia kämpat för att försöka få tillbaka min "vanliga" hårfärg, i alla fall den blonda hårfärg som jag kallar min egen eftersom att det är den jag oftast har. När jag inte får någon konstig släng i huvet och får för mig att färga det mörkt mörkt brunt som i höstas!

Jag började med att åka in till H&M och köpa färg, och det knepiga var att jag int ekunde ta den jag alltid tar som ger ett naturligt resultat utan fick ta en lite strakare för att det skulle ta, resultatet blev absolut ljust, men tyvärr skiftar det en del i oranget och gult tycker jag. Så i morgon blir det en färgning till med min vanliga färg för att få bort skiftningarna. Sen är jag nöjd igen, och förhoppningsvis även Robin. För hans skull jag vill vara fin på nyår ju!

Slänger in en bild på hur det blev i alla fall, och tack Cornelia för hjälpen, du kämpade på bra!

Nu ska jag fortsätta min väntan på att Robin ska komma hem från Slättåkra
så att jag kan ägna hela kvällen till att krama på honom, so long!

miss you

Sitter i min säng och småfryser, har jätteont i huvudet och känner mig som ett väldigt litet barn. Bara en allmänt dålig och deppig dag helt enkelt, vill helst krypa ner under täcket och sova tills Robin kommer hem igen. Det är så hemskt ensamt utan honom på kvällar och nätter.

Jag har i alla fall gjort en väldigt bra sak idag när jag hade gått upp vid ett så stack jag faktiskt till Nautilus och aktiverade mitt nya gymkort. Kändes jättebra och jag invigde genom att simma 500 meter. Tänkte att om jag kör på för mycket nu i början kommer jag väl inte kunna röra armarna i morgon. Men det kändes toppen, ska fråga mamma om hon kanske vill ta ett spinningpass någon dag med !

Nu ska jag fortsätta att sitta här och vänta på att denna dagen bara ska ta slut. I morgon är det söndag och då kommer brodern min hit, den stora storebrodern                                    
som numera bosatt sig i Haparanda, så det ska bli riktigt kul att se honom igen.
Det var ett tag sedan nu



En ganska så väldigt gammal bild
på Jonathan, men det är nog den
enda jag har !

Juldagen

Julafton igår blev lyckad, dock så saknades en del julkänsla tyvärr som jag helt enkelt inte lyckades hitta i år. Är rädd att det kan bero på att jag börjar bli gammal ?! Hoppas inte.

Jag vaknade upp på julaftons morgon tillsammans med Robin, sen blev det firande hos pappa och efter det firande hos mamma och på kvällen kom Robin tillbaka igen.
Hemma hos pappa kom tomtem, alltid lika trevligt när han kikar in. Min lillasyster va så glad för sina paket, hon gick sin krypande docka och sen dockvagn, plus en miljon andra saker. Och utan att låta för vuxen så får man väl ändå säga att det är de viktigaste. Att de små är nöjda och glada!

Men en annan, som inte är så liten, alltså jag, blev också väldigt nöjd,
jag fick följande av tomten :
  • Gymkort på Nautilus, fyra månader
  • Två böcker
  • Fyra badbomber ifrån Lush
  • En plattång
  • Nyårsklänning
  • Siden tights
  • Presentkort på HM
  • En nesesär
  • Pengar
  • Två BH: ar
  • Hörlurar till min Ipod
Idag, Juldagen, är i år inte bara juldagen för det är även denna dag som jag och Robin varit tillsammans i tre fina månader. Om man räknar som vi gör. Det känns väldigt bra, men det känns mindre bra att han faktiskt inte kunde vara med mig ikväll, utan är i Malmö med Benjamin och hälsar på sin pappa. Jag hoppas i alla fall att han har det bra där nere, men pinsamt nog så saknar jag honom redan.

Nu ska jag sova,

Solong!

knäck och juleskinka

Tar äntligen en paus från allt fixandet i köket. Sedan jag kom hem till min mamma för ungefär en timma sedan har jag, gjort knäckbräck, jul - kaka, griljerat skinkan och annat fix och trix. Börjar kännas lite att det är julafton tomorrow nu, för granen här är klädd och det ligger klappar under, plus att det luktar väldigt mycket jul mat!

För ungefär en halvtimma sedan så ringde Robin och berättade att de hade hämtat våra ringer och att hans passade, och att de var jättefina! Känns toppen så nu ska jag om en timma ungefär ta bussen till honom, eller ja till Benjamin eftersom att han är där och spelar bingolotta, sött! Ska bli spännande och hoppas verkligen att den passar perfekt nu, för orkar inte skicka tillbaka och ha mig.

Då ska man väl fortsätta med julfixandet då, hoppas på fina klappar i morgon, men vet redan att jag kommer få pengar av min morfar, för han försa sig innan. Toppen, för då har man pengar till nyår med !



och Elsa, jag saknar dig massor, så tråkigt att vi inte kunde
ses, men God Jul på dig mitt hjärta. Vi ska ses snart, lovar!

dan före Dan

Då är det julafton i morgon, känns väldigt overkligt för har inte riktigt fått in julkänslan ännu, men den kommer väl när man vaknar i morgon förhoppningsvis. Jag hade fel om snön iaf, tyåiskt nog så har den nästan smält bort, jävla otur..

Har nu städat huset, och är igång med mitt rum. Efter det ska jag göra mig i ordning och sen stryka lite, man får ju jobba av de lånade julklapps pengarna. Sen hoppas jag att Robin vaknar snart så vi hinner vara lite idag för i morgon har man ju fullt upp med annat.

Igår kom våra ringar, blev jätteglad. Men sen förklarade Robin för mig att man måste betala när man hämtar de på posten, så vi får vänta tills efter jul när vi har tillräckligt med pengar, lite synd. Men den som väntar på något gott..

So long!

Dan före dan före dopparedan

Då börjar det närma sig, inte så sakta men säkert heller utan i en rasande fart. Det var nyss lördag och nu utan att jag förstår hur så är det tisdag! Alla julklappar är fixade, jag har juldammat och i kväll ska granen kläs på. Och som det ser ut, så får vi en riktigt vit jul, för nu snöar det för fulla muggar igen, yes!

Idag har jag gjort sådant som behövdes och jag började med att väcka Robin så vi kunde dra in till stan och köpa ett par vita hörlurar till honom, efter det å åt jag lite på city kebab. Sen har jag packat, dammat, torkat av alla dörrar och nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka för klockan sex så ska det bli pannkakor som jag själv ska laga till här om en stund.

Igår kom självaste Nikolina till Halmstad, härligt som bara den. Så igår kväll gick jag, hon, Robin och Alex på 2012. Många som sagt att den skulle va dålig, men det tyckte inte vi. Jag tyckte den var riktigt bra, kanske lite overklig här och där men åh andra sidan så känns det ganska overkligt att hela världen skulle kunna gå under, men vem vet?

Nu ska jag fortsätta cama med min lille älskling,

So long!

klipp och klistra

Denna underbara lördagskväll har jag spenderat med min mamma, till att göra julkort! Måste säga att vi är rätt grymma på detta nu, kolla så fina de blev!





the dress



hej mitt vinterland

Ja, snön ligger där den ligger i alla fall. Tror att alla trodde det skulle bli som vanligt, lite fint första dagen men sedan bara äcklig slask. Men det ligger kvar bannemej. Man hoppas ju på att det kan vara lite vitt och fint på julafton med! Fast en sak som börjar bli lite jobbigt är kylan, kaninte minnas när det senast var så här kallt.

Idag sov jag och Robin till klockan ett, det var underbart. När vi hade gått upp så stack vi in till stan, träffade Benjamin och sen gick vi runt och kollade lite, Robin lämnade tillbaka några saker och jag köpte min nyårs / förlovnings - klänning. Är väldigt nöjd nu, för även om den här var dyrare än den jag tänkte ha först, så är den mycket finare!

Jag sitter just nu och kollar på Shrek 2, riktigt rolig är den faktsikt får jag medge, och inte bara jag som tycker det för jag kom nyss på Martina med att göra samma sak, ui hui

Nu ska jag strax gå upp och städa lite på mitt rum, för min mamma tycker att det ser för jävligt ut, det tycker inte jag. Jag trivs när det är lite stökigt. För även om mamma inte tror på det så har jag faktiskt en viss ordning i min oreda.

So long!

LOV !

Äntligen lov, har inte riktigt fattat det ännu men nu är vi faktiskt lediga ett par veckor. Riktigt skönt.
En sak som är tråkig är bara att jag missade julavslutningen i morse, jag började spy och må dåligt i natt så var inte så pigg när Robin försökte väcka mig vid åtta. Lite tråkigt med tanke på att Mariette varit där och allt. men men..

Lite uppdatering kanske,


I Onsdags så var först Robin med mig på sjukan för att göra lite tester och så, efter det så tog vi bussen till Smycka för at prova ut ringmått, sen gick vi hem, åt, kollade lite film och sen hämtade Palle oss och så åkte vi till deras nya hus i Slättåkra. Jätte roligt att få se det och det var hur mycsigt som helst, längtar faktiskt till att de ska flytta nu. Lite lugn och ro borta från stan kan inte skada.




Och här är ringarna, beställda och allt. Skulle ju vara likadana så blev dem här till slut. Men de är väldigt fina tycker vi och det är ju viktigast. Blir på nyårsafton som vi förlovar oss och det känns ju som ett bra datum ! :)




Igår
så var det så gravsättningen för mormor, och efter den så kom Robin hem till mig och vi kollade på en otroligt hemsk film på när familjen var i skottland, jag kan lova att jag var orolig att Robin skulle blir så rädd över hur jag såg ut då att han skulle dumpa mig och springa hem. Men han bara satt och garvade. Usch. Efter det så gick vi i alla fall och köpta kebab tallrik. Sen fick Robin för sig att vi skulle åka ut till Robban och Mona i Marbäck, så då kom hans bror och hans flickvän och hämtade oss. Sen hade vi mysigt en stund hos Robban med Ro bins familj och alla och efter det åkte vi hem till mig igen. Ett himla farande och flygande må jag säga.

Idag har jag inte så stora planer faktiskt. Jag hade tänkt ta mig in till stan för att prova en klänning, men vill gärna ha någon med mig.. Innan det ska jag också ta mig ut i kylan för en promenad med Wilma. Ack jag älskar min hund, men gud så jobbigt det är ibland. OCh ikväll hoppas jag på något roligt, så vi får se.

So long !

Vila i frid mormor lilla

Först på vintern när sommaren är förbi
förstår vi hur mycket vi saknar värmen

Först då, förstår vi att vi skulle njutit mer
medan solen sken och havet glittrade.


Och det var först när du var borta som jag förstod
hur det verkligen känns att sakna någon.

Jag tänker på dig varje dag, du var fantastisk!
En dag ska vi vara tillsammans igen.

Vila i frid, Vi älskar dig!



Åkte upp till kyrkogården med morfar, mamma och Philip. Där hade mormors gravsten kommit upp och det var dags att sätta ner urnan i graven. Självklart otroligt jobbigt och många tårar fälldes. Men jag tröstar mig med att hon har det bättre nu, tillsammans med sin dotter.
Gravstenen var i alla fall jätte fin, och morfar var så nöjd med min dikt så det kändes skönt.
Så vila i frid lilla mormor, önskar att du vore här, det vet du !

all min kärlek till dig

Goda nyheter sprids snabbt brukar man ju säga och det stämmer väldigt bra just nu. Ser ut att bli förlovning till jul, och det känns väldigt spännande och överväldigande typ. Men framför allt så är ju otroligt lycklig. Har stor förståelse för att det kan vara svårt för folk att förstå att vi vill göra det här så här tidigt. Men jag kan inte tänka mig någon annan jag hellre skulle göra det med, och Robin är den jag önskar att få dela mitt liv med. Sen kan man bara hoppas! Men bara det att få märka honom med en liten ring så att alla vet att han är min, det kan man inte tacka nej till! ;)


Har kommit hem från skolan och förutom den här stora händelsen, så är jag med så lycklig över att mina två muntliga redovisningar är avklarade. De gick jätte bra med både och min svenska lärare kallade mig till och med, proffsig, då blir man glad!

Nu har jag bara två små saker kvar i engelska, men ser inte ut att bli någon mer lektion innan jul så jag får nog lämna in de efter lovet, då jag även ska göra mitt matteprov, sen när det är klart så blir det praktik i fem veckor och jag vet äntligen vart jag ska hålla hus. Det blir det nya dagiset som ligger vid ljud och bild skolan, så Martina du kan ju räkna med att vi ska hänga på mina raster ;) !

Ska nu fortsätta att bara njuta av att jag faktiskt har allt jag kan önska mig, och ägna resten av denna dagen till att bara slappa och ha det mysigt.

Och Robin älskling om du läser, all min kärlek till dig. Jag älskar dig!


Ny vecka, nya tag

Känner mig äntligen lite mindre stressad och det är underbart. Är nästan helt klar med mitt skriftliga arbete om Angelina och idag i skolan gjorde jag klart och färdigställde min grupps arbete om idrottshallar. Underbart!

Ska börja med att tala om hur mycket jag faktiskt hatar grupparbeten. Visst jag har ganska lätt för att prata och komma överens med folk, men! Jag hatar när arbetet inte blir som jag vill ha det, och när det inte blir så bra som jag vet att det hade blivit om jag hade gjort det själv.
  Som idag, jag satt och oroade mig och stressade för att jag tyckte att min del till arbetet var för kort, men sen när de andra i gruppen skickar sina texter så är de ungefär på hälften så mycket, då blir jag bara så trött. Men det få bli som det blir nu, för jag är nöjd med min del och jag orkar inte ändra på en massa. Vill bara bli klar och sedan gå på lov!

Till något mer positivt
ett - Vi har hela frysen full med lussebullar, mums!
två - snart kommer min älskling hit <3 !
tre - min hund är äntligen nyklippt

Nu ska jag fortsätta pilla lite smått med mina arbeten, sen blir det nog till att bara ta det lugnt en liten stund framför tv:n medan jag väntar på Robin. Sen får man väl hitta på någon mat och laga, och efter det hoppas jag faktiskt på tidig sänggång. Måste vara laddad till i morgon. Två muntliga redovosningar!

So long !


slut på helg, dags att plugga

Då var det söndag då, och bara elva dagar kvar till Julafton, känns både kul och väldigt, väldigt stressande. Har fortfarande inte köpt en enda julklapp och den enda jag faktiskt har en aning om vad jag ska ge, är Robin. Nu gäller det bara att skramla ihop några slantar med..

Går kvällen blev hemma hos Benjamin, med en herrans massa folk, alldeles FÖR många för min smak, tyckte mest det blev jobbigt mot slutet och därför drog jag och Robin redan vid tolv. Då tog vi oss en promenad hem till mig, och stannade på Aladdin för lite godis och läsk på vägen. Sen låg vi bara och hade det mysigt hela kvällen och kollade på någon asiatisk action film.

Idag har vi då varit på Eurostop, för vi tänkte att det kunde vara kul att ta en titt på årets idoler, så jag Robin, Alice, Kim och Cornelia drog dit, såg vi någonting? Nej inte ett skit, eller jag fick en skymt av Nicklas mössa. Där för gav vi upp och gick istället och tog en lunch på MC Donalds, mycket mysigt dock så gjorde killen i kassan fel ungefär fyra gånger. Stackarn måste varit stressad :/

Nu är klockan snart fyra och idag måste jag verkligen plugga, jag har redovisning på tisdag, och det ska både vara ett skriftligt och muntligt arbete om självaste Angelina Jolie. Har valt henne som min eldsjäl då jag tycker hon är ganska fantastisk som faktiskt använder sin framgång till något bra, att hjälpa barn.
Så nu är det väl bara till att sätta igång, so long!


the winner takes it all

Då var man hemma efter en mycket spännande Idol kväll med bra sällskap. Erik vann och det vet jag gjorde både Alice och Cornelia väldigt glada. Även jag måste självklart hålla med om att han var väldigt duktig, men det var även Calle. Dock så saknade jag ju Tove som finalist.

Det i alla fall jag glädjer mig åt är att både Calle, Tove, Mariette, och förmodligen flera av idolerna lär få skivkontrakt de också. Nu får vi bara se om det blir som det blivit många gånger innan att det går bättre för de som inte vinner, fast Agnes, som sjöng i kväll är ett bra exempel på motsatsen, för hon vann och henne har det ju gått väldigt bra för, och måste hålla med min mamma om att hon var riktigt bra ikväll, världstjärna tror jag bestämt mamma kallade henne!

Åter till att jag är i min säng, känns kanske inte som världens roligaste att ligga i sängen klockan elva en fredag, men riktigt skönt är det åtminstonde, behöver verkligen sova. I morgon måste jag hinna med en del plugg, träffa min älskling, och vad lördags kvällen bjuder på har jag inte den blekaste om, så det återstår att se.

Godnatt !




Kan skvallra om att både Alice och Cornelia fällde tårar när Erik vann
och drog upp sin flcikvän på scenen och sjöng till henne. Väldigt fint gjort.

The ugly truth

Laddade hem The ugly truth här om dagen, och kollade precis klart på den. Måste säga att den var bättre än vad jag hade förväntat mig. Så har ni inget att göra kan ni ju ladda hem den. Den finns att ladda hem på tankafett.com

Ni kan kolla trailern här, http://www.youtube.com/watch?v=8-wMe9vxkWI

julstressen har börjat

Kan man bli trött av att sova för mycket? För jag har sovit ganska länge och bra i natt men trots det så är jag helt slut, känns som en riktigt seg söndag typ. Som om jag vaknat upp efter någn vild fest eller så.

Sitter som vanligt och kollar runt på lite olika saker som man antningen kan önska sig eller ge bort i julklapp, för jag har inte köpt ett enda litet paket än så länge och det börjar stressa mig en del.

Några andra saker som stressar mig är att jag har ritkigt mycket kvar att göra i skolan innan jag kan gå på jullov,
  • Svenska inlämmning och redovisning om en Eldsjäl, i mitt fall om Angelina Jolie.
  • Engelska inlämmning om American history X
  • Redovisning med min grupp om idrottshallar
Får nog bli en riktig plugg söndag, och julklapparna får fixas så fort lovet börjar. Då ska det nog finnas lite tid över. Men nu ska jag först dammsuga huset, sen gå och handla och panta flaskor, och efter det ska jag göra mig i ordning för ikväll blir det till att kolla Idolfinalen med Alice, Kim, Martina, Cornelia och älskling.


Jag vet i alla fall en sak som tomten kommer komma med till mig i julklapp, och det är denna lilla godingen. Av vad jag läst mig till så ska den vara bra, någon som hört något annat?

renovering pågår

Har äntligen bett Linnea att fixa till min blogg lite, så nu blir det lite ny färg, och om ett tag blir det nog även lite nya bilder!

Tack Linnea, du är bäst!

RSS 2.0