Nu sover jag! Natti

dsc07530 (MMS)

Nu sover jag! Natti


NOSTALGI

Det blev Burger king, ajabaja! Men, med tanke på hur sällan vi äter sådant så är det okej. När vi kom hem satte vi oss med maten framför tvn, kollade topmodel och sedan Simon och Thomas, har kommit på att det hade varit riktigt kul att jobba med inredning..  Nu blir det ett avsnitt av Cougar town, kanske något avsnitt Paradise Hotel och sedan sova, skola i morgon!


Fin trio det där! Jag, mamma och bror. Älskar er så mycket!



Blev ett par rosa plug in lurar! Jättebra ...

dsc07528 (MMS)

Blev ett par rosa plug in lurar! Jättebra ljud så nu fattas bara lite bra musik. Sitter hos lilla morfar nu, men snart bär det av hem igen.. Om vi inte stannar på burger king, om mamma är snäll ;-)


MOT ONOFF

Nu har jag fixat till mig lite, känns alltid bättre och så piggnar man till lite. Nu ska jag snabbt ut och låta Wilma kissa sen tar jag bussen till stan, där mamma ska hämta upp mig. Sen blir det jakt efter hörlurar, hoppas att de jag kollat på finns!


Gjorde om bloggen lite som ni ser, och fixade lite annat, så nu går det att mobilblogga också! Nu fattas bara en lite roligare header.

Hej

Hej


klantarsle

Gick en långpromenad med Wilma i skogen nere vi havet, självklart så trillade jag och slog i knät, skit också. Nu sitter jag och kollar halvt på O.C och halvt försöker plugga, livet är inte så spännande på vardagarna alltså..


Jag innan min lilla prominix, har inte orkat fixa till mig än. Men ska nog göra det strax, när man ska till OnOff och allt ;) höhö

Godmorgon

Det blev ingen skola idag, av den del anledningar..

  • Jag kunde inte sova inatt, ont i armen!
  • Har massa att plugga ifatt, hemma.
  • Kunde inte öva till mitt prov igår
  • Jag suger!

Ja, tex det. Men mest för att jag suger skulle jag nog ändå säga. Jag har inget flyt i skolan, har aldrig någonsin tidigare varit så skoltrött, måste hitta någon motivation om det ska va lönt att gå kvar..

Nu ska jag klä på mig och gå en runda med min vovve, sen plugga och sen om jag orkar så ska jag åka till Onoff och köpa ett par hörlurar. Fick en ipod och ett ett presentkort på onoff av Robin igår, det tackar man för!


Nu ska jag gå ut med min lilla älskling, tror det blir en runda längs havet. Ända problemet är att jag inte vågar ha henne lös som tidigare, efter vår lilla olycka sist.. :/


hårfärg

Funderar på att färga mitt hår rött, eller inte rött men lite åt det rödblonda håret. Skulle kunna tänka mig att det passar till mina gröna ögon och mörka ögonbryn, men jag vet inte alltså, har haft liknande innan, som jag gillade, men det är klurigt! Ska iaf tänka över det. Någons hår som jag dock ska färga nu, är min mammas!


Kollade precis på en riktigt bra film, Welcome to the Rileys. Super!

Vår?

Kom hem för en stund sedan och då har mamma satt igång att grilla, så himla fint väder verkligen. Så vi grillade och åt på framsidan. Räckte att ha på sig tjocktröja, lite våraningar kanske?


Gillmästaren själv.


Söta Wilma!


gullig mamma..


mums!

Tacopaj

Det blev tacopaj, och den blev supergod! Efter att jag och mamma ätit den så stack jag på fest. Trevligt med lite olika människor. Tog dock inga bilder alls. Men ni får några fina bilder på min paj iaf!


Lördag

Sitter hemma hos pappa och är på ganska dåligt humör. Hungrig och har väntat på mamma i två timmar.. Jag skulle laga tacopaj ikväll men vi får väl se hur det blir med det, inget man kan börja med mitt i natten precis.

Idag har jag iaf varit på Zumba, det var kul, lite svårt nu första gången men roligt. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men kanske blir fika med några tjejer´. Får se får se!


give me summer

Jag sitter med mamma och kollar på tv, myser och tar det lugnt. Utanför snöar det, igen. Jag vill ha värme, åh vad jag saknar värme! Att vakna på morgonen och ta på sig linne, shorts och vita tygskor, då är man klar och redo för en toppendag, alltid något att hitta på, dag som kväll. Halmstad är helt rätt ställe att va på under sommaren, men kan va ett av de mest deprimerande ställena att vara på under den här långa, långa vintern som aldrig verkar ta slut.




åh, längtan är stor just nu!

Fick med mig hem


Ett par örhängen från Ur och penn, 59 kr men fick de för 30! ( lägg märke till mina nymålade naglar ;) )


Svart sjal/halsduk från Gina tricot, 100 kr

i provrummet

Alice provar tröjor och jag sitter på golvet och tittar på. Har ont i fötterna och armen.. Men jag har iaf shoppat lite, gött!




Alice på snedden


Stan

Nu drar jag in till stan med Alice! Får se om man hittar ngt reafynd. Har bara 100 kronor att spendera. Extrajobb skulle sitta fint!


Idag åker skinnjackan på, känns lite som om våren kanske är påväg!

Godmorgon fredag


Sitter och äter en mumsig och nyttig frukost, snart kan jag kolla på det nya avsnittet av Vampire Diaries, bra början på denna dagen!

torsdag

Sitter i fåtöljen medan Wilma ligger bredvid och ger i från sig lite missnöjda ljud då och då. Hon är sur på mig för att hon inte får va ensam ute i trädgården som hon brukar. Men så går det när man varit en bråkstake.

Ja, känner mig ju bättre än igår iaf, inte lika ont i armen. Men trött är jag, det är så himla mycket i skolan nu, och jag har verkligen ingen lust alls, ingen motivation. Är så väldigt skoltrött..


otursdag

Snacka om otursdag, jag och Linn skulle gå en härlig runda vid havet med Wilma, gympadojan var på och allt. Vi hinner inte mer än ut på gatan så hamnar Wilma i slagsmål med en annan tik. Jag får ju klart panik och ska försöka stoppa bråket, men då mitt i allt fick jag ett bett istället, smärta!

Så först till veterinären med Wilma, och sen med mig till doktorn, lite pencillin till oss båda och lite omplåstrad. Ska ta det lugnt och hoppas på att det inte blir infektion..


hundar alltså, och lilla wilma som aldrig gör en fluga förnär :/

-

Nu ska jag snart ta bussen till träningen, är ett helt nytt pass det här, för mig då. Så får se om jag kan hänga med, såg så himla kul ut när jag såg de andra göra det förra veckan.


Jag är trött nästan hela tiden. Vet inte vad det beror på så nu har jag börjat dricka ett glas vatten med vitaminbrus i varje dag. Känner hitintills inte så stor skillnad, men snart kanske.

Tisdag

Usch, inte kunnat sova inatt för mått dåligt. Så fick bli plugg hemifrån idag istället. Så nu sitter jag här nergrävd i plugg, just nu är det APU - arbetet som står i fokus. Jag måste sluta skjuta upp arbeten och sådant, min västa ovana..

Nu ska jag plugga några timmar till, sen träna Aerobic Dance halv sju.


Tips på väldigt god och nyttig frulle, turkisk yougurt med bär. Nästan lika gott som glass!

Glömde..


Glömde att jag gjort ett litet shoppingfynd. De här coola byxorna blev mina för 49 kr! Blir jättebra med kavaj och pumps, toppen!

barn ska vara barn


Slänger upp en tjusig bild från i Lördags här. Fick se alla bilder idag, det var en del tagna i slutet av kvällen som inte var så smickrande.

Intervjuerna gick bra, barn är verkligen roliga, och när man hör deras oskyldiga och positiva inställning till allt så blir man så avundsjuk. Man skulle njutit av att vara barn istället för att bara vilja växa upp hela tiden, det är ju inte så himla speciellt alltså, kommer ju med en massa ansvar och vuxenproblem..

Nog med seriöst snack, ska nu avnjuta två avsnitt av Top Model och sen blir det tidigt i säng även idag, har inte tagit igen all energi jag blev av med i helgen än. I morgon blir det iaf träning, skönt!

Godmorgon


Såhär ser jag ut idag, ska strax kila iväg till skolan. Sen ska jag, Alice och Cornelia åka till Slottsjordsskolan och intervjua barn till ett arbete vi gör i skolan, hörs senare!

satans fjäril

Ja, vad ska man säga om gårdagens party? Jag körde all in! (och då menar jag verkligen all in) Men kände att det behövdes, en riktigt rolig kväll med massa fina tjejer. Martina hade verkligen gjort allt så bra, supergod mat, bra musik och ja, allt bra!

Idag mår man som man förtjänar antar jag. Men trots detta så har jag varit ett duktigt barnbarn och städat hos min morfar, åt lunch med honom också, pluspoäng.
 
Jag sitter nu, sjukt trött och väntar på att Alice ska skicka bilderna från igår, vet dock inte om jag vågar kolla på dem.. kan kanske kanske finnas en del inte så jättejippihej bilder på lilla mig, men man lever ju bara en gång. Tror jag iaf!?


Ja, här har vi då en bild iaf, kavajen är fortfarande på...


tonight

Sitter i sängen och har precis städat rummet och tvättat bort dagens smink. Ska nämnligen ta bussen om en stund till Alice där vi ska göra oss i ordning inför ikväll. Det blir artonårsfest för fina Martina. Hoppas på en trevlig kväll trots omständigheterna just nu, känns väldigt skönt att det blir killfritt ikväll. 27 tjejer, det kan inte gå fel!




sviken

Jag är så besviken, eller jag tror inte att det ordet räcker till för den känslan jag känner. Kan man lita på någon? Varför envisas jag med att vara snäll och trevlig emot alla, när man får en kniv i ryggen tillbaka?

Har varit en hemsk eftermiddag, ska försöka sova nu, om jag kan, allting bara snurrar i huvudet,


sturelure

Då var det en ny morgon igen, torsdag. Vi har precis haft engelska och nu blir det strax BF, ska titta på två redovisningar bland annat.

Alice underhåller mig iaf, hon sitter med sin cam och ser hur ond hon kan se ut, störd..


love is a wonderful thing?

Då var det kväll igen, onsdag kväll. Veckorna går så sjukt fort! Har tränat afro med Cornelia, efter det har jag även hunnit köra lite extra styrka hemma, läsa i en bra bok, äta och duscha. Nu är jag trött, klockan är halv elva och jag ska sova nu bums.

Tänkt på en sak, det är klurigt det där med relationer och känslor. väldigt klurigt.


Min lilla get. Wilma är det lätt att känna kärlek till, hon ger lika mycket tillbaka, ställer inte många krav annat än att få lite kel, lite mat och en promenad då och då, dessutom så finns hon alltid där när man behöver henne, och ställer inga frågor. De finns nog en poäng i det där med människans bästa vän - Wilma är min!

i den roliga skolan

Sitter i skolan och är tröttare än tröttast. Blir så där övertrött och fnittrig, skrattar länge åt mina egna skämt. Om jag var någon annan i min klass nu så hade jag stört mig på mig, enormt.

Nu har vi en stund BF till, sen engelska och sedan blir det en snabb sväng hem och sedan till träningen, snabba ryck! Måste typ börja lägga mig absolut senast tio varje kväll..

godnatt

Är så trött. Verkligen varit en lång dag, hann inte ens plugga på det jag skulle. Men jag har iaf övat på engelska glosorna, det är duktigt! Det var jobbigt att träna idag, inte så mycket energi fanns kvar, men jag gjorde det iaf och det är alltid skönt efteråt. Gjorde mig en supergod kycklingsallad till kvällsmat.



Nu ska jag strax krypa upp ner i sängen och somna till filmen Krama mig. I morgon är det en väldigt lång dag i skolan, och efter det blir det afro! Kan behöva all energi, natti!

hemma igen

Nu är jag hemma igen. Vi hittade jättefina presenter, skönt att ha det gjort och jag köpte lite örhängen till mig på HM, tror det är dags att ta några fler hål igen..




Jag och Alice påväg ner till stan. Lite varmare idag som sagt, men nu vill jag ha riktig vår!

Nu har jag tyvärr inte tid att sitta här mer, ska ta bussen till TK och träna med Cornelia, so long!

Studiedag

Sitter i Alice soffa och väntar medan hon gör sig iordning. Vi ska strax gå in till stan och kolla efter presenter till Martina, ska nog ta en lunch också är superhungrig.


såhär ser jag ut idag, äntligen kan man ha lite lättare kläder på sig. Gilla plusgrader!


had2have




Klickade nyss hem det här, har länge velat ha en mörkblå kavaj som man kan ha till jeans, och sen behövs det lite färgklickar i min garderob nu till våren så fick bli ett coolt linne med!

hemma

Har precis duschat och sitter i min favoritfåtölj. Ska strax fixa något att äta till kvällsmat, vet bara inte riktigt vad mer jag ska äta än sallad med chevreost, börjar bli lite trött på kyckling..

Imorgon har vi studiedag, väldigt skönt. Tror att dagen kommer spenderas dels på stan för att hitta 18års present till Martina och dels hemma med plugg, måste verkligen göra klart mitt apuarbete.


Ja här kan vi ju se att mitt hår är nyklippt och därför väldigt oslitet, dock är det kort. Måste spara nu!

Sitter i skolan


Datorerna är framme och vi ska skriva bokanalyser om olika barnböcker. Inte sådär sjukt roligt men det är bara att göra det!


Idag saknar jag dig så mycket

dålig morgon

Drömde en frukansvärt jobbig dröm i natt, vaknade strax före sex och började gråta. Tog en stund innan jag insåg att det förmodligen inte är sant och allt det där. Hatar drömmar ibland, de kan va så sjukt verkliga.
Nu ska jag kämpa mig iväg till skolan, ska bli skönt att va ledig i morgon!




Halv åtta hos MIG

Då var den här roliga halvåtta helgen över. Har inte haft tid att blogga alls idag för har lagat mat och fixat nästan precis hela dagen! Det har verkligen varit skoj det här, men känner att nu blir det inga mer godsaker eller fusk från GI, men någon gång ska vi göra om det. Har verkligen varit mysigt och så mycket god mat.


Fördrink!




Toast med chevreost


Kyckling med bacon, ris och sås, toppat med lite ruccola!


Söta Alice!


Vit och mörk chockladmousse!

Den bilden får avsluta, resten slänger jag upp på facebook. Nu ska jag krypa ner i sängen och somna till en film. I morgon är det skola igen, men sedan på tisdag är vi lediga, då måste jag passa på att göra klart mina två bf arbeten! Nattinatti.

Halv åtta hos Cornelia

Har nyss kommit hem efter en till väldigt trevlig kväll med mina pinglor. Cornelia hade, även hon lagat jättegod mat. Jag är verkligen så stolt över dem eftersom de ALDRIG lagar mat i vanliga fall!

Till förrätt fick vi toast med ägg, majonäs och räkor.


Sedan fick vi planka, det var grejer det.



Och till efterrätt fick vi glass med hallon, maräng och chokladsås!



Mer bilder kommer i morgon, nu måste jag sova så jag är pigg i morgon när det är min tur! Åh va kul det ska bli, hoppas tjejerna gillar min mat, ska göra mina tre favoriträtter så jag kommer va nöjd iaf, hehe. Natti!

nu drar jag

Nu drar jag till Cornelia, är superhungrig och ska bli gott med mat, har en liten aning om vad huvudrätten kan va, men inte helt säker, kan ju hoppas.. hihi


så här ser jag ut denna kalla kväll!


Halv åtta hos Alice

Kvällen igår var super! Alice hade gjort jättefint och verkligen god mat, lyxig fördrink fick vi också. Till förrätt hade hon gjort toast med räkor, till huvudrätt pasta, fläckfilé och gorgonsola, och till efterrätt fick vi krossat digistiva, kiwi, vanilj kesella och hallon, mums!


Fina värdinnan!


lyxig fördrink!


Nelia äter mumsig huvudrätt!


Och sist men inte minst lilla jag, riktigt trevlig kväll!

Efter maten kollade vi på Coyote Ugly, mysig film det där. Men nu åter till denna dagen, lördag. Vid elva var jag nere en sväng på TK och tränade Core - styrka. Nu sitter jag och läser i min spännande bok, om ett tag ska jag gå ner och panta lite burkar på Netto.

fix

Nu är jag snart klar, har duschat och utväxten är borta! Blev jättebra, blir det när mamma gör det ;) Nu är jag laddad för god mat hemma hos Alice, ska bara göra i ordning det sista sen tar jag bussen, halv åtta ska vi vara där, såklart!


färgning på G

sitter hos mamma och hon färgar äntligen bort min utväxt, underbart! Måste säga att jag hitintills haft en bra dag, först tränade jag spinning vid sju i morse, duktigt, och efter det lite stan med Alice och sen psykologi i skolan, där vi pratade om olika slags kriser, måste säga att jag känner igen mig i en del..




Blir så vacker så.. Ikväll blir det halvåtta hos mig med tjejerna, ikväll är det Alice som bjuder på mat, vi har ingen aning om vad vi får så det ska bli spännande ;D


natti natt

Nu blir det lite läsning i Vampire Diaries och sen somna, trodde aldrig jag skulle lägga mig halv nio, men jag är helt slut efter denna långa skoldag, ska dessutom upp och träna sju i morgon, blir spinning, kul!


i morgon ska mitt hår bli lika fint som på denna bilden!

oj oj

Då har man bara hunnit komma hem och duscha, och klockan är redan halv sex. Hade helt glömt bort hur fort vardagen går, helg i morgon igen. Otroligt!

i skolan

Sitter i skolan, som vanligt. Känns knappt att man varit borta, allt är igång igen. Nu ska vi skriva klart om vår lila familj och sen öva på vår teater. Idag slutar vi tjugo i fem, superkul..


Cornelia och Alice pluggar flitigt ..


me too, i morgon åker utväxten bort, yes!

feeling good

Jag sitter här i min säng och lyssnar på Heart of glass med Blondie, bra låt det där. Trots att mitt liv inte precis är som jag hade önskat just nu, så känner jag mig just nu väldigt glad, och ja, positiv. Känns bra! Denna helgen är planerad för halv åtta hos mig med tjejerna, och nästa helg så blir det 18års firande!


blir en halvtaskig bild utan smink och en tjusig finne, oh yes

Klippte ju mig igår som sagt, körde på lite mer lugg denna gången, måste förändra lite ibland. Dock tyckte jag mitt hår blev onödigt kort, jag hade gärna velat ha kvar lite mer, men tyvärr så måste ju det slitna bort så nu ska jag verkligen vårda mitt hår så att det växer och blir starkt. 

 

i skolan

Sitter i skolan med tönt ett och tönt två, även kallade Alice och Cornelia. Vi har precis skrivit en liten inlämning i samhällskunskap om narkotika, ganska intressant faktiskt. Nu är det bara svenska kvar och då ska vi analysera barnböcker, sen blir det raka vägen till Gulbranna, Alice och jag ska klippa oss och Cornelia ska slinga håret. Hoppas vi kommer där ifrån än lite finare än nu!


Ser ju lagom härlig ut, trött blek och utväxt, men den ska bort i morgon!

underbart

Det var verkligen underbart att bada, satte på Enya på Spotiy, tände ljus och bara njöt. Nu känner man sig riktigt fräsch också, nyrakade ben och insmord med bodylotion, hårinpackning har suttit i också.



Nu ska jag plocka i ordning snabbt på mitt rum och sen krypa ner i sängen, ska verkligen försöka lägga mig vid tio på vardagar nu, förutom när det är något väldigt viktigt på tv då.. I morgon blir det först skolan, sen till frissan och efter det träning, märks att vardagen är igång igen. Fullt upp!

-

Efter skolan promenerade jag bort till Maxi och köpte en ny sportbh, kan behövas mer än en, och en hårinpackning. Nu när jag tränar och därför duschar håret nästan varje dag så måste jag ha något återfuktande, mitt hår blir väldigt torrt.

 
Nu ska jag strax ta ett varm och gosigt bad och använda hårinpackningen, sen blir det sängen i hyfsad tid, jag är alltid så trött när skolan är igång och i morgon efter skolan väntar både klippning och sen träning med Cornelia.

 

 


back to school

Då var man tillbaka i skolan då ja. Två saker känns bra, vi har fått en ny bra mattelärare, och vi har fått en ny engelskalärare plus en liten grupp med bara vi från klassen, kommer bli mycket lättare att visa vad man kan nu! Annars är väl allt som vanligt, finns ju en del männsikor som man hade haft det bättre utan, men det är bara att bita ihop!


De här två, hade jag dock inte klarat mig utan! konstigt nog..


love me again

Då var jullovet slut, det har inte varit ett så speciellt bra jullov, eller det har haft sina ljuspunkter, men jämfört med förra året så nej. I morgon börjar skolan igen och det känns inge bra, men det är bra att hålla ut, när livet ger dig citroner..

Tror jag ska läsa lite i min bok och sen försöka somna tidigt, godnatt!


fick bli en halvsuddig cambild idag, sitter ändå bara och ugglar i min morgonrock

6 januari

Vaknade kvart över tolv i morse, så skönt att sova ut, när jag hade gått upp och tryckt i mig två knäckebröd så gick jag ner till TK och tränade Core med Cornelia, jobbigt var det men skönt! Man mår verkligen så bra efter man tränat. Sen har jag spelat spel med Lena och lillan, lagat mat och nu tänkte jag snart traska bort till Alice, blir lite film med henne och Cornelia.


Jag, igår i Robins fina skjorta!

Ikväll måste jag lägga mig tidigt, ska träna spinning 7.15 med Lena i morgon bitti, spännande och se hur jag klarar det!

Robin 18 år!

Igårkväll tog jag bussen hem till Robin. Kollade film och idolauditions hela natten, och självklart så sjöng jag för honom efter tolvslaget! Tror att vi somnade framåt fem och halvnio väckte Carola mig för då var det dags att sjunga.

Robin fick ett xbox med kinnect, två spel, biokort och två tusen kronor, han är bortskämd. Sen åt vi frukost med mackor och tårta, mums!


Robin nyvaken och glad!


Efter att ha firat Robin hela dagen med hans familj och Andres åkte vi in till stan. Jag åkte hem men sen blev det snabba ryck till överaskningsfest för Robin, riktigt kul var det för han blev så chockad och glad, bra idé av hans vänner! Efter några timmar där så drog jag och Alice in mot stan till Lina, var där ett tag sen drog jag mig hemåt genom stan, stannade utanför Corner och pratade lite med födelsedagsbarnet och sen hem till min underbara säng! Bra dag och kväll, men bäst av allt var att Robin var så glad!


4 januari



hoppas han blir glad ..

MOVIE TIME

Nu är det snart dags för bio, jag var lagom trött när lillan väckte mig klockan nio, har ju vänt ganska mycket på gygnet..

Nu ska jag laga en tidig lunch till oss sen blir det bio, hoppas på att jag inte somnar. Sen blir det hem och leka lite sen tror jag att jag får sove en stund innan träningen så jag orkar, somnade tre inatt -.-

kryper till sängs

Nu kryper jag till sängs, ska läsa lite till i min spännande bok och efter det tänkte jag somna till filmen Knight and Day, har velat se den ett tag.

I morgon ska jag på bio med lillasyster, Pettson och Findus blir det, mysigt! Sen på eftermiddagen ska jag träna Body Combat med Cornelia, får se hur jag gillar det, just nu gäller det ju bara att prova alla olika pass och se vad som passar mig bäst. Jag är så nöjd med att jag börjat träna igen och äta som jag ska, vågen visar redan -4 kilo, yes!


Oj, vad jag ser trött och sliten ut, behöver verkligen sova, men en sak till, behöver verkligen klippa mig!

3 januari

Ny dag, nya möjligheter, eller?

Har typ slappat hela dagen, vet inte ens hur timmarna gått, har gjort en bra sak dock, packat. Ska åka till pappa idag, men nu ska jag slänga på mig några varma kläder och åka in till stan för en promenad med Alice, också måste jag köpa en 18 - årspresent till Robin, på onsdag blir han vuxen! nja..

Jag vill bli brun, brunare, brunast !
Jag vill ha sommar nu, och mest av allt vill jag bli brun..

Tjejmiddag

Vid sjutiden kom Cornelia, Alice, Celina, Lina och Martina hem till mig och vi åt god mat och snackade i timmar, verkligen mysigt. Vid halv tolv åkte de hem och jag gick och la mig och läste i min superbra bok som jag fick i julklapp, Med beröm godkänd.






2 januari

Känner mig fortfarande trött efter nyår, oj oj. Men jag börjar piggna till. Igår tog jag det väldigt lugnt och på kvällen blev det bio med mamma och Fia, Änglagård tredje gången gilt. Den var väldigt gullig typ, men ettan är bäst!

Nu ska jag ta en dusch och fixa till mig lite, sen gå ut en sväng med Wilma, ikväll kommer lite tjejer hit så ska vi äta middag, blir nog trevligt!


Gott nytt år

Kvällen började hemma hos mig med att vi hade gäster och åt väldigt god middag!






Emma, Elin och jag!


Sen blev det fest hos Alice, hon va taggad!







Blev en rolig nyår, iaf fram till efter tolvslaget, sen blev det lite drama och så men så är det ju alltid. Sen var det kanske inte superkul att vänta i stan på bussen i två timmar, landade i min säng vid fyratiden, då somnade man gott!

RSS 2.0