KLICKAT HEM


Vardags tristess

Det är verkligen så sjukt mycket i skolan nu, och har varit det dem senaste veckorna. Börjar känna mig så stressad och trött på allt! Jag skulle verkligen behöva sommar.. Men en sak som är positiv är att om mindre än 2 månader så ska jag till Rhodos, det kommer bli riktigt härligt, en paus ifrån allting, plus att när jag kommer hem är det bara någon vecka kvar i skolan!
Jag och Alice i skolan!
Nu ska jag fortsätta min kväll med att plugga -.-


Shopping fynd

Jag och Alice gjorde en massa fynd inne på Gina, fanns en hel del rea. Egentligen borde jag nog inte shoppat men kunde inte låta bli..


Tunikor, 49 kr!

Kort kavaj, 199 kr!

We watch the buildings turn to dust

Försov mig idag, inte så speciellt ovanligt.. Skolan gick riktigt segt för jag var alldeles för trött, är nog omställningen till sommartid, och lite att jag låg uppe halva natten och kollade bb. Nu ligger jag i sängen hemma hos pappa, nyduschad och myskläderna på, ska strax krypa ner lite längre ner i sängen, kolla lite mera bb och drömma mig tillbaka till någon riktigt bra tid i livet..  Måste va pigg till i morgon, tänkte gå till skolan. Natti på er!

Take cover

Signs don't show
You drove me off the road

But you let go
Cos your hope is gone
And every question fades away

It's a shame you don't know what you're running from
Would your bones have to break and your lights turn off
Would it take the end of time to hear you heart's false start?

You know this is your biggest mistake
What a waste, what a waste, what a waste
And of all the things you never explained
You know this is your biggest mistake

You tread water
Fighting for the air in your lungs
Move
Move closer
Maybe you can right all your wrongs

But you let go
Cos your hope is gone
And every answer fades away

IT's a shame you don't know what you're running from
Would your bones have to break and your lights turn off
Would it take the end of time to hear your hearts false start?


Tack för spy MER:en btw!

Söndag

Dagen började med att mamma väckte mig, vi åt lite äggröra och bacon och sen tog vi med oss Wilma och gick en långpromenad längs havet, bästa sättet för att rensa alla tankar, jag fär alltid sån jobbig söndags ångest, jag hoppas att den försvinner snart, tror det beror på att allt kommer ifatt mig lite på söndagar, hur fort tiden går och hur snabbt allt förändras.. Men en sak som är riktigt positiv med att tiden går fort, det är att sommaren kommer allt närmre!

Rufsig anna..

Efter promenaden var jag med fina Linn, och vi kollade en riktigt bra film, Going the distance, drack lite te och snackade. Nu ska jag och mamma snart äta kvällsmat, sen blir det antagligen sängen ganska tidigt.

Tacos

På kvällen var alla ganska trött efter igår så Alice och Charlie kom hem till mig så lagade vi tacos, kollade film och åt godis, drack te och annat mysigt! Var även duktiga och släckte ner ordentligt under earth hour ;)


Bild snodd av Alice! Massa god mat gjordes, lyckad kväll!


Go bananas

Det blev inte mycket till myskväll igår, vi blev bjudna på fest istället. Så fick snabbt cykla hem och byta om, sen blev det först fest och efter det efterfest. Kan säga att jag, Alice och Cornelia deckade skönt hemma hos henne framåt tre.






Nyvakna pigga flickor, dagen efter!

Nu ska jag städa mitt rum och lite annat kul, sen blir det promenad i det fina vädret! puss


Inköp

När jag kom hem stack jag och mamma och handlade, hämtade ut mina hm-saker och köpte pizza. Behöll bara två linnen, bikinin var inge bra och klänningan satt superskumt, men sedan fick jag även en sängkappa som jag ska testa på sängen i morgon, tycker det är så himla fint! Nu ska jag slänga på mig kläder och dra till Cornelia som ska bjuda mig och Alice på våfflor, gött!


Köpte dessa med, får verkligen torr hud på vintern, så nu hoppas jag på bra resultat!


Halsbandet jag köpte på stan idag, 99kr på Gina.

Sandys

Efter lite shopping (väldigt lite), gick jag Alice och Cornelia och åt lunch på Sandys, de har verkligen riktigt bra sallader, jag tog en kycklingsallad och en latte, gott och helt okej pris.


Värme


Äntligen känns det som vår! Har tagit min morgon promenad med wilma och det är riktigt skönt ute, nu ska jag cykla till skolan för att ha psykologi, sen blir det antagligen en sväng på stan.  :*

Tisdag

Ännu en dag har passerat! Blev på riktigt bra humör när jag vaknade och såg vädret, våren är verkligen på G nu, så jag cyklade till skolan, visst det är en bit från söndrum men det var så skönt. Först hade vi prov i naturkunskap som faktiskt gick bättre än väntat, sen på eftermiddagen kollade vi film i flera timmar.

Väl hemma kom Linn och Faton förbi och vi satt och snackade ett tag, när de stuckit gick jag en promenix med Wilma och sen var det dags för kvällsmat. Nu ligger jag i min säng och ska strax sova, i morgon är det en väldigt lång dag i skolan! Puss på er


Längtar så efter att kunna sitta ute på altanen och sola, äta och ja bara chilla med vännerna! Här är en bild från min 16 årsdag, känns som igår, alltså verkligen.

försenad uppdatering

Nu har jag varit dum igen.. Men vi har sjukt mycket i skolan just nu! Har haft en väldigt bra helg, i fredags tog jag och Alice det bara lugnt hemma hos henne och planerade lite inför nästa helg, kommer bli awsome! Sen i lördags blev det fest hemma hos Alice med en massa nytt folk och några gamla godingar såklart ;) Kanska blev lite för mycket för vissa, någon som lyckades slita bort skärmen på mobilen och en viss annan dam som trillade ner för sin trappa..  Sen söndagen ägnades först till städning hos morfar, och på kvällen blev det plugg och te med fina Linn!


party like a rockstar.. eller inte.

Tinkerbell

Ännu en dag är slut! Går så fort, tycker nyss det var måndag, i morgon är det redan helg igen men jag klagar inte!

Blev iaf en del pluggat på bibblan men det är en hel del kvar. Känner att jag måste fokusera stenhårt nu, blir alltid att man slappar efter bara för man längtar etfer sommar och lov hela tiden..


Men till något annat, har under eftermiddagen funderat på vad jag ska klä ut mig till på minis 18års middag, och har äntligen bestämt mig, Tingeling blir det! Har det mesta som behövs så är ett bra val på så sätt, längtar verkligen. Kommer bli riktigt kul!


en bit på väg iaf, fattas bara vingar, ett trollspö och skor.. Mini och jag ska springa förbi myrorna i morgon och kika! Något annat som händer i morgon är min arbets intervju på hotell Tylösand, håll tummarna för mig!

sol ute sol inne

sol i hjärta sol i sinne Ja, ngåot sånt kommer jag ihåg att vi fick öva att skriva i skrivstilsböckerna i trean..

Idag är det iaf en solig morgon, och det får en på så mycket bättre humör. Sticker till skolan för att ha tre lektioner och efter det blir det plugg på bibblan, det är mycket med skolan just nu. Men tänker positivt att det inte är långt till påsklov!


nu kan mamma vara nöjd, inviger tröjan hon köpte i barcelona för ja, ett år sedan?


två tummar upp till solen!

tea time

Efter en lång dag med massa plugg kryper jag upp i soffan med min favorit temugg! Ska kolla på den nya serien off the map, sen är det läggdags för i morgon börjar jag 8.10!


Friday

Efter skolan blev det då badhuset med lillasyster, så roligt hade vi! Fast efter tre timmar var man ganska nöjd, och trött för den delen. Men det blev snabbt hem för att byta om, och fixa en massa sen senare på kvällen blev tjejkväll hos Linn! Verkligen trevligt, så mycket goa skratt.






Synd nog så har jag inte en enda bild på verdinnan, men det var jag, Simone, Martina, Sofia, Erika och Linn, tack för en skön kväll!

En sång, tusen känslor

Let me hold you for the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me, now I can't feel anything

When I love you and so untrue
I can't even convince myself
When I'm speaking it's the voice of someone else

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much
I tried to forgive but it's not enough
To make it all okay

You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real

Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

Oh, what are we doing?
We are turning into dust
Playing house in the ruins of us

Running back through the fire
When there's nothing left to say
It's like chasing the very last train
When it's too late, too late


Torsdag

Vaknade kvart i nio och bussen gick hel, blev till att slänga på första bästa kläder och springa! Kan tyckas som en dålig start på dagen men har haft en riktigt bra dag faktiskt. Hade en lektion i skolan, helt okej. Sen drpg jag Alice och Josefin oss in till stan, Alice shoppade lite och jag solade snabbt, måste få bort lite av mina utslag..
 

Efter att jag solat åkte jag hem, sov en liten stund och sen tog jag och Josefin bussen ut till Eurostop och gick hem, det kallar jag motion, men det var riktigt skönt. I morgon är det fredag, skönt. Dagen börjar med psykologi, sedan badhuset med syster och på kvällen blir det middag hos Linn, låter som en bra dga i morgon med är på G!

Fick en riktigt god nyhet idag! Jag ska på jobbintervju på fredag nästa vecka på hotell Tylösand, hoppas hoppas att jag får det! Skulle va så skönt att slippa oroa sig över sommarjobb. Nu ska jag kolla på filmen Alexander, är lätt besatt av krigsfilmer denna veckan..


Onsdag

Då var det redan onsdag kväll, tiden går väldigt fort och det känns både skönt och skrämmer mig lite. Skrämmer mig väl lite för att saknaden blir större för varje dag, men också skönt för jag vet att ju mer tiden går desto lättare kommer allt att bli..

Idag kollade vi återigen på dans, vad som helst för att slippa den låånga bf-lektionen. Slutade tjugo i fem och tänkte ta cykeln hem, eftersom jag var duktig och cyklade idag. Men nej då är det plötsligt vinter igen, suck.. Så blev bussen hem, sen kom pappa hem med Kinamat så nu är man mätt och glad ;) Ska nu slippa tänka för en stund och kolla på A knigths tale. Vi hörs i morgon!


Längtar så efter sommar!


Nytt från H&M


Tisdag

Idag i skolan kollade vi på treornas slutproduktion i dans, duktiga var de! Sen när jag kom hem efter skolan blev det plugg, varadagarna är inte så värst roliga just nu. Hoppas på vår och värme nu!


riktigt snygga baddräkter hade de!

hade velat träna idag men det sket sig, istället fick jag plugga engelska, kul! Kollade på två bra filmer också, Vanity Fair och Ever after, kan ni ju kolla in om ni har tråkigt ;)

Ny vecka, nya möjligheter

Då var det ny skolvecka och jag har landat hemma hos pappa. Strax ska jag, Lena och syster gå ut och äta kvällsmat på fox and anchor. Tror inte det händer något större den veckan, mycket skolarbete som ska göras och sen hoppas jag på att hinna med lite träning!


Min nya hårfärg är kanske inte den vackraste som gud skapat, men ska slinga det snart. Ska försöka få det mer naturligt blondt istället för det gult/vita jag haft ett tag nu ;)

weekend

Helgen bestod av mys med Martina och Amanda, kollade Änglagård, åt god mat och annat, mums! Sen på lördagen blev det lite fest för Petra som hade fyllt 19! Och på söndagen började jag dagen med att städa hos morfar och sen var jag med Lotta, snackade massa och åt våfflor!


Bild från i lördags, älskar er!


snygg_tjej. hotmail.com och Chico på söndag morgon, trötta..

im in love

Vi kollade på Troja på svenskan i skolan, jag brukar inte bli besatt av skådespelare eller sångare, men nu brast det bannemej. Brad Pitt i Troja är inte att leka med, synd nog




Onsdag

Vilken lång dag! Onsdagar är väldigt långa. Idag har jag varit övertrött, det sammanfattar dagen, i början var jag mest seg och trött, sen gick det över i överskottsenergi. Då är jag så jobbig att jag till och med blir trött på mig själv..

  
Vi har väldigt seriösa engelskalektioner, speciellt den här, mellan fyra och fem en onsdags eftermiddag. Får alltid hemskt mycket gjort! ironi

Jag önskar verkligen att jag hade något intressant och spännande att skriva om, men just nu är mitt liv hemskt tråkigt, vardagligt. Det är skolan, hem, plugga, sova. Men idag när jag kom hem fanns det en trevlig överaskning, mamma hade gjort minisemlor!! Så gott..


Hur söta?

I morgon är det torsdag, det betyder prov och idrott typ, sen träning. Det är en dag i taget som gäller nu, en dag i taget. Tiden läker alla sår, även ett krossat hjärta!? Lets hope so!

Nystart

Imorgon börjar mitt nya liv, skriver i bloggen då! Promiss, nu ska jag dricka en kopp te och bara ta det lugnt. Kanske ladda ner någon mysig film, puss!


RSS 2.0