Aussie, absolut dyrt. Men bra?!

Det har varit en väldigt lång dag, men den blev bra!
Började 8.10 och slutade 16.10, alltså en riktigt lång dag i skolan, kände att jag hade tappat ganska mycket fokus på sista lektionen som var matte B, blir verkligen spännande hur det ska gå för mig, har ingen matte-hjärna!
Men efter skolan åkte jag in till stan där jag mötte upp Martina, vi åt och fikade på Sandys, trevligt som tusan! Efter det gick vi runt lite och jag köpte väldigt dyr hårvård från Aussie, ett märke som jag hört från många håll ska vara riktigt bra, så nu blir det upp till bevis. Använde det för en stund sedan, luktar gott gör det i alla fall!
Efter en stund kom Alice och vi gick bort till Tre där vi fick varsinn "goodiebag", de kallade den exkluvsivt men vet inte om jag håller med om det.. Fick en tidning, en vitamin-dryck, en mobilstrumpa, ett mobilsnöre och en penna. Trevligt, men inte exklusivt, haha.
Jag tog mig nyss ett efterlängtat bubbelbad med tända ljus och lugn musik, gjorde mig väl kan jag lova. Nu är jag fin och luktar gott igen!
I morgon börjar jag 12.50, då är det psykologi och när det är slut så ska jag och Robin åka till Skopunkten och köpa skor till mig och på kvällen ska vi hitta på något mysigt bara han och jag. Ser verkligen fram emot det!
Dags att varva ner lite till någon bra serie eller film, kanske ta en pratstund med mamma också?!

Only time

Har haft en lång och dålig dag, längtar tills den är slut så att det kan bli en bra i morgon. Ska strax ta ett varmt bubbelbad och bara slappna av till Enya. Hon funkar ganska bra till det..
Innan efter skolan passade jag på att beställa lite kläder från h&m, lönen kom ju idag och det kommer mer på fredag, underbart! Blev tre tröjor, en halsduk och ett par byxor. Hoppas allt är fint, behövs lite höstfärger i garderoben nu.
Japp, dags för det där bubbelbadet nu!
En av alla sommarens härliga kvällar, men ser fram emot mysiga höstkvällar nu med!

I´m back

Det var ett tag sedan, men det blev inte så mycket tid för datorn på lovet, men det är väl helt rätt tycker jag! Sommaren gick väldigt fort, men hann med en del ändå.
Fyllde 17 år och firade med nära och kära.
Midsommarafton firades först hos Lina med tjejerna och sen hos Sofia med Robin
Härliga dagar på stranden
Sköna kvällar med vänner
ja Liseberg, Göteborg, Pink och massa annat, självklart många mysiga kvällar med Robin !
Idag hade vi vår första lektion i psykologi, och efter det fikade jag och Robin på vattenporten. Nu har jag och Tova precis varit på netto och köpt ett gott bröd till räkorna ikväll, och efter maten blir det Oskar Linnros med tjejerna. Toppen!

RSS 2.0