tonsillit

Halsfluss är en infektion i halsmandlarna som beror på bakterier eller virus. Vid halsfluss gör det ont att svälja och du kan få feber. Barn kan få hosta och snuva. Receptfria läkemedel lindrar feber och värk. Läkare kan ordinera antibiotika om bakterier ligger bakom. Operation kan bli aktuell vid täta återfall.


 
Jag har fått halsfluss, eller tonsillit som jag antar att bakterien heter, och vad jag tycker om det kan jag snabbt sammanfatta med två användbara ord, det suger! Det blev doktorn i morse, kika här och där och sticka mig i fingret och ha sig, sen fick jag mitt penicillin.

Jag blir alltid väldigt deppig när jag är sjuk, för mycket tid för att tänka tror jag att det beror på. För i vanliga fall när allt går i hundranitti så hinner jag inte direkt reflektera över hur jag mår eller om jag är lycklig. Men när jag är sjuk blir det väldigt mycket tid till just att tänka på det, och jag kommer alltid fram till det att det är mycket saker i mitt liv som jag borde ändra på, för att må bättre. Men det är inga småpotatis saker, nej. Så därför vill jag bara bli frisk, komma ut i mitt hektiska liv igen där jag inte tänker efter så värst mycket, skäms över att säga det men just nu har jag inte kraften till att klippa och klistra med mitt liv

Nu ska jag kolla på Idol, för det får en att tänka på annat och så får man sig ett gott skratt emellan åt,och om någon har en bra idé eller plan till mig hur jag snabbare ska bli frisk, hur man fixar till sitt liv eller hur man får kärlek att sluta göra så förbaskat ont så är det bara att kontakta mig på snabbast möjliga vis!

bad anna, bad

Dåligt av mig att inte ha uppdterat bloggen, och kan ju skylla på att jag haft så mycket att göra, eller så kan jag bara vara helt ärlig och säga att jag är både lat och glömsk!

Helgen som var, då blev det club experience, det var mycket roligt och måste tacka Josefin, eller Mini (kärt barn har många namn) för presenterna och tårtan, du är en underbar vän!
 Måste säga att jag tycker det är jättebra att de startat club experience, alltid kul med lite ombyte ifrån de vanliga hemma - festerna. Inte för att de är dåliga eller så, men kul med lite variation och att få dansa lite.
 På lördag öppnar ju noll tre fem med, måste säga att Halmstad börjar komma igång lite, även om det tagit några är fär mycket. Men bättre sent än aldrig, right?



Idag har jag varit med Robin, väldigt ovanligt och orginellt av mig. Vi har bl.a. pluggat, ätit godis och kollat på Idol, och sen får vi inte glömma att Robin piercat sig i läppen, var väldigt skeptisk inför detta men det blev faktiskt riktigt snyggt, och nu tycker tokstollen att jag ska göra detsamma.. Frestande tanke, dock så är tanken på min faders reaktion i sådana fall inte riktigt lika spännande.. ohnej



I morgon är det fredag igen, tiden går undan något så väldigt just nu. Men som sagt, det lättaste skulle nog vara om alla bara insåg att tiden går väldigt fort och anpassa sig därefter! Men tillbaka till att det är fredag, i drott sen BF, i skolan. Slutar 12.10 och efter det blir det plugg med Robin och på kvällen blir det lokal fest. Väldigt lovande fredag måste jag säga.

Godnatt, sov godis!



 


RSS 2.0