Måndag

Blev ingen skola för mig idag, kunde inte sova i natt och har sedan i lördags mått ganska illa. Men nu känns det bättre! Jag har äntligen skickat in mitt apu arbete så nu slipper jag oroa mig mera över det.


Nu ska jag gå ut en sväng med Wilma, och efter det plugga lite till..

Höstlov

Jag har verkligen haft lov, ifrån allting. Men mest ifrån verkligheten, jag har slappat sönder helt enkelt. Men jag har också gjort en massa roligt och mysigt!

Jag och Martina blev besatta av It girl, så vi lanade det till klockan tre en natt, dagen efter gick vi och köpte pizzor och åt riktigt god lunch!



Jag och Olivia cyklade för första gången sen innan snön kom, att cykla kan vara så roligt hade man glömt bort, sen chillade vi med chips och Vampire Diaries.

Jag blev helt sjukt besatt av Glee



Mamma och jag åkte till Helsingborg för en heldag! Först Ikea och sedan shopping inne i staden, fick med mig ett par snygga skor från Vagabond, ett linne, en kofta och en tröja. Riktigt mysig dag med mamma, fikade på ett lyxigt ställe som hette Grand Coffe och det var underbart att se något annat än Halmstad för en stund.



Och sedan blev det fest hemma hos Josefin!



Har också behövt ta ett av de helt klart svåraste besluten i mitt liv det här lovet, att bryta upp med någon som betyder så mycket för mig. Har fått lära mig den hårda vägen att det inte alltid räcker med kärlek, det räcker inte alltid att man älskar någon. Livet är riktigt tufft ibland, men också riktigt bra vissa gånger. Detta lovet har varit en bergochdal bana upp och ner mellan positivt och negativt.

Ja detta är bara lite av allt som hänt, nu är Alice och Cornelia hemma igen efter sin vecka i Italien, gött, så nu är det tillbaka till verkligheten, skola, plugg och träning!




Ligger i en soffa på olivias pappas jobb m...

dsc07587 (MMS)

Ligger i en soffa på olivias pappas jobb medans hon städar. Soft!


update from mamas house

Nu är jag hemma hos Mamma, äntligen! Har saknat henne.. Vet ännu inte vad som händer ikväll men nu ska jag lägga mig och kolla några avsnitt av Glee iaf! Sen får vi se ;)


Kör på mittbena idag, har inte riktigt bestämt om det passar mig eller inte.. ska känna av i några dagar.

Söndagsgöra

När jag vaknade idag så var det städdags, packade, dammade, dammsög och skurade. Duktig Anna! Efter det åkte jag hem till morfar och städade där, vi tog även en promenad i det fina vädret!


me myself and I

Blir en hemmakväll i kväll, har bunkrat upp med en massa avsnitt av Glee som jag ska kolla på medan folk är ute och lever livet, jag känner helt enkelt inte för att göra något just nu. Men som sagt, lovet har bara börjat, kommer nog hinna roa mig lite jag med ;)


Jag igår påväg till bowlingen!


Kinamat

Jag, Martina och David gick inte till stan och åt kinamat, efter det gick vi hem till Martina igen och kollade på en faktiskt väldigt bra film, Life as we know it!


Så gott! Vi åt på kinaresturangen som ligger vid kyrkan, för 90 spänn fick man sallad och kinabuffé, läsk, glass och kaffe, det är ett bra erbjudande!


Godmorgon

Nu har jag och Martina vaknat, sov så himla gott inatt, vi somnade strax efter halv två till filmen Love and other drugs. Vi har nyss ätit frukost och ska nu fixa oss lite, sen blir det förmodligen en sväng på stan och kinabuffé, det är ju ändå lov och det är fint väder!
Fina Martina!

Förlåt

Jag har verkligen inte hållt uppe min duktiga uppdatering de senaste dagarna, men jag är inte riktigt med mentalt just nu! Jag har en del bilder som jag ska visa er, jag var och bowlade med pappa, Lena och syster men nu sitter jag hemma hos fina Martina och snackar skit! Jag har varit här hela eftermiddagen och vi har bara chillat, ätit skit och kollat Vampire Diaries. Jag ska sova här inatt så det blir ingen rolig uppdatering eller bilder idag. Behöver bara ta det lugnt och tänka just nu. Godnatt på er!

Redovisningsdags

Nu ska min grupp strax redovisa om vår påhittade förskola, känner mig inte nervös, jag har koll på det här. Efter redovningen blir det lunch och sen badhuset, det var inte igår jag var där så det blir kul! ;D

Dags för kvällsmys

Sådär nu har jag tränat och det var väldigt jobbigt, men också väldigt skönt! Nu är jag nyduschad och trött och ska krypa ner i min gosiga säng och kolla på det senaste avsnittet av OTH, kan inte bli mycket bättre! 

I morgon är det skola igen, men det händer något utöver det vanliga iaf, vi ska till badhuset. Var väldigt längesedan jag var där, men jag tackar inte nej till någon timma i bubbelpoolen, fan va gott!


Jag försöker se stark ut innan träningen, misslyckas? TOTALT

trevlig överaskning

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan. Det är verkligen inte kul att va där från åtta till fem. Nu är klockan pötsligt redan sex och jag ska träna om en halvtimma, det blir spinning och det ska faktiskt bli hemskt skönt. För när jag sedan kommer hem blir det dusch, mat och efter det One tree hill i sängen, underbart.


Idag när jag kom hem var mitt rum nystädat. Tror att det är Lena som blivit trött på min röra, och jag förstår henne, jag är en riktigt gris! Nu är det fint iaf och det tackar jag för, stort!

Mums i matsalen!

dsc07583 (MMS)

Mums i matsalen!


rubrik

Sitter i skolan och ska skriva om hedersrelaterat våld. Inte helt lätt men tror jag börjar få till det! Idag är det en väldigt lång dag i skolan och efter det blir det spinning!

Nu säger jag godnatt

Har nu tränat, ätit lite kvällsmellis, och strukit ett berg med kläder! Så nu är jag supertrött och har krupit ner i sängen. Ska kolla det senaste avsnittet av Gossip Girl och efter det hoppas jag på att somna snabbt. I morgon ska jag tillbaka till skolan och det är ingen kort dag, börjar 8.10 och slutar 17.00. Helt sjukt att gå i skolan så länge enligt mig, men men!


Precis där vill jag ligga nu! Så underbart, tror alla i Sverige behöver sol och värme nu. Tur som jag har så ska jag till Rhodos i maj. Jag räknar dagarna!!

Tuta och kör

Nu har jag kommit hem, har än så länge spenderat dagen till sängs, kollat O.C och ätit nudlar. Men nu ska jag och pappa ut och övninsköra! Jag har inte kört sen innan snön kom så känner att det är dags, jag vill gärna ta mitt körkort så fort jag fyllt 18!


Dagar som den här när jag inte ska göra något speciellt går jag nästan alltid helt ofixad. Ansikte och hår får vila!


Alla hjärtans dag

Jag är sjuk, eller jag tror det iaf. Jag var hur som helst alldeles för seg för att gå till skolan! Så jag har legat hemma och sovit och kollat på en kärleksfilm, dagen till ära. Jag har blivit lite uppvaktad också, fick en röd ros av pappa och ett paket strumpor utav Lena, det tackar man för! Nu ska jag iaf ge mig ut i kylan för att spendera min kväll med förhoppningsvis mycket mys och en bra film tillsammans med en person som jag tycker mycket om ;) Vi hörs i morgon!


Ruggigt kallt ute så mössan åker på, men desto mysigare att ligga inne och mysa hela kvällen!


time to sleep

Kom hem för för typ två timma sedan. Det var verkligen trevligt att träffa gamla klassen igen, men för mig är det ändå mer "klassen". De kommer alltid kännas mer som min klass än någon annan liksom. Förhoppningsvis ses vi alla snart igen!

Nu ska jag sova, jag är verkligen jättetrött och i morgon är det skola igen. Det är också alla hjärtans dag, vet inte alls vad planerna är för det, pallar inte tänka på det heller. Vi får se!


Min alla hjärtans dag present förra året. Det var verkligen en bra dag. Robin bjöd på middag på Capri och sen var vi på bio.


Laxbutiken


Jag och lilla morfar


Lax med dillstuvad potatis, mums fillibaba var det.


Mamma var bara tvungen att visa att hennes sjal matchade efterrätten, sjuk

Nu är jag som ni kanske förstår hemma igen, asmätt! Men ingen rast och ingen ro så därför ska jag nu promenera bort till Martina, för klokcan sex är det återträff med forna 9B, ska bli kul!

vilket härligt väder

Det är ju inte helt fel att mötas av starkt solsken när man öpnnar sin sovrumsdörr. Det är faktiskt nästan det bästa som finns! Jag är ganska trött sen igår och nu ska jag börja fixa mig inför laxbutiken. Morfar har pratat om detta i flera veckor, det är hans favoritställe. Riktigt synd att inte mormor kan va med bara, vi saknar dig!


Man får ju göra sig lite fin när man blir utbjuden på restaurang, så blir samma som igår med en annan sjal.


We can dance until we die, you and I



Har precis kommit hem efter ännu en nice kväll med Martina och David. Vi var på en inflyttning/födelsedagsfest på Nissastrand, sjukt mycket folk och riktigt fin lägenhet. Nu sitter jag hemma i sängen och funderar lite över hur jag tänkte när jag bestämde mig för att festa när jag ska upp och träna i morgon bitti? Men man lever bara en gång! tror jag.. Nu säger jag godnatt iaf, Puss!

Lets go!

Var väldigt inställd på en hemmakväll, har ätit massa gott och det har varit gäster här i huset. Men nu blev det snabbt ändrade planer, det blir fest på Nissastrand så jag har snabbt slängt på mig kavajen och nu ska jag springa till bussen, ha en bra kväll!




Ut i skogen tåga alla nu

Var duktig och gick en lång promenad på stranden och i skogen, när jag ändå var i trakterna sprang jag upp och hälsade på morfar, han satt som vanligt och solade på sin balkong så satt där en stund med honom, riktigt härligt väder idag!



Osminkad och oduschad men vad gör det när man ska ut i skogen? Ingenting!


Är nere vid havet i det underbara vädret! ...

dsc07573 (MMS)

Är nere vid havet i det underbara vädret! Solen värmer skönt men det är lite kallt om öronen, haha.


Good morning

Vaknade för en liten stund sedan, men känner mig inte rikitgt utvilad än, så ligger kvar i sängen lite till! Igår hade jag en riktigt mysig dag med Martina, jag hann tyvärr inte blogga något efter festen igår för var svintrött när jag kom hem så slänger upp några bilder nu istället :)


Jag och Martina!

David och två kompisar!

toppen!

Och en bild tagen på vägen hem inatt får avsluta! En väg som kunde tagit tio minuter, men med David tog den 20!


Fest med Martina och David! Sitter och har...

dsc07572 (MMS)

Fest med Martina och David! Sitter och har allmänt trevligt med mina vänner till bra musik och fint sällskap. Nice!


Fina Martina

Jag sitter just nu hemma hos min fina vän Martina. Vi har haft en toppendag, ätit på Sibylla, kollat Vampire Diaries och myst med godis, och skrattat en massvis ofc! Nu har Martina precis hoppat in i duschen, vet ännu inte riktigt vad vi ska hitta på ikväll, antingen blir det chillfest eller hemmamys. Tyvärr så är man ju fruktansvärt trött efter en vecka i skolan, men man vet aldrig ;)

Välkommen Fredag

Då var det fredag! Det går undan, känns som det nyss var helg men det är underbart. Jag har precis fixat mig och ska bara skriva klart de två sista uppgifterna till psykologin sen tar jag bussen till skolan.




Den här helgen är redan fullspäckad med planer,
Idag - Vampire Diaries och godis mys med Martina, får se vad man hittar på ikväll!
Lördag - Bowling med familjen? Fixa Lenas hår, Göra något roligt med Alice och Cornelia på kvällen!?
Söndag - Träna spinning, Åka till Laxbutiken med mamma och morfar, Klassåterträff på Roberts på kvällen!


Såg precis att det börjat snöa igen, fan för vintern!!


Vardag it is

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan, vi var som sagt och klättrade, eller ja jag klättrade inte speciellt mycket eftersom jag är höjdrädd, mes! Men det var kul ändå. Efter det hade vi en mattelektion och jag är så stolt över mig själv för att jag fattade allt verkligen, härligt! Sedan jag kom hem har jag lagat mat och umgåtts med familjen, nu ska jag plugga! Vardag it is..



Jag längtar så mycket till i morgon! Senaste avsnittet av vampires kommer ut, lycka..

I den där skolan


Sitter i skolan med mina normala vänner! Nu blir det plugg en stund till och sedan lunch och efter det ska vi åka till Slottsmöllan och klättra, ska bli mycket spännande..

säger godnatt för idag

Sitter gömd här i engelskaboken, har prov i morgon och måste försöka få in så mycket som möjligt innan jag somnar. Så nu blir det diciplinerat (eller?!) plugg en stund och sedan ett nytt avsnitt av One tree hill. Det är det bästa man kan göra en dag som denna, feel good känslan jag får av den serien kan jag inte få av något annat program!


Så vi hörs i morgon, ny dag, nya möjligheter! (?) Puss!


Redo för Afro

Nu har jag fått i mig två knäckebröd så nu känner jag mig lite bättre! Har också hoppat i mina nya träningskläder och känner mig faktiskt ganska taggad för träningen ;)


kommer inte på en rubrik

Nu har jag kommit hem från skolan och är vrååålhungrig. Sitter och pratar med Martina i telefon och babblar om allt mellan himmel och jord. Den positiva känsla jag hade i morse är tyvärr bortblåst.. Har en väldigt upp och ner period i mitt liv just nu, men det är bara att bita ihop!


Nu ska jag käka och sedan träna, de ska bli skönt.


Godmorgon

Idag är jag på väldigt bra humör! Jag har fått sova ut ordentligt och det är hyfsat väder, plus att vi bara har två lektioner idag, underbart. Jag har även varit duktig och dammsugit hela huset denna morgon, bra Anna! Nu ska jag packa ihop mina saker och sedan gå ner till bussen. Ha en bra dag!




Lockarna sitter fortfarande i, fick bli en spegelbild idag, hinner inte något annat, puss!


CURLY CURLS

Sådär, nu har jag ätit kvällsmat och sedan har jag verkligen testat locktången ordentligt! Lockat både Lenas, lillasysters och mitt eget hår, så tjusigt det blev! Den är verkligen bra, det blir mycket lockar och det går fort.



Nu ska jag packa upp det sista, bädda min säng och sedan plugga lite psykologi. Sedan blir det natti natti. I morgon börjar vi klockan ett så det ska bli underbart att få sova ut ordentligt!

huvudvärk är ingen hit

Nu är jag äntligen hemma efter ännu en lång dag i skolan. Jag skulle egentligen ha tränat men jag har fått världens huvudvärk så fick avboka. Får träna i morgon istället!

Nu ska jag packa upp alla mina saker och bädda, har flyttat över till min pappa nu och ska stanna här i två veckor, så nu måste allt packas upp på sin plats igen, sen ska jag äta och efter det ska jag prova min nya locktång!




på den roliga platsen kallad skola

Sitter i skolan och jobbar med lite av varje, har precis skrivit ett arbete om min syn på stök i skolan och på narkotika, nu ska jag skriva lite om mina teorier om varför Sverige är det deppigaste landet i Norden!


Jag i matsalen. Tror jag är nöjd med min nya hårfärg, inte så stor skillnad men lite guldigare och jämnare..

Glömde visa . .


Glömde visa, jag köpte även ett värmespray i en av butikerna utanför Gekås där de säljer märkesprodukter till billigare priser. Detta värmesprayet från Lanza fick jag för endast 169 kr! Har precis provat det och lutar underbart..

Nu ska jag sussa, i morgon är det en ny dag i skolan, men lite sovmorgon har man iaf, till halv tio, gött!

Ny hårfärg på G

Håller på och färgar mitt hår, ska inte bli någon drastisk skillnad utan bara lite mer guldigt typ. Färgen heter guldblond iaf, kännar att mitt hår just nu är någon konstig blandning och av utväxt, gult och vitt..


No place like home


Äntligen hemma från skolan, har varit galet trött idag.. Somnade tom en stund på svenskan med ett hemskt huvudvärk. Nu ska jag iaf slappa en stund, gå en promenad med vovven och efter det ska jag färga håret, tror jag!

Sitter i skolan och har matte, jag fattar ...

dsc07561 (MMS)

Sitter i skolan och har matte, jag fattar ingenting.. Jag är väldigt hungrig så ska snart springa till kiosken och köpa lite frukost!


Shopping får mig att må bra

Nu har vi kommit hem efter en heldag på Gekås! Jag har verkligen shoppat mycket och var så kul att komma hem och plocka upp allt, för är väldigt nöjd med allt.


Jag köpte, spetstrosor i olika färger, En locktäng från OBH nordica, diadem, tofsar, torrschampoo, solpuder, svart nagellack, sminkborstar, hårfärg, ansiktsmasker, ett vitt linne, en klänning, ett aprikosfärgat linne och ett par leggings. Tror att jag fick med det mesta där! Jag är nog mest glad över locktången, har kollat efter en sådan länge och den blev min för bara 249 kr!


En bild från idag, lunchdags!

SUndaY morNing

Nu sitter jag i min säng och är färdigfixat, om en liten stund ska vi åka och hämta upp Cornelia, Alice och Carina för att åka till Gekås! Har en ganska lång lista på vad jag ska köpa så hoppas jag hittar allt ;)


härliga lördag

Nu är jag hemma från morfar, vi har haft en väldigt mysig dag och pratat om allt från skolan till gamla tider, framtiden och mormor. Om det är någon som man känner sig uppskattad av till hundra så är det morfar, man ser hur glad han blir bara man kommer och hälsar på en liten stund. Idag blev han extra glad eftersom jag hade med mig en nybakad sockerkaka när jag kom!


I solen på morfars balkong!


Sockerkaka, mums..

Ikväll kommer Alice hit, hoppas på Cornelia också så får vi se vad vi hittar på. Alone home..

Sitter och solar med morfar på hans balkon...

dsc07553 (MMS)

Sitter och solar med morfar på hans balkong. Det är riktigt varmt och skönt. Nu tycker morfar att vi ska tävla om vem som hör flest fåglar så det kör vi på! Önskar att lilla mormor fick se hur fint vi har det <3


Pizzakväll

Kom hem till Alice vid sjutiden och när Nellan också trillat in så satte vi igång och göra pizza, blev jättegott och sen satt vi och käkade, snackade och kollade lite halvt på Let´s Dance. Lite senare trillade även Celina in och vi fortsatte snacka och mysa, Cornelia noppade mina ögonbryn med så nu är de fina igen. Tack sötnos!


Jag och min lilla Pizza..



Mina fina tjejer!



Nu ska jag susselisussa, eller kolla några avsnitt av Paradise först, hihi


Fredagens planer

Nu har jag ätit och kollat Vampire Diaries, gud så bra det är.. En pina att behöva vänta en hel vecka på fortsättningen. Nu ska jag strax gå en sväng med min vovve och efter det hem till pappa och va med syster någon timma eller två.



Ikväll blir det hem till Alice på middag med Cornelia, blir en ganska lugn kväll, är väldigt trött efter denna veckan. Så det blir perfekt med middag och kanske någon mysig film? Nu måste jag lägga på ett kål så jag hinner, puss!


Då var det äntligen helg! Har precis haft ...

dsc07545 (MMS)

Då var det äntligen helg! Har precis haft dagens ända lektion och nu ska jag hem igen. Blir ett nytt avsnitt av vampire diaries i soffan, nice!


Godnatt min skatt

Nu kryper jag till sängs. Är helt slut och vet att jag behöver alla extra timmars sömn jag kan få. I morgon är det fredag och det gillar vi starkt! Först en lektion i skolan och sedan på eftermiddagen ska jag va några timmar med min lillasyster, saknar det lilla pinglan!


Avslutar med en bild från i somras, jag och fina Olivia en av alla roliga och varma sommarkvällar, längtar!

THESE SHOES ARE MADE FOR WALKING

Fick ett par nya skor av mamma. Inga äkta converse dock men vad gör det? De är från en hemsida, och man fick två par för 399 kr, billigt och bra. Hoppas på att de är sköna nu med, kan ju tyvärr inte använda de i denna blötan, men så fort våren skikar fram så åker de på.


Trött efter en lång dag

Vilken dag. Har verkligen varit en lång dag. Det känns inte som man hinner med något mer än skolan just nu, får verkligen trixa för att få in några träningspass i veckan, tränade Spinning idag och det var så skönt, gillar verkligen spinning.


Nyduschad och osminkad

Nu har jag äntligen hamnat i min fåtölj, har gjort hårinpackning så sitter här med en tjusig turban på huvudet. Ska nämnligen sova med inpackningen och skölja ur den i morgon innan skolan. Det är ett jättebra tips om man har torrt och slitet hår, sov med en inpackning en gång i veckan för det gör stor skillnad. Har själv svårt att hinna eftersom jag är så stressad på morgonen, men idag tog ju tummen ur!


Använder en jättebra inpackning från Aussi, som är just för skadat hår.

Singing in the rain

Gick en ganska lång runda med Wilma, satte Ipoden på högsta volym, drog på gummistövlarna och regnjackan, älskar att promenera på kvällarna, allt är så lugnt och stilla typ, bara jag, lilla Wilma och regnet.


Sick and tired

Hemma efter en väldigt lång dag i skolan. Slutade strax före fem. Skulle egentligen ha tränat idag men fick avboka det, måste plugga både engelska och matte. Känns inte som att man hinner med något annat än skolan just nu, så tråkigt. Ikväll kan jag i alla fall njuta av ett avsnitt av One tree hill, men måste försöka somna i tid!


Fina Martina och jag för ett par år sedan. Du är bra du!

Nu ska jag traska ut i ösregnet med Wilma, dagar som den här är det mindre roligt att vara hundägare..


Har så bråttom nu! Jag lyckades försova mi...

dsc07535 (MMS)

Har så bråttom nu! Jag lyckades försova mig igen.. Måste börja lägga mig tidigare alltså. Nu ska jag skynda mig till bussen så jag hinner till samhällen, puss!


sådan dotter sådan mor

Mamma lik som jag, går runt och klagar på vädret, på vintern. Hon vill också ha sol, hon vill åka utomlands. det vill jag med! Tycker att vi borde göra det, bara sticka! Sedan klagar hon också över att det inte finns någon mjölk, Philip har tagit den sista mjölken och nu har mamma ett litet sammanbrott, hon leker litet litet barn typ.


Haha, misslyckad bild, skulle ta så man såg mina träningskläder, bra anna, bra!!

Var iaf superroligt att träna idag, dock så var det lika svårt som roligt, för det var sista gången på den dansen, ny dans på tisdag och då ska jag lära mig från början, tror att detta kan bli mitt nya favoritpass. Nu blir det lite plugg sen susselisussa, NATTI


KUSIN VITAMIN

Sitter och laddar ner lite musik till min nya ipod och dricker vitamindryck. Måste piggna till lite för om en timma ska jag träna. Idag blir det Aerobic Dance, det har jag inte testat innan så ska bli kul. Sen måste jag tyvärr plugga, har två prov i morgon, BF och matte. BF kommer säkert gå jättebra, men matte oroar jag mig för, det är verkligen mitt svagaste ämne.


Vill sola, så trött på att va blek!


Sitter och tar det lugnt i matsalen. Bara ...

dsc07532 (MMS)

Sitter och tar det lugnt i matsalen. Bara samhäll och svenska kvar nu, gött!


sovmorgon blev det

Ja, så blev det visst sovmorgon ja. Jag är verkligen dålig på att komma upp, men nu drar jag i alla fall. Nu blir det först Naturkunskap, sen Samhäll och sen Svenska. Ikväll blir det spinning, nice!


Blev en kvick cambild, hinner inget annat, so long!


RSS 2.0