Sommarlov

Känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera min blogg, det gillar vi inte! NU är det iallafall sommarlov och det har väl inte riktigt sjunkit in ännu. Idag är det tisdag och jag sitter hemma hos Robin, han är inte hemma och jag får inte tag i honom, han skulle på något möte och sa till mig att fortsätta sova. Och med tanke på att vi var hemma framåt fyra igår så självklart somnade jag om.

Det sitter massa barn utanför Obads ytterdörr idag, de är lite mystiska om jag får säga det själv, den ena lilla pojken påstår sig vara "grymt bra kompis med robin" och en av tjejerna tycker att jag ska ge henne saft, en sa att jag var skitsnygg, och en tjatar om att jag ska låta Evelina gå ut. Snacka om att jag blir förvirrad, står där helt nyvaken, det slutar med att jag stänger ytterdörren och går in och sätter mig här..

Det är som sagt sommarlov och idag ska jag bannemej få träffa Cornelia för saknar henne hemskt mycket, om jag bara hade haft min mobil här så jag kunde ringa henne, det hade varit en bra början. Tror att jag ska våga mig ut i trappen igen och fråga lilla Bianca om jag får låna hennes mobil.

Solong!



Dagen med stort D

Idag är det dagen med ett ett riktigt stort fett D. Skolavslutningen i nian! Har väntat på denna dagen hur länge som helst, minns hur avundsjuk jag var när Philip hade sin och jag såg hur kul de hade. Nu är det äntligen min tur och det väcker både glada och sorgsna känslor som sagt. Kommer bli en hel del tårar denna förmiddag när man ska säga hejdå till männsikor som man ägnat 5 av 7 dagar i veckan med i cirka 9 år, iaf med vissa.




Jag har varit vaken sedan klockan fem, eftersom att jag skulle väcka älskling då men han inte svarade och jag blev minst sagt skitorolig. Men nu har jag fått tag i han och han är påväg hem iaf :) Jag ska hoppa in i duschen sen väntar klänningen, synd bara på skitvädret :/ Fast inget kan förströra denna dag, ingenting!

Önska mig lycka till!

blandade känslor

Ligger i min säng och insåg precis att detta var den sista måndagen någonsin i klass 9b, och nästa gång det är måndag så har vi sommarlov, väcker både sorgsna och underbart glada känslor!

Riktigt långsam dag i skolan och sedan städning hos morfar, gjorde lite extra fint nu när Ansa - räven kommer och hälsar på inför studenten! 
    Efter det drog jag mig ut till nyhem och snälla Benjamin färgade bort min utväxt. Tack! Efter det gick jag och Robin hem till honom, åt och lite så <3 
   Nu är jag då hemma och jag är så trött så att jag snart svimmar, eftersom att jag av någon konstig anledning tältade med Kim och Robin på skolans fotbollsplan i natt, så kan ni ju tänka er själva hur underbart det ska bli att få sova i sin varma, underbara säng just nu. Även om det känns en aning ensamt..

I morgon blir det tältning i långa sand hos Birgitta med klassen, men innan det så ska jag sova riktigt länge, äta en god frukost och sedan damma och dammsuga huset. Det sist nämnda är ju inte särskilt kul men göras ska det! 

Nu väntar bal och sedan skolavslutningen och sen det bästa av allt, ett långt sommarlov!



Uppdatering och söndagsbal

Skäms en aning nu för har varit riktigt dålig på att uppdatera nu men ska sammanfatta de senaste dagarna lite snabbt och lägga in lite fina bilder på min bror och Sophie från balen. De var verkligen jättefina båda två och måste säga att min bror såg helnöjd ut när han vandrade längs röda mattan. Är verkligen stolt över honom, har adrig varit helt säker på att han faktiskt skulle gå ut gymnasiet men kolla kolla, nu tar han studenten på fredag min lilla bror, snyft!

Fredag,
Hem efter skolan och då kom Nikki till mig och vi åt lite sen gjorde vi oss iordning. Tog bussen in till stan och mötte upp Cornelia, Olivia och Martina. Efter det gick jag emot tågstationen för att träffa Robin <3 Var med honom och Benjamin under kvällen, men träffade Cornelia mitt hjärta en stund i stan. Sen sov jag, Robin och Kim hos Benjamin.

Lördag,
Vaknade alldeles för tidigt och fick vänta i en timma innan Robin vaknade. På dagen kollade vi film, de beställde pizza och sov. Sedan körde Kim mig hem så jag fick duscha och göra mig i ordning sen på kvällen var vi åter igen hos Benjamin några stycken. Blev en bra kväll om man räknar bort en del spya och lite annat knasigt. Vid typ halv fem på morgonen gick jag och Robin hem till honom och la oss och sov.

Söndag,
Vaknade även denna dag, kan man tänka sig. Fast var sjukt trött för somnade typ fem och vi gick upp elva. Tog det lugnt ett tag hos älsklingen sen gick vi till Benjamin en stund sen tog jag bussen hem. Åt med morfar och mamma och sen cyklade jag och mamma ut till Tylösand för att kolla på Philip och Sophie, fick även se Mickaela och Sabina och alla var så jävla fina, rent ut sagt!


Philp och Sophie var hur fina som helst!





Sabina, med en jättefin röd klänning!

    

Moulin Rouge

Jag och Nikki kollade på Moulin Rouge idag, både hon och jag konstaterade att det är förmodligen en av de bästa filmerna som gjorts. Så har ni inte sett den, kolla på den nu, och njut lite extra av musiken ;)

 
Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sing?
Telling me to give you everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time




 


varning, olivia comstad är ute!

Jag är nästan helt övertygad om att jag kommer drömma om blandsaft inatt. Varför? Jo för hela min förmiddag ägnade jag till att tillsammans med Babak och Bekim, blanda och dela ut saft, blanda och dela ut saft, ja ni fattar!

Eftersom jag var så duktig på att stå i det så kallade "safteriet" så fick jag gå hem lite tidigare än de andra två töntarna och då gick jag med Olivia hem till henne, och sen skjutsade hon mig en till stan.. Har aldrig varit så glad som när jag hoppade av hennes sadel och insåg att jag hade överlevt.

I stan blev det efter lite tjat på modern i tröja, en skjorta och en ny bikini. Olivia hittade med kläder så vår tur till stan för riktigt lyckad. Efter det var både hon och jag väldigt hungriga, kan tala om att det är lite jobbigt att vänja sig vid den här frukt och sallads dieten. Men vi gick till netto och köpte en påse med olika nötter som vi gottade oss med på en gräsmatta. Till den gräsmattan kom efter en stund även Nikolina.

Och till alla er som hade oturen att cykla förbi oss under vår piknik, Ursäkta Olivia, jag hoppas att ni inte får men för livet eller trillade av cykeln!





Dagens inköp!


Bikini från h&m

                                                         
 skjorta och tröja från gina



Inga svarta tungor här inte!

Måste säga att det inte gick något vidare bra det där med att bloggen skulle vara endast positiv. Men å andra sidan, bloggen handlar om mitt liv så bara postivitet skulle bara bli en stor fet lögn. Och ljuga får man inte, tungan blir svart har jag hört..

Idag valde jag att sova till halv nio, men att sova den där timman extra var inget som hindrade mig från att se ut som att jag inte sovit på en vecka, tur som jag har så har jag två underbara klasskompisar. Kusinerna Bergman som räddade min morgon med en fralla och varm choklad. Det kan faktiskt ha räddat min dag.
   Det var tyvärr inte lika varmt idag men det hindrade inte mig, Cornlia, Olivia, Alice och Josefin från att ligga nere på stranden efter simningen på brottet, blev dock inte någon simning för mig pga min urinvägsinfektion.
   Jag och Olivia låg kvar på stranden länge och måste säga att hon är fantastisk, hon får mig alltid på bättre humör, är så glad för att hon finns!

Kan ju med ta och tala om att jag och Olivia just nu lever på endast, kött frukt och grönsaker! Önska oss lycka till!
Nu får det bli sängen så ska jag se klart filmen jag till sist somnade ifrån inatt. Godnatt på er!




                                                          Tack för allt stöd du ger mig gumman, vi ska klara detta!


Det är över nu


Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär


Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans




Tack Linnea!

Äntligen en ny och fin blogg, och allt tack vare Linnea Bergman, tack så mycket gumman!

Har sedan ett tag tillbaka tänkt att be Linnea fixa till min blogg så att jag kunde börja skriva igen, och idag kom vi till skott. Det första svåra var bara att komma på vad den skulle heta. Testade en massa konstiga alternativ innan Bon Jovis låt, living on a prayer kom upp i mitt huvudet plötsligt. Fråga mig inte varför. Det var ledigt, så det fick det bli!

Just nu sitter jag i mitt vardagsrum och mamma skriker på mig att jag ska sänka musiken, för hon fattar inte hur jag kan tro att hon vill sitta och titta på tv till ljudet av Roxette, It must have been love. Har mest bråkat med henne hela eftermiddagen så nu ger jag fanimej upp och stängde helt enkelt av ljudet på datorn!
   Har varit jävligt bra väder idag iallafall och det gjorde jag och Nikolina det bästa av så vi la oss och solade på min altan, nu är det bara till att hoppas att vädret håller i sig så jag kan få vara lite brun i min vita klänning nästa fredag!


Jag vill bli brun, brunare, brunast !

 Tänker säga hejdå nu och kolla lite på tv eller något, bäst att börja med ett kort inlägg när mitt huvud ändå är helt tomt idag, fast ändå inte men alla de tankar som snurrar i mitt huvud är mest negativa, och det ska fan ta mig vara en possitiv blogg så, Hejdå!


RSS 2.0