Lite egobilder

 

  

 

 


Kyla

The Blind side var riktigt bra, rekomenderar den varmt. En väldigt fin historia!

Det känns som att det bara blir kallar och kallare, vet inte hur mycket man ska bulta på sig för att inte frysa. Efter att jag slutat praktiken vid fyra så traskade jag bort till mammas jobb, väntade lite där sen gick vi och hämtade bilen som var på service.

 Sen bar det av hem till morfar där jag hittade en massa fina foton som jag inte sett på mycket länge. Slänger upp några senare men här kommer två från idag!


Kallt!


24 dagar


En liten Anna


aj aj aj

Har fruktansvärt ont i mitt finger, jag brände mig på en lampa. Började gråta som ett litet barn medan mamma fattade nada. Varför gör det så sjukt ont att bränna sig? Värsta smärtan, förutom kanske när någon krossar ens hjärta, det känns lite värre. Men brännskada kommer på en väldigt bra andraplats!

Nu är det dags att sussa, i morgon är det praktik igen och sen har jag ingen aning, är ganska lugnt just nu allting.

Ska somna till The Blind side,


Tror jag kommer fälla många tårar, såg ut så på trailern. Men kommer med rapport i morgon!

Minnen av mormor


Mormor som ung

Mormor med vän


Mormor och morfar - förlovning

Mormor och morfar - bröllop

Mormor bak på morfars hoj
 
Alltid lika glada mormor!

Mormor och jag

 


25 dagar

Idag har det varit en ganska så jobbig dag. Jag var sjukt trött i morse när jag skulle pallra mig upp, och den tröttheten försvann inte under dagen heller. När det är dags för mellanmål och jag tänker, Ja nu får jag strax åka hem och slappa, då kommer jag på att jag jobbar sent, tills sista barnet har gått hem. Så halv fem tog jag bussen från Frennarp och var på hemmaplan kvart över fem.

Nu har jag precis tagit en dusch, och sitter i min vanliga fåtölj. Jag hade så väldigt gärna velat klä på mig och gå bort till kyrkogården, för det är mormors födelsedag idag. Men jag vet inte om jag borde gå dit själv med tanka på att det är kolmörkt, iskallt och halt. Och en kyrkogård då är kanske inte den optimala drömmen? Men hade velat göra det för mormor, det hade känts bra. Men kanske helt enkelt får vänta tills i morgon, ska i alla fall tända ett ljus för henne nu. Gud så stor saknaden är, mormor var så viktig för mig. Mormor var värme, kärlek och framförallt så var hon bus och glädje!


Adventsmys





Nu säger jag godnatt, jag är verkligen jättetrött, det har varit en lång men vädligt bra och mysig dag. I morgon är det praktik igen och då blir det väl ut i snön med barnen, ser fram emot ännu en bra vecka. Sov gott på er!

.. ger mig bara mjuka paket

Nu till mina julklappar, jag fick pälskappan som jag kollat på i flera månader, ibland är mamma bäst! Och även den mörkblå mjukisdressen jag velat ha, kommer bli en toppen jul!

 
Denna!!

Julskyltning

Gick in på julskyltningen vid fyra ungefär, mötte upp Alice och Cornelia och sen kom Robin, Andres, David och Martina också, väldigt trevligt! Käkade på kebab House och gick runt och kikade lite.
Efter några timmar mötte jag upp mamma och vi köpte julklappar till mig, superglad!


Alice och Cornelia vid stora julgranen!


Nästan hela gänget !


Och lilla jag!

Första advent

Då var det första advent, det går fort nu. Och det gillar jag ! Nu blir det strax Adventsgudstjänst med mina dagisbarn i kyrkan, efter det blir det jukskyltning med Robin och Cornelia & Alice, mysigt.

Minns ju förra julskyltningen mycket väl, min älskling dök upp ganska oväntat med en jättestor röd ros, han är fin han!


mys

Sitter nerkrupen i min favorit fåtölj, mamma är och hämtar mat till oss på pizzerian, efter vi käkat kommer Robin, Andres, Sebbe, Cornelia och Alice hit så ska vi ha lite trevligt! Härlig Lördag.


28 dagar



Drog in till stan med Alice, kollade runt lite i kylan och fick med mig en söt blus hem!


Gina Tricot, 199 kr

Nu blir det fredagsmys


burr

Burr va kallt det är ute nu! Kom nyss in efter en pratstund med Linn, och innan det var jag ute med Wilma, och handlade lite på Ica.

Kolla in min bästa vän!


Wilma när hon rullar sig som en galning i snön


Snuffi!


Jag gömd i päls, tycker det är ganska onödigt att frysa

Se så fint det blev..

Se så fint det blev överallt nu, riktigt mysigt.




Hann en sväng med mamma till plantagen där vi köpte lite extra pynt. Jag köpte två röda ljuslyktor och en liteen sten som det står God Jul på, den ska mina firrar få, de ska väl också få lite julstämning!

Efter allt pyntande var jag med min favorit pojke, jag kan fortfarande förvånas över hur mycket jag älskar denna pojk, ibland är det överväldigande..

29 dagar

Godmorgon!

Nu ska det julpyntas för fulla muggar, åh så mysigt.


Alltså är det okej att se så här trött ut? Minns knappt sist jag sminkade mig?! Behövs liksom inte, jobbar på dagis hela dagarna och har för länge sedan slutat att göra mig fin för Robin, hehe..

30 dagar

Sitter framför tvn och kollar runt lite på datorn, vet inte varför jag fått en sån stor längtan till julen i år, längesen jag hade det. Men jag är så sugen på att pynta nu, och julbaka och allt annat. Så passade även på att ändra bloggen lite, kände att den sett likadan ut väldigt länge nu.

Slutade tidigt från praktiken idag eftersom jag ska vara med på Adventsgudstjänsten på Söndag, så passade på att hämta ut mitt paket från H&M som äntligen kommit, fick ett presentkort på 50 kronor för att de dröjt så länge och varit massa strul, så nu är de förlåtna!

Vid fyratiden kom Alice hit och jag hjälpte henne att fixa hennes blogg lite, den blev tjusig så kolla in den här!

Nu ska jag fortsätta dricka glögg och äta pepparkakor med mammsen, i morgon har jag sovmorgon, sen psykologi och efter det ska vi julpynta, sen hoppas jag att min pojkvän tittar förbi, tycker det vore på tiden, saknar honom..


Bild från förra vintern, kanske blir så mycket snö i år igen?

I månad eller 31 dagar

Så, nu har jag köpt en ny pump och är därför 195 kronor fattigare, men oj vad det var värt det, nu är mitt akvarie i toppform, om det kan vara det (!?)



Nu ska jag försöka att prata om något annat för en stund, för en del har tydligen börjat tröttna på mina firrar.. ( förstår verkligen inte!! ) Har sett klagomål på facebook från både min pojkvän och vänner, dåligt av dem..

Hur som helst, var på bibblan med de små på Duvan idag, gick fint och vi fick med halva bibliotekets utbud av barnböcker tillbaka, kvittot var milslångt. Blev själv väldigt boksugen, måste åka dit men vet bara inte när jag ska hinna..


 
* I morgon - Ing-Marie kommer till Duvan och ska "kolla". Efter det kommer Alice hem till mig för att jag ska hjälpa henne lite med designen på hennes blogg, ja jag är en väldigt bra vän! Sen framåt kvällningen ska jag se hur det går för familjen Barath/Obad ute i Oskarström, sen sover jag och älskling i " Slättis" som han så fint kallar det.

* Fredag - Psykologi och sedan passa Nellie

* Lördag - Passa Nellie

* Söndag - Adventsgudstjänst med Duvan på förmiddagen, sedan julskyltning

Har ingen tid för något längre, så mycket att göra - ingen tid..


Godmorgon


Så här trött är jag, det är snö ute..


Lite önskningar


Armband från Pearls for girls


Armband från MissBella.se


Ring från MissBella.se


Örhängen från MissBella.se

Snön faller, 32 dagar till jul

Sitter framför tvn med mamma, utanför börjar det bli ett ganska så tjock snötäcke. Ligger det kvar när jag vaknar må tro?

Har hänt en väldigt konstig sak idag, när jag kom hem från praktiken, så var en av mina fiskar borta, puts väck. Jag har letat under stenar, grottan och ja i varje liten vrå.. Men ingen firre, jag tror att det är så hemskt att han har dött och de andra har ätit uoo honom, sorgligt.. Måste nog köpa en ny pump, tror de lider av syrebrist.

Nu ska jag kolla på Desperate Housewifes med min mor, kan ju vara ganska underhållande!


Godnatt

Ligger i min säng och dricker varm choklad och kollar ut på de stora snöflingorna som faller mot marken. Jag är trött och jag ska snart ringa och säga godnatt till Robin. Jag börjar få en härlig julkänsla, det är inte fel.

Varje gång är som den första gång vi sågs


Imorgon är det praktik igen, efter praktiken borde jag plugga, kommer jag plugga? nja..

Söndag och 33 dagar till jul

Fick äntligen sova ut lite idag, eller iaf till elva. För klockan tolv kom Lenas familj på middag, gud va gott det var, riktigt söndagsmiddag hade Lena lagat, mums.

Vid tre åkte jag över till mamma och vi tog hem morfar i några timmar, umgicks med honom och åt igen väldigt god mat, på kvällen kom Robin och vi mör framför "Vem kan slå Filip och Fredrik", älskling blev överlycklig när de äntligen blev slagna!


Snart ett år sedan denna bilden togs, det var på Robins 17årsdag, snart är han 18. Tiden rinner iväg!

Välkomna hem!










Shopping

Upp tidigt och äta hotellfrukost, sen taxi till Entré för shopping!






Malmö och Lady Gaga

Jag har två fantastiskt fina vänner, Cornelia och Alice. Vi tog vårt pick och pack och drog till Malmö denna fredag. Lovely!















Så mycket skratt och skoj, underbar dag och GAGA va awesome!

38

Ligger på min säng med datorn och kollar runt lite. Ska snart sätta mig och plugga, efter det ska jag gå bort till Akvarieshopen och köpa lite mera grus och några växter. Sen är det väl nästan klart. Fast innan det så ska jag möta upp Alice och få fiskmat, en håv och ett litet hus typ?! Spännande, är verkligen inne i min nya akvariehobby just nu!


Så här ser det ut just nu!


43

Jag ska få ett akvarium! Lyckan är stor, känner mig som ett litet barn, har velat ha det sen jag va liten. Ska få ett av Ville, med pump och allt. Så nu ska jag bara hämta det, inreda det, och sen köpa mina små fiskar, ska bli en Black Molly, en svärdbärare och en Mal tror jag :)


Natti

Så, nerbäddad i sängen. I morgon är det praktik igen, och då ska jag se om jag kanske faktiskt får deras akvarium med 3 fiskar i, åh vad jag hoppas! Sen ska jag nog hinna träffa älsklingen med, hoppas det för sen är helgen ganska fylld redan.

Nu blir det Gossip Girl för hela slanten, nytt avsnitt ute idag, älskar.


44

Ojoj, trött som bara den, trots att jag sov till halv tre idag. Ja, skojar inte, var dock uppe vid tio och släppte in Robin, sen somnade vi om tillsammans, härligt. Har fått ont i halsen och är förkyld, där för vilar jag som bara den nu så att jag är frisk till i morgon, vill inte missa massa av praktiken, och vill inte bara ligga hemma och dega heller.

Vet ni, jag längtar så sjukt mycket efter jul just nu, och vet att det kommer gå undan. Ska börja nedräkningen nu! Idag är det 44 dagar kvar, höhö.


Slut på lov

Då var det måndag igen, och det betyder slut på ledgiheten och dags för dagis! Gick upp klockan sex, för du körde jag och Palle till Gullbranna för att han skulle beställa en dörr, sen släppte han mig vid mitt dagis.

Dagis betyder varma kläder, nu är det vinter!


Söndag

Övningskörde från Kvibille till Oskarström, det går bättre och bättre!

Sen blev det massa jobb för grabbarna, jag hjälpte till så gott jag kunde..





Efter ganska många timmar åkte jag, Robin och Palle hem till Slättåkra, och jag och Robin tog ett bad, och sen kollade vi en stund på Beck, Härlig Söndag!


Chico

Lilla sötnosen har fått en vinterjacka!


Bara det finaste till er


Saknad

Ligger på sängen, om en stund ska jag, mamma och mormors syster åka bort till mormors grav. Min lilla mormor, saknaden är så stor, otroligt stor. Är fortfarande svårt ibland att förstå att du är borta, föralltid. Tänker på dig varje dag, och önskar så ofta att jag bara kunde få träffa dig en liten stund, gå en promenad nere på Söder och berätta om allt som du har missat. Du var bäst, helt klart bäst, lilla mormor..

Efter kyrkogården blir det Fridolfs, blää. Och ikväll middag med äldsta bror och hans flicka.


Mormors gravsättning


Godmorgon

Ja, kakorna blev goda.. mums. Får se hur länge de finns kvar bara!

Sitter och knepar med mitt pussel, är inte mycket kvar nu men det är lite svårt att få ihop det sista, känner mig som en 70-årig tant när jag skriver om vad jag gör om dagarna, pusslar och bakar, haha! Men tycker det är ett väldigt bra tidsfördriv, självklart hade jag hellre sprungit på stan och shoppat, men måste spara varenda öre till Malmö, då ska jag shoppa!!

Förutom att knepa med pusslet så väntar jag på Robin, han sover. Och tycker han borde vakna nu, så vi hinner med allt vi / jag ska hinna med idag..

Bakdags

Har kommit på vad jag ska göra! Baka ljusa kärleksmums. Vi gjorde de på dagis och de blev supergoda! Blir perfekt att ha på fredag med när mormors syster kommer hit, och om lillasyster har riktig tur så kanske jag tar med en till henne i morgon när vi ska leka!


Får se om mina blir lika fina som de här!

Godmorgon

Då var det onsdag ja, skulle ha varit med min kära pojkvän idag, men han var tvungen att jobba på deras nya hus :/ Får väl roa mig med något annat! Ska börja dagen med att ta en dusch iaf!


Idag åker bästa vän Cornelia till Stockholm för att va där resten av lovet. Kommer sakna henne!

Dagarna flyger förbi

Då ligger man här i sängen igen, det går fort nu!

Började min dag med att jag, Alice och Cornelia åt lunch på Blue Thai, väldigt gott. Efter det åkte jag och mamma runt i lite olika möbelaffärer i jakt på ett nytt, lite mindre vardagsrumsbord. Vi hittade ett fint som jag tror vi slår till på, kommer passa mycket bra.



Efter allt rännande efter bord så övningskörde jag en stund, det ger sig lite mer för varje gång, men mer träning behövs. Sen åkte vi hem och jag hämtade ett paket ifrån H&M, sen gjorde jag mig i ordning lite så kom Tesse och hämtade mig och vi åkte till Eurostop för att inventera på H&M, trevligt, men desto trevligare när jag har pengarna på kontot ;)

Nu blir det senaste avsnittet av Gossip Girl innan jag somnar!

You had a super bra dag

Sitter och slöar i fåtöljen, har varit en lång men mycket bra dag!

Började med att jag och syster pysslade lite, sen gick vi på bio, Sammys äventyr i 3D, den va rolig även för mig, och Sammy var ju ganska så söt..



Efter bion fikade vi med Alice och Chico på Espressp House och sen bussen hem.

Sen blev det snabba ryck hem till mamma, göra mig iordning och sen blev det modevisning på Kåren, alla pengar gick till Rosa bandet. Man fick gratis godis, dricka och lite annat, det lottades ut fina priser och fanns så mycket fina kläder! Riktigt bra kväll helt enkelt.

Nu ska jag strax lägga mig och kolla på When in Rome.


RSS 2.0