VILSE?

Om någon undrar vart jag håller hus, så är det här! annnalundberg.blogg.se

Klänning by Alice

Glömt visa, fick köpa lite klänningar av Alice. Här är den ena!

 

Jobbar hårt

Sitter i skolan med Alice, Josefin och av någon anledning så har även Steffi smygit sig in i vårt klassrum.. Ska strax säta igång med mina ledarskapsfrågor så det blir klart och inlämnat, har nog med plugg för helgen ändå.


Fina Alice och jag!

Blir inget Gekås idag, blir förmodligen på söndag istället. Men antagligen blir det fika med Nyström, och sedan ska även Alice hår slingas.


Godmorgon

 
Då var det torsdag, alltså en dag till helg, awsome! Nu ska jag möta upp Alice så ska vi cykla till skolan. Have a nice day!


ovän med Pythagoras..

Jag har ägnat hela min kväll till att öva till vårt matteprov i morgon, och jag säger bara fuck it. Jag är så trött nu så jag nästan vill gråta och jag är så sur för att siffror hatar mig, och jag dem för den delen. Men, man kan ju inte vara bra på allt, ska väl ändå vara tacksam för att jag har lät för mig annars. Men ändå, pallar inte med ig på ett prov till!


Usch.. hatar dig!
Nu ska jag tagga ner lite, har precis krupit ner i sängen och ska som vanligt kolla ett avsnitt av bb innan jag somnar. I morgon blir det då som sagt prov, men efter skolan ska jag med Alice till Gekås, så det blir nice iaf! ;D

Snick snack i skolan

Sitter i skolan och filosoferar, nej men vi käkar godis och laddar hem musik. Blir mycket skolarbete gjort..  Men fixar och trixar inför helgen, ser ut som det kan bli ännu en riktigt kul helg! ;)




Söta Alice!

Äventyr på G

Livet är så intressant på vardagarna nu, not. Men idag var det skola som vanligt, fick mitt vg i samhällskunskap så är nöjd som fan! Efter skolan fick jag, Alice och Cornelia en riktigt härlig cykeltur hem, i ösregnet. Kände mig som en dyngsur trasa när jag kom hem..
Nu sitter jag iaf och oroar mig lite över nästa vecka, då ska vi på militärläger.. vet inte riktigt hur det ska gå för mig i vildmarken i 24 timmar, utan kontakt med omvärlden, regnställ, stövlar, sovsäck och liggunderlag är inte ord som i vanliga fall lockar mig något väldigt, men, det kanske blir skitkul! Det kan det faktiskt bli, kommer ju inte va ensam precis, har ju mina pinglor med.. Även om Alice första kommentar var - Men nej!? I skogen finns det ju inga speglar..
Senaste jag var på camping i skogen.. lite ynge, lite snyggare!!

Nu blir det BB som vanligt en stund, sedan sussa. I morgon är det skola från 8 till 17 och efter det blir det antagligen plugg inför matteprovet, tjoho!

Natti natti

Klockan är åtta och jag är helt slut! Känner mig som en pensionär, men jag tänker lägga mig nu, kolla lite bb och somna gott. I morgon börjar vi halv tio, alltid skönt med lite sovmorgon. Har laddat min ipod nu så tänkte nog gå till skolan i morgon, dock så hittar jag inget bra sätt att tanka hem musik på :/ Om något har ett tips så dela mer en gärna med er! Puss!


Hej värme, brun kropp och bra bok. Ge. mig. nu!



MÅNDAG

Då var det måndag igen, det går fort nu. Vet att jag säger det hela tiden, men fattar verkligen inte hur det plötsligt blev april, så härligt!
Skolan först idag då som vanligt, sen cyklade jag och Alice hem, jag läste ut Elsas mode och efter det hoppade jag i träningskläderna och gick en sväng. Nu har jag precis ätit och ska väl som vanligt äta, duscha, plugga. Det vanliga typ.. Längtar redan till helgen!

Riktigt bra bok! LÄS

Helg!

Denna helgen blev det fest för hela slanten!

På fredagen drog vi hem till Josefin där vi festade, efter det stan ett tag, tills det började regna, då gick jag hem och deckade gott i Josefins soffa!





På lördagen blev det lite shopping på dagen, sedan en långpromenad med syster, Alice och Chico. Sen på kvällen blev det förfest hemma hos Cornelia för mig, Alice,  Cornelia och sju grabbar. Vid tolv drog vi på efterfest, landade gött i Cornelias soffa halv fem på morgonen. Riktigt lyckad helg faktiskt! ;)




RSS 2.0