motvind, inte riktigt min grej





Läger tisdag till onsdag, vet att exempelvis tipspromenad ligger på schemat, men vet också att en sömnlös natt väntar, puh!





Hatar verkligen motvind
, och det tror jag att min lilla cykel också gör. Jag kan nästan höra den jämra sig när det blåser tag i oss ordentligt.
Jag har cyklat mycket den senaste veckan, från och till skolan varje dag och ibland en tur till efter det. Idag exempelvis, så cyklade jag först till skolan med mina kära vänner Josefin, Alice och Cornelia. Sen cyklade vi, minus Josefin, plus Robin på min pakethållare, (eller Alice´s om vi ska vara petiga, men i alla fall jag som körde) till Östra stranden, till Kim. Sen cyklade jag ensam till Robin och sen cyklade jag hela vägen rån Nyhem till Söndrum i mörkt otäckt regn och i hemsk motvind!

Efter all denna motvind kom jag till slut hem, det var underbart. Hoppade in i duschen och sen äntligen kunde jag slå mig ner n,framför teven med en tallrik mat och en massa majs. UNDERBART! Dessutom så har mamma äntligen, verkligen äntligen (!) införskaffat en soda stream så nu slipper jag Eldorados, och istället dricker jag underbart eget kolsyrat vatten, just nu smaksatt med fruktsoda - smak.

Jag är som ni kan förstå, efter denna dag väldigt trött, gick lång dag i skolan plus att jag klippt och slingat Alice hår, och klippt Kims. Så nu ska jag bara packa för i morgon går bussen från Sture klockan 9.00 till Gullbrannagården där vi i BF09 ska vara tills onsdag eftermiddag. Önska mig lycka till!


kramp i käken

Har riktigt mycket kramp i min käke, varför? Jo för har de senaste timmarna befunnit mig i samma rum som Martina, Martina H och Olivia. Och det innebär ganska så många skrattattacker!

Slingade Martina H´s hår brunt, riktigt fint blev det men höll på att döda henne när jag gjorde det, ungen kan fan inte sitta still. Sen så har jag suttit och lyssnat igenom Olivias musik på hennes mobil, hann med ungefär hälften men nu ska jag bara ladda hem alla bra låtar och lägga de i min ipod. Så jag får det lite trevligt när jag cyklar till skolan på morgonen.

Igår blev det fest hos Martinas granne Adam, det var mycket trevligt förutom att något svin av det manliga könet slog till två tjejer. Förstår inte hur man orkar eller kan. Förstörde iaf slutet på festen ganska ordentligt.

Nu ska jag ta mig hem och äta lite, sen vidare till Robin!

Imorgon är det skola igen ;)

sova är livets gåva

Klockan är 14.32 och det är lördag. Låter ju helt normalt och så bara det att jag gick upp för 32 minuter sedan, så för mig är det lördag morgon nu. Det var helt underbart att för första gången sedan sommarlovet kunna sova bort hela förmiddagen, fast måste erkänna att jag hade kunnat sova fram tills i kväll..

Igår slutade vi skolan ca, 11.40, då gick jag hem till Robin och kröp ner i hans varma säng och sov i 3 timmar. Efter det var jag väldigt pigg men det var inte Robin, så jag kolla lite sjunde himlen och Kyle XY medan han snarkade på.

När jag kom hem, försent var min pappa rosenrasande. Jag var en halvtimma försenad och det tyckte han var anledning till att jag skulle ha utegångsförbud idag. Ibland undrar jag vad som rör sig i den gubbens huvud? Hur som helst så lugnade han ner sig, vi åt tacos och sen stack jag till Brunnsåker för att träffa Alice, Martina H, och Kim. När de alla hade kommit åkte vi till aladdin köpte lite gott, inom Martina för att hämta filmen och sen landade vi äntligen alla i Alice soffa och Josefin kom också.

Vi kollade på Män som hatar kvinnor. Jag säger bara se den! Bara kolla på den och njut. Fast ni kommer äcklas en massa också, men det är en riktigt bra och hemsk film. Så kolla på den please! Efter ett tag kom Ville också, även om han mest låg i Alice säng och halvsov under filmen.


grym film, men riktigt hemsk.

Jag kom i alla fall hem vid tolv, då var jag sjukt trött och ville bara lägga mig i min säng och läsa. Läser en väldigt bra bok, Nuet är nu. Läs den!

Idag är det som sagt lördag och jag vet inte riktigt vad som händer, men vet att jag ska träffa Cornelia i alla fall.
Nu ska jag lägga mig och läsa, för jag tänker joina Martina och göra ingenting  fram tills kvällsmaten, det är dagens mål!


kommer inte på en rubrik idag

Idag var jag den tvåtusendefemtiosjuende personen som cyklade över slottsbron i Halmstad om någon undrade, känner alltid för att cykla tillbaka och kolla om det faktiskt ändrats till den tvåtusendefemtioåttonde men då skulle väl folk tro att jag är tokigare än vad jag redan måste antas vara på min röda cykel med löjligt små hjul. Bara för dig morfar säger jag bara..


Idag har jag som ni säkert redan uppfattat cyklat, på en cykel som man kan ha delade meningar om. Hur som helst. Jag cyklade till skolan med Alice, Josefin och Cornelia. Måste säga att jag känner mig så duktig som cyklar till och från skolan varje dag. Här ska det skaffas muskler!

Vi hade endast en lektion idag, med Janet, eller "Djäänet "som man måste säga med korrekt engelskt uttal. Vi gjorde ett tolv sidor långt engelska test. Jag var rätt så nära att ge upp när de sista sidorna kom. Speciellt då det var en engelsk artikel om änglars existens..puh!

Efter skolan hann jag var med ett gäng olika människor, men i huvudsak med Robin, blev bjuden på pizza och det är ju inte helt fel, och Robin vet att du inte är min bloggs största fan dirket, men glöm inte, att mitt i allt trassel ibland är  du min bästa vän och jag finns alltid här för dig!

Min kära vän Martina  Nyström har skaffat sig en blogg, läs den! manymarty.blogg.se


 
Smile like you mean it

va nöjd

Har insett att idag har det varit en dag som man ska vara nöjd med, absolut helt nöjd. För att få en helt perfekt dag är näst in till omöjligt. Vet inte om det är så för er, men så är det för mig, finns alltid något som går lite snett.  Men insåg i alla fall idag att ibland måste man nog bara helt enkelt vara nöjd. Nöjd med att jag faktiskt har skrattat väldigt mycket idag och nöjd med att jag har fått spendera min dag med personer som gör mig riktigt glad och eftermiddagen med en person som jag älskar så mycket. Därför är jag nöjd och ska tänka på det i framtiden. Att ibland bara måste man vara just det, med livet, med sig själv och med andra. Nöjd.

I morgon så har jag bara en lektion. 10.40 - 12.10. Hoppas att ni blir avundsjuka för det borde ni !

Var nöjd med
Allt som livet ger
Och allt det som du kring dig ser
Glöm bort bekymmer, sorger och besvär!
Var glad och nöjd
För vet du vad
En björntjänst gör ju ingen glad
Var nöjd med livet som vi lever här

skäms

Jag vet att jag suger, jag har inte skrivit ett ord i min blogg sen i början av sommarlovet. Kanske berodde på det jag pratade en del om att ha en possitiv blogg, det blev lite svårt  efter mitt senaste blogginlägg. Känner inte för att gå in närmre på det utan tänker istället försöka med en ny, och trevlig omstart.

Gymnasiet har börjat, det är både spännande och läskigt. Läskigt för att det har gått så otroligt fort, gymnasiet har alltid känts så avlägset men nu är jag där. Kan inte låta bli att tänka på hur fort det kommer gå tills att jag står med studentmössan i parken, förhoppningsvis genomlycklig och ganska så full. Sen känns det spännande för att jag av erfarenhet vet hur mucket som kommer hinna hända under de här tre åren och hur mycket som kommer ha förändrats.

Min klass, BF09 är en klass med många olika slags människor. Minst sagt.. Alla är olika det har vi alla fått lära oss men gud vilka orginal det finns! Jag hoppas att jag kanske kan bli nästan lika nöjd med BF09 som med 9B, även om det är väldigt svårt att uppnå en sån sammanhållning och kärlek som vi hade. Men med Alice (Balle) Josefin (Mini) och Cornelia (Conny) så höjs oddsen avsevärt!

Nu ska jag sova för jag ska upp i hyfsad tid i morgon, måste hinna duscha, äta frukost och prata med Robin innan skolan börjar 10.30.

Godnatt !
- jag går i första ring och jag fattar ingenting.. lalala

RSS 2.0