mitt inte så sportiga sportlov

Har inte varit för bra på att uppdatera under lovet, men har varit så mycket svängar upp och ner att jag helt enkelt inte orkat. Har haft ett ganska så segt lov, och stundvis väldigt jobbigt. Men några bra kvällar och dagar har det ändå blivit. Tänkte lägga in lite bilder snart.

Skulle i natt ha åkt till Spanien då ja, men så blir det inte. Min bror va ju tvungen att gå och bryta benet så att vi fick ställa in resan. typiskt.. Men vi har redan hittat en ny resa, så nu blir det förmodligen att vi åker om cirka tre veckor, veckan innan påsklovet. Men ett som är säkert är i alla fall att jag är hemma på påsklovet, fär tänker inte missa när Nikki kommer hit och massa annat.

I morgon blir det skolan igen, det var ju inte helt väntat för min del, eftersom jag trodde jag skulle börja först nästa vecka, men det är ju bara att kämpa på. Måste ägna hela veckan till att göra mina APU - uppgifter på bästa sätt!

uppside down

Det värsta jag vet, är när det inte blir som tänkt sig, och jag fattar inte varför jag inte bara lär mig att det ALDRIG blir som man tänkt sig? Har verkligen gått och längtat efter lovet, och sen att åka till Spanien. Men nu ska helt plötligt min kära pojkvän åka iväg. Kommer ju inte riktigt bli lika kul att åka till Spanien när jag redan saknar honom som en galning. Men vad ska man göra? Jag kan ju tyvärr inte låsa in honom på mitt rum, fast gud ska veta att jag hade velat..

Är nöjd med mig själv idag, har sökt mitt första sommarjobb, på sjukhuset. Men man får inte veta förän i maj så antar att jag får söka lite andra jobb med. Orkar bara in gå runt till ställen och fråga, men har väl inget val. För klarar inte sommaren utan pengar!

Nu ska jag försöka glömma och låtsas att mitt liv är perfekt, fast det är det vissa dagar. Men inte idag. Så godnatt !

please

Jag verkligen hatar att inte bli frisk. Nu har jag missat nästan hela sista veckan, fast i morgon tänker jag gå för det är sista dagen. Tänker bjuda barnen på glass och köpa tulpaner till Cissi! Mådde så dåligt igår, fick jättehög feber, kräktes, blev alldeles yr och allt va bara för jäkligt. Men idag är febern nere och jag hoppas verkligen att den stannar där, för i morgon börjar lovet och då ska jag bannemej kunna ha roligt och inte ligga här i sängen !
Nu ska jag kolla one tree hill, och sen vet jag inte. Men ska ligga i sängen hela dagen så att jag blir frisk. För nu har jag varit dålig en vecka -.-

och sen ber jag verkligen, vem man nu kan be att all snö är borta när jag kommer hem från Spanien, snälla !

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag blev allt vad jag hade hoppats på, roligt, trevligt och hur mysigt som helst. Först så träffades jag älskling i stan och fick en jättesöt ask med geléhjärtan. Sött! Efter det gick vi till Capri där vi åt, Robin pizza och jag pasta. Riktigt gott var det utan att vara för dyrt. Efter det gick vi och köpte godis och lite så, sen gick vi på bio, Farsan. Rekomenderar den varmt, för både jag och Robin skrattade som hyenor ibland.. Och efter bion gick vi runt lite, träffade Martina och David som också hade varit ute och ätit. Sen kom Carola och hämtade oss och vi åkte till Slättåkra och där fortsatte mysandet. Verkligen en toppendag, precis som vi både hade hoppats på. Har sån tur som har en så fin pojkvän, som jag älskar så mycket !

 

Idag har jag inte gjort mycket än så länge, jag och Robin släpptes av vid österskans, där jag köpte nytt busskort. Sen kom Benjamin och började blöda näsblod så jag fick köpa näsdukar, fast han i kiosken föreslog tamponger..
Benjamin och Robin tog bussen till Kattegatt och jag köpte mig en fiskgratäng som jag tog med mig hem och mumsade i mig. Nu har jag precis kollat på den svenska filmen Prinsessa, bra tankeställare !


prussiluskan

Om prussiluskan promt vill ha ett litet barn, då får hon ta ett annat barn än mig, hej !

Ja det har varit mycket Pippi Långstrump idag, det är Tovas senaste favorit, hon springer runt i Pippi kläder och sjunger och har sig, vet inte om jag tycker att Pippi har bra eller dålig inverkan på henne? Fast å andra sidan så är hon alltid underbar. Underbart söt

Vill så gärna kunna ladda upp bilder på mig och min fina syster
men tyvärr så går ju inte det i denna äckliga värld bland alla pervon :/

Förutom det så har jag städat , strykt och färgat mitt hår, träffat Robin en kortis och efter det kollat Melodifestivalen och film tillsammans med Josefin, Alice, Martina och Chico. Tyckte det var ganska många bra bidrag idag, speciellt Pauline. Hennes röst är cool och annorlunda.

Nu sitter jag i min säng efter att gått hem tillsammans med Lena i snön, hon var så himla snäll och gick till Statoil och mötte mig så jag skulle slippa gå ensam och riskera att bli överfallen. tack för det

I morgon är det alla hjärtans dag och det ser man fram emot. Robin ska bjuda mig på mat och efter det ska vi gå på bio, och efter bion till Slättåkra. Första alla hjärtans dag med min älskling!

I vecka till lov, två veckor till Spanien !




Fredags kvällen blev på mitt rum tillsammans med min kära granne Jassie, fem filmer, fast vi hann endast kolla två. Men båda va bra, blev en trevlig hemmakväll, lugnt och skönt. Precis vad både jag och Jassie behövde tror jag, jag med min snuva dessutom !


Så här tjusig är jag med mina svullna ögon och min
svullna näsa. Bara älskar man inte bara förkylningar?!



Bra med bra grannar !

snorigt

jag vet inte vad jag ska ta mig till med min näsa, den bara rinner, rinner och rinner. Det är hemskt !

Gick bra att öppna idag, fick dessutom lite tårta för att det är alla hjärtans dag på söndag, och det var absolut inte fel. Men nu ligger jag utslagen på min säng och måste sova några timmar om jag ska orka göra något ikväll, vet just nu inte vad det ska va ändå, men ska va med Cornelia i alla fall för om en vecka åker hon till Österrike och när hon kommer hem åker jag till Spanien, bra tajming alltså -.-

Nu ska jag vila ett tag som sagt, sen måste jag kolla m biljetterna till Valentines day har släppts, för på den vill jag gå med älskling på söndag !


I´m always gonna want you

Jag har fortfarande ont i halsen och i huvudet, och är fortfarande väldigt trött, men känner mig också lycklig. Glömmer bort att vara det ibland. Har på förmiddagen varit på dagis och avklarat en av mina uppgiter, vi har målat geometriska figurer, kladdigt men roligt.
Efter skolan tog jag bussen till sture och gick för att kolla när Robin tatuerade sig, men när jag kom dit var han redan klar så vi gick hem till hans mormor, åt pytt i panna, kollade tv och duschade, förvånar mig alltid i slutet på dagen att det fortfarande efter fyra år som bästa vänner och fyra månader, eller ja mer känns som att jag älskar honom mer och mer för varje dag som går, det är lycka !



Känner mig äntligen lite mindre stressad nu när jag (eller ja pappa) betalat mina foton och praktik uppgifterna har påbörjats. I morgon börjar jag klockan sju för ska vara med och öppna, kommer bli tufft att komma upp men skönt att få gå hem tidigt. Har ingen aning ännu vad jag ska göra i morgon kväll? Men om jag mår lite bättre i morgon eftermiddag så ska jag se till att träna i alla fall, nu ska jag föröska sova. Natt natt !




Jag gillar min vän Martina, speciellt när hon följer med mig och äter kina mat !




nemen du måste va trötter

Sitter i min säng med blött droppande hår, har ont i halsen, hvudet dunkar och näsan är täppt. Inte den bästa av dagar alltså! Har varit på pilates med josefin och alice och innan det var jag på dagis, ända tills klockan fem idag så jag är bokstavligen talat helt slut.

En annan dålig sak med den här dagen är att jag i morse råkade ta sönder en liten del i Palles hyrbil, inte en br start på dagen och jag hoppas det går att fixa, för har gått med dåligt samvete hela dagen.

Nu börjar det närma sig slutet på praktiken och jag börjar känna lite stress över mina uppgifter, att skriva dagbok varje vecka har gått sådär, och det andra har jag inte riktigt börjat med, men har gjort ganska mycket tillsammans med barnen, bara idag så har vi målat och gjort fotavtryck tillsammans, det var poppis men väldigt kladdigt!
Måste också fundera ut vad jag ska bjuda på när jag slutar och vad jag ska köpa till min handledare för hon har verkligen varit toppen, med tider och allting !

Någon som har tips på något gulligt att ge Robin på alla hjärtans dag? Vi ska ut och käka och gå på bio, men känner att jag kanske borde ge honom något litet med.



Snart är det dags, bara 18 dagar kvar, sen är det hej värme, sol och bad, och detta häftiga vattenland som jag absolut ska ha besökt innan jag åker hem.


shopaholic

måste sluta köpa kläder nu, det var verkligen sista köpet innan Spanien idag, för där måste jag få shoppa. Har denna veckan köpt
  • tre par jeans
  • två skjortor
  • en blus
  • en tröja från monki
  • en halsduk
  • smycken
  • bikini
  • och säkert något mer..
och detta är inte bra för jag hade tänkt spara mina pengar, så nu får jag ta och jobba lite hos morfar eller något så jag får ihop några slantar till en alla hjärtans dag present till Robin. Har aldrig behöv ge en sådan innan men nu är det dags, har ingen aning om vad jag ska köpa, men det ger sig väl!

Idag har jag varit och käkat kinamat med Martina, riktigt gott va det, efter det skulle jag träna så cyklade dit, men då hade de stängt så jag fick cykla hem istället, blev lite motion i alla fall. Nu ska jag sova en stund för ikväll tror jag att jag ska till grabbarna på östra stranden.

So long!

ensamt är fundersamt

Sitter och funderar över hur jag kunde vara glad när det började snöa i december, dagen innan julafton tror jag bestämt att det var. Idag hade jag kunnat göra vad som helst för att snön skulle försvinna. Jag hoppas i alla fall verkligen att när jag kommer hem från Spanien att all snön är puts väck!

Fick mitt h&m paket idag, och det tycker jag är riktigt bra med tanke på att jag beställde kläderna i söndags, tog inte ens en vecka för de att landa här i söndrum hos mig. Allt utom chinosen va bra, de satt fult, inte alls min stil! Men bikinin, jeansen och toppen va toppenbra.

Jag sitter i min säng ensam, det har jag gjort sen klockan halv sju ungefär, har ätit lite mat som jag lagade till mig själv, och sen har jag ätit ett visst antal vindruvor, allt för att fördriva tiden tills Robin kommer. Jag har nämnligen lite problem med att vara ensam, jag funderar så mycket och det blir helt snurrigt i min skalle så börjar jag må konsitgt och ifrågasätta saker och ting. Precis vad min pappa skulle hurra över att höra, men jag gillar inte att övertänka saker, tar det mer som de kommer så får det blir som det blir. Någon jag är väldigt stressad över är att jag inte betalat mina skolfoton, snart kommer nog kronofogden! Precis som i sims så kanske de tar min soffa eller något?!

RSS 2.0