alltid din lilla flicka . .

Har precis haft ett jobbigt samtal med min älskade pappa, och talat om att jag ska börja bo lite mer hos mamma, två veckor hos henne och en vecka hos honom, tror han tog det ganska hårt men försökte i alla fall förklara för honom att det inte har något med honom att göra, hoppas han förstår för älskar min lilla pappa så mycket !



I morse var jag på möte på Fridolfs och efter det tog jag och Lina varsinn kaffe nere vid nissan, väldigt trevligt va det. Nu på eftermiddagen har jag bara tagit lugnt, strax ska jag dammsuga, sen äta och sen drar vi till cirkusen, ska bli roligt verkligen, har inte varit på cirkus sen .. dagis? Efter det drar jag hem till Cornelia, där Josefin, hon och jag ska kolla film och bara ta det lugnt, tror att jag sover där i natt med. Ska ju ha någonstans att slagga nu varje dag tills söndag så ;)

En sak som jag är väldigt glad över idag, är att min bror har fått en lärlingsplats, äntligen. Nu kanske allt löser sig ändå, bra gjort broder !

Värmen är här

Det blev den svarta, är helnöjd !

Idag har det äntligen varit fint väder, så man kan ju hoppas att man fått lite färg i alla fall.



I morgon har jag en del på schemat, ska på möte på fridolfs på morgonen, efter det kanske det kan bli stranden? Och på kvällen ska jag och Tova gå på Cirkus, ska bli riktigt mysigt. Tycker det är viktigt att vi hittar på roliga saker tillsammans jag och lillan.

Nu ska jag sova, natti !

mobil

Jag ska få en ny mobil i födelsedags present, och har hittat en jag verkligen gillar. Nu är bara frågan om jag ska ha en svart/silvrig eller rosa/silvrig. Inte helt lätt, är lite rädd att jag kommer tröttna på den rosa . .


måndag är lika med ångest

Sådär ja, då var jag hos pappa, och en sak är säkert och det är att det är skönt att ha tillgång till internet dygnet runt, i hela huset. Hos mamma har vi ju fortfarande den där jäkla sladden som jag och Philip slåss om, måste verkligen ta tag i det så någon fixar det trådlösa, det ligger högt på min priolista, och under det liggar att ringa min handledare, skäms lite över att jag inte gjort det . .

Ja, studenten då blev lyckad. På dagen åkte jag tillsammans med Robins familj för att fira Therese, grattis till henne, och sen på kvällen bar det av hem till Josefin där Jonte och hans kompisar firades. Man längtar ju så där lagom tills det är ens egen tur.

Idag har det varit en riktigt kass dag, måndag är ju flyttdag och den är sällan bra, men det ska förhoppningsvis ordnas på onsdag. Men min kväll var mysig ändå, jag, alice, josefin, cornelia, martina och daniella gick in till stan och köpte glass som vi åt nere vid nissan, efter det lite snack, film och tidningar hemme hos Alice.

Nu ligger jag i sängen och ska glo lite Beverly innan jag somnar, i morgon blir det förmodligen mys med Robin, puss på det !


Skolavslutning

Kan inte fatta att mitt första år på gymnasiet är slut, det har gått läskigt fort ! Men det bådar gott, hoppas de två som kommer går minst lika fort, kan inte vänta på att ha gått ut skolan och kunna roa mig ett tag . .

På tal om att roa sig, det fick inte jag göra idag, jag har blivit sjuk igen, så irriterande. Men förhopningsvis kanske jag kan fira i morgon, det är ju faktiskt studenten och allt då.

Kan ju berätta snabbt om dagen, Robin och jag vaknade, gjorde oss i ordning och efter det blev det lite tal och musik i Bergmansalen, sen fika och efter det Kinamat med tjejerna. Det var efter vi hade ätit som jag började må dåligt, höll på att somna, så åkte hem och nu ligger jag här med ett dunkande huvud och en rinnande näsa.

Men jag ska strax få glass med krossad diam, och kolla på Beverly Hills, så det kunde ha varit värre.

this shoes are made for walking

Äntligen är jag klar med Powerpointen, även om det är ganska roligt så är det väldigt jobbigt. Nu ska jag bara läsa igenom lite inför mitt prov i morgon, och sen blir det att bara slappa en stund till Beverly Hills innan jag somnar, ska för en gångs skull bli rätt skönt att sova ensam, hur mysigt det än är att ha Robin här.

Hittade tre par skor på Skopunkten som fick följa med hem. De vita till avslutningen och de andra två åker på så fort solen tittar fram igen.








PLUGG

Inget fint väder idag inte. Jag sitter i vardagsrummet och pluggar för fullt, när ska jag lära mig att inte skjuta upp allting? Sitter här två dagar innan avslutningen med ett arbete som skulle ha varit inne i november, det är ganska pinsamt! Men jag gör det i alla fall, och igår lämnade jag in American History X recension och analys på engelska, och en bokrecension i svenska. Så det går framåt i alla fall, när jag gjort klart det här arbetet har jag bara kvar,

  • Skriva en reflektion och en intervju till arbetet om lekplatser.
  • Göra klart powerpoint om Pocahontas
  • Skriva en egen myt
  • Plugga till provet på Leken, till i morgon.
Lätt som en plätt kanske? Om jag bara orkar sitta här hela dagen så! Robin ligger och sover uppe på mitt rum, jag hoppas verkligen att han vaknar snart för det är så långståkigt när han sussar . . Nu ska jag fortsätta med detta tråkiga plugg, för när mamma slutar ska vi åka och köpa skor till mig, toppen kul !

ännu en fin dag

Är fint väder idag med, så skönt. Fast kanske inte strandväder dock, blåser lite. Men det hindrar inte mig från att åka in till stan en sväng, ska käka och kolla på ett par skor. Är ju Sture på stan som börjar redan idag med, så det blir nog inte helt tråkigt! Efter stan ska jag va med Robin, men sen måste jag hinna med att plugga lite, skit också -.-


Ja, ursäkte fjortis bilden, ville bara visa min ny skjorta som jag fullkomligt älskar !

solen skiner

Åh vilket underbart väder det varit idag, mer av detta tack ! Kanske kan bli en riktigt fin sommar i alla fall? Hoppas !

Har varit ute idag och gått en lång runda med Alice, Cornelia, Chico, Vidar, Conrad och Wilma. Det var jätteskönt eftersom jag legat inne mer eller mindre sen i söndags. Har dock inte gått så mycket nöd på mig eftersom att Robin varit här, nästan hela tiden.

Jag och min fina vovve, i tio år har hon varit min nu, hoppas på några år till !



Jag är jättetrött och börjar känna mig stressad, måste verkligen plugga i morgon, bli klar med alla arbeten innan avslutningen nästa vecka. Så nu ska jag duscha, städa klart och sen sova gott, Natti !

RSS 2.0