hela slut i rutan

Nu är jag hemma efter träningen, och shit va jobbigt det va!! Jag har verkligen inga armmuskler, så en timma med skivstång, plus träningsvärk i ben och rumpa var kämpigt som fan. Men jag klarade det och nu känns det jättebra, så länge jag sitter stilla i alla fall. Tror inte att jag kommer kunna röra mig i morgon, får kurera mig på en plats hemma hos Alice och sitta där hela kvällen, lär inte bli någon fin dans från min sida, höhö.

Nu ska jag krypa ner i min säng, och det ska bli helt underbart, ska somna till en film också, Pappa på burk!

 

30 december

Idag har jag bara varit hemma, ensam. När jag vaknade strax innan tolv så kollade jag på Änglagård. Sen gick jag en promenad i snön med min lilla vovve, hon älskar snö, slänger sig och rullar sig hej vilt.

Sen har jag också varit duktig och dammsugit, gjort fin nyårsdukning, och strykit, vad mamma än säger så är jag INTE bortskämd.. Nu sitter jag och tar det lite lugnt framför tvn, om en timma ska jag åka till TK och träna Pump, heja mig!





Tränat

Känner mig som en ny människa! Det var riktigt skönt att träna, jag har saknat det. Och det var riktigt roligt också. Nu sitter jag i min nya mjukisdress, har precis duschat och smörjt in mig med min nya bodylotion, underbar känsla. Snart kommer mamma hem, då ska jag prata lite med henne sen ska jag krypa ner i sängen och kolla på, Easy A. Martina säger att jag måste för den ska va bra!

I morgon tränar vi igen, jag och Cornelia, då blir det Pump, känns bra det här!


Sitter och knaprar på valnötter och äpple, det är slut på godis nu, tyvärr :/

29 december

Känns konstigt att det snart gått ett år sedan förra nyår. Det har gått fort. Förra nyår firade jag tillsammans med Robin och med mina vänner, vi var på flera fester och sedan avslutades kvällen hemma hos mig.

I år blir det nog lite lugnare tror jag, men förhoppningsvis inte mindre roligt. Ska först fira med mamma och våra vänner från Uppsala, sen möter jag upp mina vänner hemma hos Alice, kan säkert bli en trevlig kväll, har inte så stora krav i år.

Idag har jag varit med Martina, vi har käkat lunch, varit ute med Wilma, pratat en del strunt och sen bakat kladdkaka, trevlig dag. Nu ska jag fixa lite här hemma sen blir det bussen till TK för att köpa träningskort, dags att börja komma i form till Rhodos i maj och sedan sommaren.


Martina skulle åka och jobba på posten, därav hennes tjusiga tröja ;)


tänk en tanke

Jag har typ glömt bort att något som heter plugga och skolan existerar. Det är inte bra. Jag får en jobbig ångestliknande känsla i magen för varje dag som går, för då närmar sig skolstarten igen. Det går inte att beskriva hur skönt jag tycker det har varit den här hösten/vintern att jobba på dagis. Om jag hade fått välja mellan att stanna där i ett och ett halvt år eller att fortsätta gymnasiet, då hade jag valt att stanna där. Men, sen kommer ju förnuftet in, tyvärr ( kan hata förnuftet ibland ) och talar om för mig att gymnasiet är viktigt, det är en sak som måste göras klart, för att kommer vidare till nästa steg, i det där dem kallar livet. Vilka är dem?

Lite kvällstankar sådär, nu till något lättsammare, jag behöver tips på bra filmer. Filmer är mitt livs räddning kvällar som den här.


28 december

Min dag började med att jag blev väckt av Alice och Cornelia, båda skickade sms. Var bara till att stiga upp, efter att tag kom de hit och vi var ute med hundarna, åt fläskpannkaka, köpte nya fiskar till mitt akvarium och sen gottade vi oss med varm choklad!

Nu håller jag på att rensa klart i min garderob, behövde göra plats för allt nytt jag köpt mig, börjar se bra ut. Sen vet jag inte vad kvällen bjuder på, som vanligt så är jag sjukt trött och har ingen större lust att vandra ut i den här iskylan!


Helt slut

Efter stan blev det kalkonmiddag hemma hos Lenas mamma, trerätters så jag är proppmätt. Men så gott det va! Nu ligger jag hemma i sängen, jag är så himla trött och känner mig lite små krasslig. Förstår inte vad som är fel. Ska kolla på Step up 3, sen sova. I morgon väntar rensning av kläder, städning av rummet, fint ska de bli!

Shopping

Som jag har shoppat idag! Mellandagsrea är bäst. Alice, Cornelia och jag tog bussen in till stan redan vid halv elva. Började med Gina Tricot, innan allt var slut där! Sen kollade vi lita annat och sen åt vi en väldigt god lunch på Avanti, kan verkligen rekomendera att äta lunch där!


Snodde två bilder ifrån Alice.


Alice och jag, Cornelia sitter bakom och kissar så hon ville inte va med!



Lite vad jag fick med hem, tjocktröja, linne, kofta, väska, skinnhandskar, leggings och ett par nya jeans. Toppen!

GOD JUL

Julafton började med att jag vaknade ganska tidigt, typ vid nio. Gick ner i köket och gav mamma hennes första julklapp, två röda filtar från Hemtex. Sen blev det massa förberedelser, gjorde mig fin och sen körde vi och hämtade morfar.


 Såhär såg jag ut, lite julig iaf!


När farmor också hade kommit åt vi julbord, sen öppnade vi paket. Wilma hittade sitt under granen alldeles själv och försökte öppna det. Konstig vovve det där!  Sen fick vi andra våra paket. Jag fick,

En pälsjacka från VILA
En mörkblå mysdress
Två BH
Ett kitt med hudvård som luktade kokos, mums!
Presentkort på H&M
Pengar

Efter Kalle åkte vi hem till pappa och Lena för att fortsätta julfirandet, dit kom Tomten! Av honom fick jag,

Pussel med 2000 bitar
Pusselmatta
Träningskläder
Träningskort på TK
En bok

När firandet var klart hos pappa tog jag en Taxi hem till mamma igen, det gick ju inga bussar. Sen framåt senkvällen kom Robin och Palle och hämtade mig och vi åkte till Oskarström. Där kollade jag och Robin på film och hade det mysigt. Ett väldigt bra slut, på en väldigt bra julafton!


Hade ett par av mina nya örhängen, ska visa bättre sen. Stora silvriga kors. Älskar dem!


Dan före dan

Det har gått fort, de här sista dagarna. Och det har hänt så mycket, har inte alls hunnit med datorn. Har mycket egentligen att skriva, och visa. Fick mina smycken idag som jag beställde, och sen har jag shoppat lite och så med. Men jag är helt slut just nu, klockan är bara tio och jag tror faktiskt att jag ska lägga mig så att jag är riktigt pigg! Peridor som den här i mitt liv kräver så mycket sömn, jag älskar att sova just nu, bara koppla bort allt annat.

Ska kolla på Love Happens och försöka vara riktigt glad över att det faktiskt julafton i morgon, även om allt inte blir som man tänkt sig.


Blir en ganska tråkig bild, lovar på roligare i morgon!


4 dagar

Ny morgon då, nu närmar det sig med stormsteg..  Vet inte riktigt vad som väntar mig denna dagen, men planerna är iaf att jag ska sova i Robins nya hus ikväll! Spännande..

Igår blev det bara myskväll med mina fina tjejer, Alice och Cornelia, vi kollade på en film - Välkommen till familjen, lite smårolig sådär, skönt att ta det lugnt. Jag behöver samla på mig massa energi nu inför jul och sen nyår!


gör mig lycklig älskling, du som kan

5 dagar

Det närmar sig snabbt nu, har julklappar kvar att köpa..

Blev inget insomnia för mig igår, började känna mig dåligt ganska snabbt igår, och vågade inte riskera att bli sjuk igen! Idag är det en konstig dag, vet varken ut eller in och vet inte vad jag ska göra heller, eller vad jag vill göra. Det är en sån jobbig dag när allt hänger på en skör tråd och jag tippar runt på tår för att inte göra saker värre, det får inte bli värre. Det är ju jul snart!


Mot Alice

Nu är jag äntligen klar, ska dra till Alice för lite förfest, sen blir det troligen Insomnia, om jag inte blir dålig igen. Hörs i morgon!


Mot skolan

Nu drar jag till skolan, blir julavslutning med en hemlig gäst. Har dock redan ganska säker info om vem det kan vara ;) Men vi får se!


Lånar mammas röda barnjacka idag, jag kan behöva lite färg bland allt mitt svarta!


Julavslutning


Det var Linnea som var gäst, toppenbra!

Sjukstuga

Eftersom att både jag och mamma är sjuka, stackars oss. Så har vi ägnat en ganska stor del av denna dagen till att baka julgodis, och mamma har även bakat saffrans skorpor och pepparkakor! Mys på det.


REA

Klickade nyss hem några saker från H&M som var på rea, hade 50 kronors rabatt med så fick allt för 200 kr!


1 VECKA

Det är typ snöstorm.. Mamma och jag sitter båda och snorar, hon har också blivit sjuk för första gången på typ, en evighet! Tror att det är klokt att jag stannar inne idag, ska bli helt frisk nu! Så kan jag förhoppningsvis gå på julavslutningen i morgon.

Gjorde precis klart presenten till min handledare, stolt faktiskt, fick bara lite hjälp av mamma :)




Kväll

Nu har jag landat i soffan, ska kolla på, Den förlorade dottern och sen är det nog dags att sova. I morgon ska det pluggas lite, sen får vi se om jag kanske försöker träffa Robin några timmar, kan va mysigt!



Så här snygg va jag när jag skulle ut i kylan innan, riktigt tjusigt med jogging över jeansen och allt ;)

baka baka baka

Nu var det också klart ja, märks att jag är rastlös. Orkar dock inte äta av julgodiset än, man blir typ mätt av att kolla på det! Nu ska jag gå en runda i den iskalla kylan med Wilma, sen måste jag laga tacos, hade varit mysigt om det inte var så att varken min mamma eller bror är hemma, så kommer få käka helt ensam.. KUL!


Sista bilden på hur min Wienernougat blev, näästan lika fin som dem i den vita asken på julafton!

8 dagar

Gick upp i hyfsad tid idag, eftersom jag känner mig lite bättre. Mamma och jag åkte till Flygstaden, köpte lite grejer till en blomma till min handledare, massa mat, baksaker och glass till barnen på Maxi och sen köpte vi några julklappar till morfar. Nu är det bara Philip kvar på mammas sida, skönt!

Nu håller jag iaf på och bakar lite julgodis, Wienernougat.


Älskar nougat, kommer få sätta lås på kylen för mig själv sen..

Nu ska jag fortsätta baka, ska göra Knäck - Bräck igen också, mamma vil ju också ha ;)

Film

Robin kom hit, åt mat och sen kollade vi på I love you man, riktigt bra film! En sån feel - good film som var riktigt rolig, kan rekomendera den varmt. Nu ska jag strax kolla på en annan film, The young Viktoria, får se om den är lika bra, typ det enda man kan göra när man är sjuk, glo på film. Men mår så mycket bättre nu när Robin varit här i några timmar, hade mysigt och fick skratta lite också, lätt att man deppar till det när man är sjuk länge..

  

inget bak

Blir nog inget bak idag.. mamma vill tydligen också vad med och baka, typiskt! Så får väl bli i helgen istället då. Nu vet jag ju inte vad jag ska hitta på, så tråkigt att vara sjuk! Snart kommer nog Robin i alla fall så då blir det lite roligare. Ska se om jag hittar någon bra film vi kan glo på, vad annars ska man göra lixom?


Tittut!


hos mor

Nu är jag hemma hos mamma igen!

Detta har varit första veckan jag varit borta från mina fiskar sen jag köpte de, haha. Och då har mamma tagit hand om de, tror att hon gett de lite för mycket mat alltså, ser lite smutsigt ut.. Men det är en liten firre som har gömt sig i grottan, sedan igår, anar att den kanske lägger ungar, hade ju varit lite trevligt med små bebisar till jul ;)

Nu ska jag kika runt lite på internet efter gott julgodis, knäckbräck ska jag göra, men vill göra lite annat med..



Ikväll tror jag att min älskling kommer hit, börjar känna mig ganska sällskapssjuk så det blir skönt!

Godmorgon - 9 dagar

Ja, det går fort nu, börjar känna liiite julpanik, har många julklappar kvar och så ska det bakas och fixas och gran och hej och hopp!

Känner mig lite piggare idag, äntligen! Så när jag hade vaknat traskade jag ner i källaren och tapetserade lite, för att vara nybörjare så blev det bra, hade säkert blivit ännu bättre om pappa hade gjort det men vill försöka göra så mycket som möjligt själv, det är ju min julklapp!

 
 

Lite bilder hur det ser ut än så länge, kommer bli bra detta!

En pojke

Det finns en pojke, en pojke som jag älskar, väldigt mycket. En pojke som jag älskat ganska länge, det var inte precis kärlek vid första ögonkastet, eller det var inte alls det. Men det blev en vänskap, en väldigt bra vänskap, och jag tror aldrig att någon av oss, eller någon annan hade trott att det någonsin skulle bli något annat. Men tiden gick, en massa konstiga saker hann hända, många bra men också en del dåliga. Men efter en ganska lång tid, så en dag så fanns det något mer, och enda sen den dagen har jag varit kär i min bästa vän. Många tvivlade, inte minst jag på att det skulle fungera, tvivlade på om den ens var någon idé, för tänk hur tråkigt det skulle vara om vi förstörde vår vänskap.



Idag har det varit jag och du länge, det känns som längre än vad det är, det skulle vara fel av mig att säga att det varit lätt, för det har det inte varit. Det har varit en lång bargochdallbana, upp och ner och hit och dit, det har varit väldigt många tårar, men du har också gjort mig lyckligare än vad jag trodde att jag skulle kunna bli.



Jag har ingen aning om hur länge det kommer vara du och jag, men jag vet att just nu, här och nu så är du den enda jag vill vara med, och det kan kännas så fruktansvärt bra. För när jag ska gå och lägga mig på kvällen, även om jag har haft en usel dag, så finns det alltid en del av mig som är lycklig, lycklig för att vara din!



  


Fixar och donar

Målar, skär och fixar nere i källaren, har kommit igång lite med Barbiehuset! I morgon ska jag tapetsera så långt jag hinner innan jag ska åka hem till mamma.

Har hittat vad jag skulle vilja ha i julklapp av min pojkvän, har ju önskat mig en fin mjukisdress av mamma, så tänkte att ett lite finare nattlinne hade inte suttit fel, gillar detta från H&M!


vilken otroligt spännande dag

Vad har jag gjort idag? Jo, sovit, sovit och sovit lite till. Gud så roligt! Är så sjukt trött på det här nu.. I morgon ska jag till mamma, kan ju bli skönt med lite omväxling iaf. Och om jag mår tillräckligt okej, så ska jag baka julgodis! För nu är de inte långt kvar.. och vi har inte ens bakat lussebullar, eller pepparkakor :(


Jag gräver min grav för dig

Godmorgon - 10 dagar

Bara 10 dagar kvar, och idag är det Lucia! Det innebar att jag fick gå upp halv sex och lussa med min syster för Lena och pappa, min sångröst var inte precis på topp mitt i all sjukdom men det gick fint, efter jag ätit en lussebulla - det måste man göra på Lucia, sa la jag mig i soffan och kollade på Lucia -firandet, sen somnade jag och vaknade, typ nu. Klockan tolv.


Funderar på hur jag ska göra detta till en bra dag? Behöver en bra dag.


IM A MESS

Känner mig tråkig, äcklig, ful och gnällig. Ja, precis så. När man varit sjuk i över en vecka, går runt i utslitna (och fula) joggingkläder, som nu har minst ett antal glassfläckar, då känner man sig inte så värst härlig alltså. Mina ögonbryn behöver noppas, jag har fått en finne i pannan och de enda positiva med min hygien just nu är väl att jag är nyduschad.

Medan en massa glada, härliga och snygga männsikor är ute och festar, har lussevaka så ligger jag i min säng, gnällig och lite deprimerad, det kunde inte ens den goda lussebullen fixa ( och det var faktiskt årets frsta tom)

Ska kolla Sex and the city 2 och låtsas att mitt liv är hälften så roligt och exklusivt just nu som deras, önska mig lycka till!!


Just nu hade jag velat ligga där, brun med en riktigt bra bok och bara njuta av värmen!

Hemma hos mamma

Sitter hemma hos mamma, eftersom jag är sjuk så kunde jag inte va med på glögg -partyt idag, trist. Men pappa köpte glass till mig på Ica så det blir ganska bra det med ;)

Nu ska jag kolla på denna filmen!




Godmorgon

Ja, då är man sjuk igen, typiskt! Ska försöka ta mig ner för pappa har gjort fläskpannkaka, se om man kan äta lite kanske. Känner verkligen inte för att va sjuk igen, ville ju va på dagis i morgon och kolla när de små lussar. Livet blir sällan som man vill.. men man får vara glad när det blir de!



Så här fint hade jag städat mitt rum igår, och det händer inte ofta!


Babysitter

Lite sent att säga godmorgon, men jag borde säga godnatt. Har haft en lång dag tex med Nellie, i huvudsak. Men även med Alice och Robin, delar utav dagen. Nu är klockan snart ett och jag är riktigt trött, det blir en heldag i morgon med, och gissar på att Nellie vaknar tidigt, riktigt tidigt i min värld alltså. Slänger upp lite bilder på vad vi hittat på i morgon, Natti!

Godnatt

  • Tandborste, hudgrejer och smink
  • Mjukisbyxor, underkläder
  • Dator
  • BF - bok
  • Någon barnfilm
  • Någon film till mig
  • Plånbok
  • Mobilladdare
  • Kamera

Det är väl typ det jag kan tänkas behöva de här två dagarna, så nu är det klart iallafall. Nu ska jag kika på två filmer, sen sova så jag säger godnatt nu!


Synd om mig som missat sista dagen av praktiken idag..


Resultat

Nu har jag landat i sängen igen, ska sitta här en stund och ta det lugnt. Har bakat klart allt julgodis till söndag, och om en stund måste jag packa lite saker till helgen. Ska passa Robins brorsdotter, Nellie. Så Robins bror hämtar mig tidigt i morgon sen ska jag passa henne hemma hos dem tills lördag kväll typ. Kan behöva min dator, kanske någon bok och några filmer. Tanken från början var att Robin skulle va med också, men det blev visst inte så nu, sånt är livet!

Här har vi julgodiset!


Cornflakes i choklad


Knäckbräck! Det är farligt gott..


Julstämning

Lillan sjunger we wish you a marry christmas och vi bakar julgodis, fattas bara lite julmusik!

Fix och trix

Precis hemkommen från Netto, har pantat en massa - blev hela 63 kronor, sen har jag köpt cornflakes och russin för ska göra lite julgodis, Pappa och Lena ska ha någon form av glöggparty här på söndag, och jag tackar inte nej till att baka lite!


Köpte med mig den här lille godbiten hem, måste ju fira min namnsdag!


Godmorgon - 14 dagar

Ja, 14 dagar. Det är två veckor det. Om två veckor så kan man säga - I morgon är det julafton! Då är förhoppningsvis allting fixat och klart, för det är de inte nu. Mammas julklappar är klara, skönt. Och lillans är ju på G. Men sen är det några till som ska få.

Idag är det faktiskt inte en helt vanlig dag, för idag är det min namnsdag! Ja, det är Anna idag, brukar ju inte direkt få något på min namnsdag, men förra året fick jag ett riktigt fint halsband av Robin, fast tror inte han visste att jag hade namnsdag, det var nog en slump.. Har iallafall fått en gratulation hittills, av Alice!



Nu ska jag fundera ut vad jag ska göra först, plugga? Baka? Fixa med Barbiehuset?


Tips

Tänkte att jag skulle tipsa om några riktigt bra tv - serier! Så i morgon kanske jag tipsar om några riktigt bra filmer. Man ska dela med sig - det har mamma lärt mig.

Ja, det känns ganska naturligt att börja med The Vampire Diaries, eftersom att jag är besatt av det för tillfället, så bra!



Sen har vi min stora kärlek, kommer alltid vara den största tror jag, One tree hill


Sen, självklart O.C, Också riktigt bra. Hade dock kunnat fortsätta lite längre en bara fyra säsonger, synd.



Och en ganska så ny serie som jag fallit pladask för, Cougar town - humor på riktigt hög nivå!



Och sen en som inte känns lika självklar kanske, det är faktiskt series Weeds, började kolla på den för att bror min hade den i datorn, också en väldigt bra serie som man fastnar för. En annan som också kändes lite annorlunda en de vanligaste är Heroes, den kunde jag inte sluta kolla på!

 

Och sen har vi självklart Gossip girl - också en väldigt bra ungdomsserie, kul med all lyx och mode. Inte någon annan serie som har så mycket av de


Sen får vi inte glömma andra godingar som Desperate Housewifes och Greys Anatomy - även om det blivit svårt att hänga med..
 

Sen sist men inte minst har vi en serie som jag alltid gillat, men tyvärr aldrig sett så mycket utav - Gilmore Girls! Tror det ska bli min nästa serie att kolla efter min Vampyr besatthet just nu!


Shopping

Klickade nyss hem det här från Parlsmycken.se


Ett par rosa pärlor, rosa funkar alltid till blondt hår!


Och ett par mörkblå med silverdetalj


Och de här stora silvriga korsen.


Projekt Barbiehus

Sitter med pappa och gör ritningar för Barbiehuset! Blir bra det här tror jag, och jag som älskar pyssel. Ska bli så kul att få tapetsera och göra fint sen med, trevligt med små projekt. Hoppas lillan blir glad bara!

 

Tror ni att jag har pluggat? Alltså jag skäms över hur lite motivation jag har nu förtiden.

Uttråkad

Jag är så frukansvärt uttråkad! Sitter framför tvn med datorn, men har redan kollat alla bloggar, facebook, alla klädsidor så nu finns det inte mycket mer att hitta på. På tv är det heller inget kul. Jag som ska plugga, varför sätter jag inte igång? Vad är det för fel på mig, jag som alltid varit så bra på att gör arbeten. Tror att jag behöver lov, have som fun!


Har läst igenom mina nya veckorevyn tidningar också, från pärm till pärm.

Godmorgon - 15 dagar

Fortfarande sjuk, sitter i köket för en man är här och putsar våra fönster. Hoppas på att han snart är klar så jag kan gå upp och lägga mig igen, kolla lite Parenthood och sen måste jag verkligen plugga. Slut på undanflykter nu, jag måste.

Sitter och kollar runt på massa hemsidor, hittar massa saker jag vill ha, om man bara vore rik. Tex vill jag ha de här skorna från have2have.se

  
Söta varma skor och ett par gummistövlar. Det hade suttit fint!

Lite önskningar

Först från Parlsmycken







Från MissBella

Ett träningskort på TK

Presentkort på H&M och Gina Tricot


Klappar

Har kollat runt lite och hittat några finurliga saker, har dock ingen aning om det är något att ge bort eller inte, men fyndiga saker finns det allt!


Ett sånt här träd hade jag velat ha, att hänga alla smycken på. Man kan även hänga nycklar eller annat krimskrams.


Kanske något till pappa? Han verkar inte ha helt koll på sin telefon alltid, ett snyggt laddningsställ som också har lite plats för förvaring.


Den här tyckte jag va riktigt häftig! En mjölkbringare i glas som ser ut som ett riktigt mjölkpanket.


Alla de här sakerna hittade jag på bluebox.se, de har en massa julklappstips!

Packa i och packa upp

Då var det dags igen, packa upp väskan. Nu är jag hos pappsen och ska vara här i en vecka. Synd bara att jag fortfarande är sjuk, 38.2 graders feber och hosta, jag vill inte ligga hemma hela veckan!



Nu ska jag kolla runt lite efter fina julkappar, har mammas klart. Men hon är okcså den enda, så får sätta fart att tänka till nu. Måste tänka klart vad jag själv vill önska mig också, mer än ett träningskort på TK.

16 dagar

Sitter och har tråkigt. Andres och Robin kom hit och de valde en skitdålig film att titta på, så nu sitter jag här och surar. Vill verkligen vara frisk, vill inte missa denna sista veckan på praktiken, hoppas väldigt mycket att jag kan få ta igen den nästa vecka istället för att va i skolan, det borde ju gå? Om jag bara gör klart mina arbeten!

Så länge kan jag tipsa om en superbra foundation som jag fick av min snälla mamma häromdagen, den här!



Håller jättelänge!

fy fan

Igår kväll så började jag må riktigt dåligt. Väldigt förkyld, yr och ett dunkande huvud. Insåg ganska snabbt att jag kunde glömma praktiken idag, och det var helt rätt val. Klockan är snart helv fem och detta är första gången jag orkat mig upp idag, har bara somnat om hela dagen, mår riktigt kasst. Och det passar så dåligt just nu, det är sista veckan på praktiken, jag ska passa min syster i morgon och i helgen har jag och Robin hand om Nellie. Måste bli frisk, nu!


har inget tålamod

ååh, jag har kollat alla avsnitt som kommit ut av Vampire Diaries nu, nästa sänds inte förän på torsdag i USA, det är så spännande så jag kan dö -.-


Ska kolla One tree hill nu och försöka glömma hur spännande det är, sen ska jag ladda ner någon film. Förslag någon?

18 dagar

Inte bara Alice dök upp igår, utan även Robin. Så vi hade lite sleepover, trevligt!



Nu ska jag gör mig iordning och sen ska jag städa morfars lägenhet, är så trött och förkyld, buhu så hade helst bara velat lägga mig i sängen och stanna där hela dagen. Men det kan man väl drömma om..

En lördag - 19 dagar

Tänkte börja inlägget med någon fin ursäkt om att jag inte haft tid att blogga idag, men det har jag haft. Jag har bara varit alldeles för upptagen av att kolla på Vampire Diaries, att jag hade glömt hur bra det är, ska jag inte göra om. Jag gör aldrig samma misstag två gånger.

Jag vaknade idag på det bästa sätt som jag kan tänka mig, av att jag vänder mig om och möts av min fina pojkväns närvaro. Att bara få krypa nära och hålla om kan vara det bästa som finns en morgon. Sen att få rå om honom lite extra nu när han är skadad är heller inte fel. Jag var en extra bra flickvän och gjorde pannkakor till frukost!

Efter timmar av vampyräventyr så var det dags att locka håret, sminka sig och sen på med finkläderna, och sen bar det av till middag på Grand Hotel, Löjromssmörgås, köttgryta och chokladmousse, underbart gott. Nu sitter jag med mamma framför tvn och snart kommer fina Alice hit!


Blev svarta byxor, spetstopp och kavaj, sen ett par svarta boots med klack på fossingarna


snart..

snart kommer min älskling hit. Då ska jag ta hand om honom, han har huggit sig i handen med kniv så idag oppererade han den. Så det blir lite film och mys när han dyker upp.

Just nu sitter jag med färg i håret, äntligen ska den jävla utväxten bort!!


Bjuder på en snyggobild

Fredag - 20 dagar

Hur kan man bli sjuk över en natt? När jag vaknade hade näsan täppt igen och halsen brände. Jag tog trots det bussen med Alice till Sture för att ha psykologi. Efter det snabbt till netto för att köpa hårfärg. Sen ännu snabbare för att hinna med bussen, vi har konstaterat att vi är väldigt otränade jag och Alice.

Har ägnat hela eftermiddagen åt Vampire Diaries, ååh så bra det är!! Nu har jag och mamma ätit en god middag och ska nu kolla idol!

The vampire diaries

Såg nu att säsong 2 av Vampire Diaries har börjat sändas på sexan! Jag var ganska besatt när säsong ett så blev superglad nu, ska genast börja kolla igen. För de som inte kollat, gör det, hade mina tvivel att det bara var ännu en Twillight kopia, men icke!


21 dagar

Nyss varit ute i vintermörkret med Wilma i en halvtimma. Tänkte att jag ska försöka promenera i trettio minuter varje dag, börjar känna mig extra mycket som en soffpotatis. Dags att röra på bena!

Nu ska jag göra i ordning i köket och sen lägga ner de sista Barbie sakerna i lådorna, sen blir det sängen. Jag är supertrött!


Första julklappen



Jag har idag köpt den första julklappen, och den är till mamma. Hon ville ha ett kakfat i glas, tre våningar från Åhlens. Så det fick de bli! Nu är det vara resten kvar, men lillans julklapp är väl ganska klappad och klar, hon ska få alla mina Barbie möbler, och så ska jag och pappa göra något slags hus till de.

Sitter helt ensam hemma, har inte direkt så mycket för mig, tror jag ska lägga mig tidigt, trots att jag har sovmorgon till tolv i morgon, men det är ju helg och då behöver man energi.

Helgen bjuder på allt från Idol med vännerna, middag på Grand, till städning hos morfar.


love u

Har nyss varit på Ica och handlat lite gotte till mig och Robin. Han kommer om någon timma och jag har städat hemma och gjort supermysigt. Var ett tag sen vi va bara han och jag så ska bli mys.

Nu ska jag laga till en pastagratäng innan han kommer, hörs sen!


RSS 2.0