uppe i ottan

kanske inte i ottan för andra, men för mig, ack klockan är bara nio -.-
Har just klätt på mig, borstat tänderna, tvättat ansiktet och tagit ett litet tag på mina ögonbryn. Så nu ska jag strax gå ner till bussen, och ta mig till österskans där vi ska träffas. Ska bli så spännande detta ! ;)

En osminkad och väldigt trött Anna,

äntligen vår

Det är officiellt vår, för solen har skinit från det att jag steg ut sängen tills den gick ner för en stund sedan. Har tagit vara på dagen på bästa sätt, stan med mina kära !

Började med att vi tog bussen till Sture och åt lunch, man tackar faktiskt inte nej till gratis mat, speciellt inte när det är stekt fisk. Efter det började vi springa runt i stan, blev örhängen, en ring, klänning och ett par nya jeans. Och ett armband till Robin, var så snyggt på honom att jag var tvungen att köpa det, så blev han ju glad med.

I morgon ska jag göra något väldigt spännande, jag ska åka med systrarna Swerre + 2 till Kungsbacka där vi ska bli stylade och fotade. Har ägnat hela kvällen till att välja ut tre olika outfits, och tror att jag har bestämt mig nu. Känner mig lite små nervös för har aldrig blivit fotad tidigare, men det är ju bara jag som ska ha fotona, så det blir nog bra !

Nu är det dags att försöka plugga lite, läsa lite i engelska och svenskan boken, och efter det sova. Vi åker halv elva i morgon, spännande !

so im tierd

Tiden går så himla snabbt, det är redan söndag och hela veckan och helgen är slut. Nu är det bara fyra dagar i skolan och sen börjar ett tio dagars långt lov! Vet inte om jag ser fram emot det så mycket egentligen, känns lite som det nyss var lov, plus att jag ska vara ledig hela vecka 16 när jag och mamma drar till Cypern..

Igår blev det en bra kväll hemma hos mig, med god dricka, spel och trevligt sällskap. När folket lämnat kom Robin hit och vi gick och la oss. Är så skönt när han kommer på kvällen och jag får somna med hans armar runt mig, sover så lugnt och tryggt då.

Har en hel del att göra idag, och då hjälper det inte att jag förlorat en timma utav dagen, måste plugga matte, engelska och svenska. Därför blev det ingen Afro idag, typiskt !

Dags att sätta igång !

Lite bilder från igår,




let´s have som fun

Ja, det har ju blivit lite dåligt med uppdateringen här, har ingen ursäkt, utan är bara så att jag vissa veckor i mitt liv har så mycket på gång, och så lite tid för datorn.

Just nu försöker jag bara få klart allt med skolan innan lovet, träna och va med min pojkvän. Har väl mest hunnit med det sista om jag ska vara ärlig, är inte mycket för att plugga och har lätt för att skjuta upp saker och ting lite för länge.. Även träningen har gått sådär denna veckan, men ska testa ett nytt pass på lördag och träna afro på söndag så det ser jag fram emot !

Kollar runt lite för behöver införskaffa lite nya saker nu på tisdag när pengarna kommer, har redan beställt ett par skor och en sommarjacka men behöver ny foundation, hårfärg, jeans och underkläder med. Får väl se vad pengarna räcker till.

I morgon har jag och Robin varit tillsammans ett halvår, och då blir det troligen bio, om han bara får sin lön, ser jag fram emot. Nu är det dags att läsa en stund och sedan krypa till kojs. Blir första natten utan Robin denna veckan, kommer kännas tomt, fast kan bli lite skönt att få breda ut sig i sängen med, haha !

friday

Det är fredag, klockan är tio och jag ligger i min säng. Vet inte när det hände senast men jag är helt enkelt, helt slut. Har träningsvärk i både rygg och vader och har en stark känsla av att vi kan räkna dit lår och mage i morgon.

Var och tränade MRL med Alice vid halv sex, mage, rumpa och lår. Det var inte att leka med alltså, höll på i 30 minuter och både jag och Alice var helt slut efteråt, så det blir en repris av detta på måndag. För känns att det har god verkan. Och i morgon är det happy saturday på Nautilus och då ska vi släppa loss till olika musikal låter, tror det kommer bli riktigt kul !

Som sagt sitter ensam hemma och ganska många jag känner är ute och roar sig men jag orkade bara inte. I stället har jag duschat, målat naglarna och nu läser jag i min nylånade bok TRE, som hitintills är bra. Efter det tänker jag somna till City Island som jag laddade hem igår kväll.

I morgon blir det som sagt träning på förmiddagen, lite städning och strykning hemma och på kvällen blir det Melodifestivalen med tjejerna, kanske även mat på stan innan.

Och på söndag ska jag vara med min älskade pojkvän, känns som vi inte riktigt hinner ses mitt i allt med skola, träning och hans nya jobb. Men på söndag blir det för hoppningsvis en heldag och efter det övernattning i Slättåkra. Så resten av helgen är planerad och därför känns det trots allt ganska okej att läga sig vid tio denna fredag !

Godnatt!

Dagens saknad är värmen, utan tvekan !





hard work work

Blev väckt av Robin tio över sex, det var bara till att gå upp, klä på sig och hoppa in i bilen, eftersom Robin tvunget ska vara på sitt jobb klockan sju. Så när vi kom in till stan tog jag bussen direkt hem där jag somnade om och sov till tio, det var underbart. Efter det hade jag datorkunskap, som alltid är lika trevligt, sen matte som inte är lika trevligt eftersom vår mattelärare tror att vi är snillen, jag menar att göra 3o sidor hemma? Är inte det lite överdrivet!?
Efter det hade vi bild, och det var riktigt kul, skulle göra gips gubbar, och jag gör en avbild av Robin, tror han kommer bli glad när han får den, han är redan nyfiken.

Efter skolan var jag i stan en stund med älskling och käkade lite och sånt, nu ska jag strax träna, Aqua igen, och i morgon blir det Afro för första gången, ser fram emot det riktigt mycket! Nej nu ska jag sätta på mig bikinin !



Min pojk och jag på skolavslutningen i nian, det var en riktigt bra dag de, känns som igår !

mysteriet med skogen

Hur kommer det sig att alla hejar på varandra just i skogen? Alla som gått förbi mig och Josefin på vår promenad har gett oss ett glatt hej. Tycker bara det är lite underligt, för det är ingen annanstans i denna staden där folk hejar på en, inte på stan, inte på biblioteket, inte i bussen, inte ens i skolan. Men i skogen, ja där är det tydligen någon slags regel? Konstigt.

Sitter och lyssnar på musik för att få tiden att gå lite snabbare, ska träffa Robin på Norra Station om 40 minuter, för att sen ta bussen till honom. Ska bli så skönt att få hem min laddare, har saknat den. Sen sa han att han kanske har en present till mig ?! Låter väldigt spännande, så får väl se om jag kommer hem med en present i morgon eller inte.

Nu får jag väl kolla över mina skoluppgifter lite och sedan är det nog dags att börja traska!


Godernatt !



det börjar våras

Sitter och väntar på Josefin, för vi ska alldeles strax cykla ut till Söndrum, ta med Wilma och gå en långpromenad. Får bli det istället för träning idag, har inbokade pass både torsdag, fredag och lördag sen så bra att komma ut i friska luften idag, det är ju inte helt fel väder heller. Fattas bara lite mera värme nu, och att snön smälter självklart.

Har just fyllt ut min ansökan om sommarkraft, och har tidigare skickat in till framtidskraft. Hoppas att jag får något utav det för måste verkligen ha ett sommarjobb, annars finns det inte en chans att kunna hitta på något roligt i sommar.

Nej nu ska jag hoppa i min träningskläder och ut i fina vädret!

bild från våren 08

Studiedag

Då var det en ny vecka, nya.. möjligheter?
Har idag gjort nästan allt jag skulle, jag har packat och flyttat över till min pappa, alla sakerna ner i väskan som varje måndag, börjar kännas så dumt att flytta fram och tillbaka när jag är så pass gammal. Vill ha ett rum, där jag har alla mina grejer, en garderob, då kanske jag äntligen skulle få lite ordning på saker och ting! Men då kommer det ju ett problem, vem ska man bo hos? Det är det enda jag tycker är jobbigt med att mina föräldrar inte bor tillsammans, att jag inte kan bo med de båda, ganska logiskt kanske?

Testade på Aqua idag på Nautilus, tillsammans med Josefin, Alice och en massa damar plaskade vi som galningar, men måste säga att det var riktigt roligt, bra träning och riktigt bra musik. Så det ska definitivt göras om!

Jag ska också passa på att tipsa om världens bästa balsam ( om man nu har blondt hår ) Det är från TONI&GUY och kostar 110 kronor på Maxi. Det är riktigt bra, tar fram färgen och gula skiftningar försvinner helt, det innehåller också värmeskydd.

Platinum blonde conditioner

Nu ska jag strax kolla på filmen Wimbledon, för har hört att den ska vara riktigt bra, så hoppas på det.
I morgon är det tisdag och det är ganska mycket på mitt schema, måste kolla upp massa kring ett pågående irottsprojekt, och fortsätta leta sommarjobb. Sen får jag absolut inte glömma att hämta min laddare i slättåkra, för min mobil är död och det är de värsta jag vet. Godernatt !

taking it easy

Så bra gick det med att jag skulle lägga in bilder från lovet, men glömmer alltid bort att blogga när jag är hos min moder pga hennes dåliga internet anslutning. Vi ska ha trådlöst internet, men så har det inte blivit så nu håller vi iaf på att byta opperatör.

Helgen har varit helt okej, på fredagen tog jag det bara lugnt med Martina, satt och kollade tv och pratade om allt mellan himmel och jord. Kommer alltid på när jag är med Martina varför vi hållt ihop så länge, vi kan verkligen prata om allt och förstå varandra, och det är guld värt för mig.


Igår blev det fest hos syskonen Strutz, jag, Alice, Josefin och Robin tog bussen dit vid halv elva efter lite försnack hos mig. Trevlig kväll med lite folk man inte träffat på ett tag. Vid två hämtade mamma oss, och jag och Robin somnade nästan bums när vi kommit hem.


Och idag söndag, har jag inte gjort någonting. Hela förmiddagen kollade jag och Robin film och tv, när han åkte fortsätta jag på samma spår, och nu på kvällen gör jag fortfarande det samma. HAr varit utanför dörren två gånger, en gång när jag var ute med Wilma, och en gång när jag köpte saft på ica! I morgon måste jag verkligen träna ordentligt!


Nu ska jag fortsätta läsa i min bok, och sen se om det kommit ut något nytt avsnitt av one tree hill, sen är det kanske inte helt fel att sova, i morgon ligger det en del på schemat
* Wilma 10 år !
* Göra klart APU - uppgifter
* Städa och packa inför flytt till Pappa
* Träna Aqua 18.30



RSS 2.0