here i go again

Sitter ensam i mitt lilla hus, eller Wilma är hemma. Henne ska jag faktiskt inte glömma bort för, för att vara en hund och inte kunna prata så är hon faktiskt bra sällskap. Har nyss kollat på Tristan och Isolde, den va bra men kunde ha slutat lyckligare, jag gillar lyckliga slut i filmer efter som det är så sällsynta i verkliga livet. Har ätit kycklingspett, ris och sallad i min ensamhet också. Får passa på att njuta medan jag kan för snart ryker all pasta, potatis och ris!

Idag har jag även varit i stan med Josefin, Alice och Martina. Blev fika och snack på espresso house. Perfekt sysselsättning denna söndag för är väldigt trött trots att jag och Robin bara låg hemma och tog det lugnt igår, gissar att jag fortfarande är trött efter festen hos Charlie i fredags, men riktigt rolig var den!

I morgon är det dagis igen, jobbar från åtta till tre och efter det blir det träning med Josefin, nu blir det städning sen sängen och kanske en film till, att lyda lagen får bli nästa mål !


Beställde lite kläder från H&M innan,
hittade massa på rea så det känns toppen!








elsa elsa elsa..

Lite förvånad blir man ju ändå när man ska uppdatera bloggen och någon redan smygit in ett inlägg. Kanske skulle tänkt efter innan jag delade med mig av mitt lösenord (btw bra att du tycker om det, gör jag med ! ;) Nej det är bara trevligt Elsis att du uppdaterar lite där bortifrån, saknar dig väldigt mycket så trevligt att se din vackra nuna med, även om du sparar på din seriösa sida.. haha

Eftersom syssling min klagar på mig ska jag väl uppdatera lite,
Dagen igår,
' fika som planerat
' Tog det lugnt med Robin hos hans mormor
' Hem till mig och göra sig i ordning
' Fest i Örniastugan
' Sov hos mig

Idag gick jag upp tjugo över sju, väckte Robin vid nio och gosade lite, sn lät jag honom somna om och kollade i stället film med lillasyster. Sen blev det städning med mamma hos morfar. Rensade ut alla mormors saker, lite behöll mamma och jag, lite skänkte vi och en del slängde vi. Kändes väldigt konstigt alltihop men vet att morfar kommer bli lättat när han kommer hem och ser att vi fixat allt.

När jag äntligen kom hem igen, hade man ju kunnat tro att jag skulle få vila, men nej då lagade jag mat och färgade mitt hår. Nu är jag därför helt slut och ska sova så fort jag packat mina saker. För i morgon bär det av till mamma!
Nyfärgat !

Min älskling du är som en ros



seriösa bruden

älska hufudstaden!!
kan man bli mer oseriös? & ful som fan haha! här har vi en riktig bild på qatt3n iallafall. älskar dig min kära syssling <3

den 22 januari

Hemma från en lugn men trevlig kväll hos David, som fyllt 16 år. Satt och tog det lugnt, lyssnade på musik och killarna plus Martina drack lite öl, men väldigt lugnt och nu drog de vidare och jag gick hem för att krypa ner i min varma säng. Har trots allt ont i halsen och även lite feber. Beror förmodligen på alla dagis baciller jag fått utstå denna veckan, men nu är en vecka avklarad, bara fyra kvar och sedan lov. Underbart !

Har haft besök i min blogg, av min självaste syssling. Lite svullen såg hon åt må jag säga, men lika söt för de. Saknar henne väldigt mycket och hoppas verkligen att vi har påsklov samtidigt i alla fall så att vi kan träffas. Förstår inte varför inte alla städer kan ha lov samtidigt?

Nu ska jag ladda ner en film eller kanske bara läsa lite i min bok. I morgon blir det fika med morfar, Göran, Manto och mamma. Och kvällen blir förmodligen med Robin. Godnatt !





gästblogg

Tjenispenis där ute! Elsa här, ni vet annas snygga syssling från sthlm? japp ni vet säkert, vem vet inte liksom? ville bara säga halloj och här har ni en videoblogg från mig. jag saknar dig som fan anna! kisses/ bästa elsa

brr, its cold in here

Har precis kommit hem från dagis, mycket bättre dag idag, inte så många barn och tiden gick fort. Bytte dock min första bajs blöja och det var inte lika mysigt, men antar att det var den första av väldigt många.. Det var god mat på dagiset idag i alla fall, och för en gångs skull fick jag i mig en bra och ordentlig frukost. Tror dagiset gör mitt gott, gott fast trött! Dessutom har jag idag dragit runt lite olika ungar i pulka, va så trött när jag kom in! När ska kylan och snön försvinna? Vill ja ha VÅR!

Fick ett väldigt argt sms av min mamma för en stund sedan att jag måste lämna böcker på biblioteket, annars får jag böta hundra kronor, så får svänga inom där efter gymmet idag.

För det ska jag göra nu, träna. Det ska bli väldigt skönt, fast jag får träna ensam idag för Josefin va så hemskt trött, men ipoden får följa med och då ska det nog gå jättebra!

Hej så länge !


Vid denna tiden förra året var jag i Thailand, det hade inte varit helt fel nu, eller vad säger ni?

V i l l h a

Hittat en massa saker i h&m katalogen som jag vill ha, längtar verkligen tills man bara kan släng på sig en tunn vår jacka istället för den enorma vinterjackan..










changes

allting förändras så sjukt fort, tänker tillbaka bara på hur annorlunda allt är idag, gentemot hur det var för bara något år sedan, trodde aldrig att jag skulle va den jag är idag, trodde aldrig att det skulle bli så stora förändringar, det skrämmer mig lite, undrar hur allt ser ut om ännu ett år?


Har dåligt samvete, över att jag inte skrivit, för vet att jag mår mycket bättre när jag fått skriva av mig lite, det har hänt väldigt mycket på kort tid. Och allting känns lite upp och ner just nu, därför har jag inte riktigt fårr ordnig på allting och känslor och tankar bara flyger runt och rör i huvudet.

Allt känns så nytt i år, jag tränar för fullt, Robin har flyttat till slättåkra och dessutom så jobbar jag plötsligt hela dagarna på dagis. Men låt säga att jag tror att så fort allt det här nya har sjunkit in så kommer det kännas bättre än någonsin. För även om min älskling är en bit ifrån mig så tror jag att det är precis vad vi behöver, tid för oss själva långt från stan och alla andra, sen märker jag redan hur bra jag mår av träningen, och dagiset känns toppen, synd bara att det inte ger några pengar..

Nu ska jag faktiskt sova, för jag börjar jobba redan halv åtta i morgon, och är väldigt trött efter denna dagen, vet inte hur många sötnosar jag klätt på och av vinterkläder på, och hur många snoriga näsor och kladdiga munnar jag torkat, så därför ska jag sova ut ordentligt, för efter dagis blir det träning med Josefin,

godnatt !


Jag är bra


bild från i somras för att jag saknar värmen, tårtan och håret!



japp, så är det förstår ni, jag är väldigt bra, för jag tränade igår, tills svetten rann, sen gick jag hem till Robin, och idag har jag tränat igen, tills svetten rann, tillsammans med Josefin, och i morgon ska vi träna igen, så jag känner mig väldigt duktig. Jag har också sett till att mamma skrivit på min lapp till syven, så jag kan lämna in den i morgon, ännu mera bra av mig.

Något som är dåligt av mig, vilket jag inte borde uppmärksamma, utan i stället var nöjd med mig själv är att jag åt två cheeseballs igår, och nutella på mina två rostemackor idag. Det är dåligt, eftersom jag hade slutat med alla godsaker, men det är svårt att vara nyttig när man sover över med Robin, men jag ska klara det, så det så!

Men nu ska jag sova, för det är bra, och bra är jag,
godnatt !

tjat tjat tjat

Jag tror jag spyr av allt tjat, tjat som inte har ett skit med mig att göra.
Är trött på att höra allt gnäll, så nu ska jag i alla fall ta tag i mitt eget liv,
eftersom att jag tyvärr bara kan fixa mitt eget. Därför ska jag åka och träna nu,
och efter det ska jag åka hem till min älskling, och sova där för i morgon är
jag ledig, och det ska man absolut inte klaga på !

På måndag börjar min praktik, och det känns väldigt bra för då slipper man
traska runt i skolan och i stället får jag leka med små barn. Nu ska jag
sätta fört på mitt trötta arsle,
so long !


delete

Detta har varit en dålig dag, riktigt dålig. Kanske borde väntat mig det efter alla bra dagar den senaste tiden, men det kom ändå som en spark i magen. Finns inget jag hellre skulle göra än att bara markera denna dagen och trycka på delete, om det bara gick !

Skolan börjar snart, och trots att den ännu inte gjort det så känner jag genast den där skol stressen komma smygandes, exempelvis något som smyger sig på extra fort just nu är ekvations provet som väntar innan min praktik, även oron inför praktiken känns i magen. Tänk så tycker inte barnen om mig? Tänk om de är elaka emot mig och börjar kasta leksaker? Barn kan faktiskt vara riktigt elaka, och tänk om jag inte kan tygla mitt humör och börjar skrika och svära?

Som ni hör så behöver jag en stor tårta bakad av mycket positivitet! och helst lite kalorier..
Borde åka och träna i morgon, men vill verkligen hinna med att krama på min älskling också, och träffa Josefin, och en massa andra saker, dagen i morgon behöver vara lång, mendans dagen i dag gärna kan gå och försvinna, gömma sig i skogen eller helt enkelt stycka sig själv och hoppa i plurret !

hej då! :@

män är från mars kvinnor är från venus

Sitter hemma hos Martina och diskuterar fenomenet pojkvänner, de är allt ett släkte i sig. Funderar varje dag över hur vi kan tänka så olika, men då kännsdet så bra när jag träffar Martina och kan få bekräftat, att det är nog inte bara jag och min pojkvän som tänker väldigt olika, utan alla andra par med. Funderar väldigt starkt att läsa boken, män är från mars, kvinnor från venus. Då kanske min förståelse kan öka en aning?

På tal om pojkar så var jag åter igen ensam tjej mitt i en grabbkväll, pokerkväll närmare bestämt. Men det var trevligt, men ännu trevligare när jag fick landa i Robins säng klockan fyra på natten och inte behövde vakna igen förän klockan 14 idag.

Men idag har jag varit duktig, tränat en och en halv timma med mamma, och städat. Nu ska jag återgå till att prata med Martina, och kolla på en film.

natti natti, och hoppas ni dansar loss flickor ;)


A l O n e

Cornelia kom aldrig..

För smart som hon är så tog hon bussen hem till min mamma, men jag själv är hemma hos min pappa. Nej ska väl inte lägga all skuld på henne kanske, bara nästan! För jag kan kanske ha glömt att nämna för henne att jag är hemma hos min pappa den här veckan, kanske !

Nu, när som helst, är i alla fall filmen som jag ska titta på i min ensamhet klar, och efter det ska jag sova, helt ensam i min stora mjuka säng, eller kanske inte så stora men sköna, och njuta av att jag kan sova helt ostörd, och hur länge jag vill.

Så nu kryper jag i ide, godnatt !

Grattis min älskling !

Igår var det inte en vanlig dag, för det var Robins 17 årsdag!



Känns konsigt att han redan sjutton när jag ska vara sexton ett bra tag till, men känns absolut super häftigt att min pojkvän är sjutton.. Började dagen med att gå upp väldigt tidigt för att jag skulle åka till högskolan och skriva ut fotot på oss till ramen, det som skulle bli hans present då. Kändes väldigt snålt men får påminna mig om att jag faktiskt lagt 300 kronor på hans telefon och att han fick min plattång.

Det blev i alla fall en riktigt bra, Robins födelsedag. Det tror jag att han håller med fullständigt om. Började med att han åt med sina vänner medan jag sov ikapp de timmar jag missat på mrogonen, sen tatuerade han sig och efter det kom det gäster på fika, mycket mysigt ! Sen åkte vi också ut i ovädret för att kolla hur det gick för Robban och Palle i slättåkra, och fan så fint det blir. Längtar riktigt mycket efter att de ska flytta nu kan jag lova!


På kvällen blev det fest hos Cornelia, i hennes källare. Jätte trevligt var det, även om min älskling fick lite för mycket utav det goda, men så länge han var glad och nöjd så var jag det med, det var ju hans dag!
Natten blev ganska så jobbig eftersom att jag och Robin delade på en tunn smal madrass, och en full Robin väcker maninte för att flytta på, absolut nej.

Nu ska jag fortsätta min väntan på Cornelia, så vi kan kolla film.

So long !

dag numero trois

Sitter helt ensam nu, med Star Wars på i bakgrunden och väntar på att min film ska laddas klart. Cornelia och Alice åkte för en stund sedan, vi kollade på Allt för min syster. Som jag även såg inatt, grät som en bebis! Men gud så bra den va, så den rekomenderar jag verkligen!


Detta lovet är ju inte det roligaste jag varit med om, men hoppas på en mysig dag med Robin i morgon, för har inte varit med honom sen i fredags och det börjar växa sån jobbig saknad i mig nu, men sen på tisdag är det hans födelsedag med så det ska bli kul!

Då ska jag väl fortsätta vänta och tråka ner mig, tipsa gärna om bra filmer för det behövs!

So long!

dag numero deux

Idag är det den andra dagen på det här året, år 2010. Känns så konstigt att skriva det, kommer nog bli en del felskrvningar från min sida innan jag vant mig. Denna andra dag på det nya deceniumet har jag ägnat åt att vara väldigt trött. Känner inte att jag riktigt tagit igen mig efter nyår och förlovning ännu, men kanske i morgon!

Förutom att vara trött har jag också hjälpt Robin, tillsammans med hans mamma att rensa ut hans garderob och byrå. Jag har alltig vetat att min kära pojkvän, fästman eller vad vi kalla honom för, har otroligt mycket kläder. Men ändå blev jag chockad. Han måste haft typ minst 30 par byxor, en massa tröjor, t - shirtar och gud vet hur många sjalar, men nu är mycket, väldigt mycket borta. Så nu känns det lite mer som att jag ändå är tjejen i förhållandet.. även om Robin fortfarande har kvar typ 10 par byxor, medan jag har typ..  två?!

Efter utrensning så tog jag mig hem och fick super god mat, som jag åt tillsammans med mamma och morfar, och efter det så tog jag bussen till Alice, och satt där tillsammans med henne, söta Chico, Martina, Lina och Maja. Myckter trevligt måste jag säga!

Och nu har jag varit hemma ett tag och har laddat hem Allt för min syster, som ska vara jättebra men stor bölvarning tydligen, så ska ladda med näsdukar!! Har läst boken men det var längesen, så nu är det upp till bevis om Martina har rätt om att den är bra!

So long!

Nyår och förlovning

Blev en väldigt bra förlovning och en bra nyårsafton! Idag är jag helt slut och kvällen blir hemma hos Cornelia med några tjejer. Bara ta det lugnt och kolla på någon film. Nu ska jag sätta fart på mitt trötta arsle!


All min kärlek till dig, du gör mig hel !

RSS 2.0