You had a good day

Jag haft en riktigt bra dag tillsammans med Alice!

Vi började dagen med att hon fick titta på när jag städade på Fridolfs, så hon kan lära sig och börja städa med mig och sen även Lina. Efter det blev det frukost på Mc Donalds och sen lämnade jag tillbaka en tröja på Monki som jag inte var nöjd med. Efter det engelska, gjorde klart ännu ett arbete (GO Anna !) sen åt vi lite lunch, och cyklade in till stan och köpte en superfin ljusrosa kavaj till mig på gina, kommer bild på den !

Sen cyklade vi till stenhuggeriet och gick en lång promenad med Chico, Wilma & Vidar, supermysigt !

Wilma är min bästa vän !

 

tripp trapp trull

Jag i mina nya byxor från Vero Moda och sjal från H&M

Vackra Alice och Chico

 

Nu har jag suttit hela kvällen och skrivit, snart är jag klart ! Underbart. Längtar tills pengarna kommer, SHOPPA! Nu ska jag sova för i morgon väntar,

  • Gympa på morgonen
  • Dammsuga huset
  • Va med Robin
  • Städa på Fridolfs
  • Kvällen, vem vet?
Godnatt !

 


its been to long

Hoppsan, här var det ju inte igår jag skrev. Vad dum jag känner mig, men dem här veckorna sen jag kom hem från Cypern har varit otroligt stressiga. Jag började jobba på Friodolfs, massa plugg och arbeten i skolan och sen började jag även att göra ett jobb för en kvinna på Högskolan, och det har tagit otroligt med tid! Har nu bara en intervju kvar, som jag ska göra i morgon. Har beräknat att den kommer ta cirka fyra timmar, och efter det är jag äntligen färdig ! Du fattas bara pengarna, jag säger bara, som jag ska shoppa!

På tal om att shoppa på har jag även gjort det idag, ett par beiga jeans typ, en vit topp från Monki, solbrillor efter som jag inte hittar de snygga jag köpte på Cypern :( ett par örhängen och en sjal. Skulle egentligen inte shoppa annat en till mamma, men köpte en ram till tavlan jag gjort och på fredag eller något så tar jag med morfar så ska jag försöka hitta någon fin vattenbringare, eftersom jag och Philip tagit sönder den vi hade.

Nu ska jag sova, ska va på Fridolfs klockan nio och efter det har jag engelska. Godnatt !

Saknar värmen !

en söndagsaktig lördag

Nu har det varit dåligt med bloggandet några dagar, men det har varit full rulle sen jag kom hem, så har helt enkelt inte hunnit med datorn.
I onsdags var jag med några tjejer hemma hos Mickan och efter det sov jag hos Lina. Torsdagen blev barnkalas för Tova och kvällen hemma hos Cornelia med spel och trevligt folk. Även igår blev kvällen hos Cornelia, men lite mer dricka och lite mer folk bara, vi grillade gott och spelade spel.

Nu har jag pluggat en stund, och farmor har varit här och bjudit på lite tårta. Känner mig väldigt seg och har en ganska dålig dag, de två senaste dagarna har rullat på så fort att jag inte hunnit tänka. Idag har jag haft för mycket tid till att tänka, men gäller att bearbeta att mitt liv har förändrats, och att jag inte kan göra något förutom att acceptera förändringen och försöka se något positivt med den, det har jag ännu inte lyckats med, men det kanske kommer?

Kommer bilder från igår om en stund ! ;)

Hemma

Då var jag hemma igen, vet inte riktigt om jag tycker det är skönt eller vad jag tycker. Vet att jag tycker det var underbart att sova i min egen säng i natt, för sängarna på hotellet var väldigt hårda. Vet också att det var väldigt skönt att träffa Robin och vännerna igen. Men annars hade jag gärna stannat, så underbart väder, fina stränder och alldelses klarblått vatten. Har väldigt mycket i skolan jag måste göra nu, och det är så hemskt kallt här hemma. Så på så vis hade jag gärna stannat på Cypern.



En sak jag är lite smått arg över, är att det glömde skicka med min väska på planet. Har verkligen alla mina saker i den, alla kläder, smink, toasaker, plattång och locktång. Till och med min jacka och mitt busskort.. Men i morgon ska den vara här senast klockan 13. Bäst för de att de inte tagit sönder något. .

Nu ska jag duscha och sen sova, sov inte mycket i natt och var ganska jobbigt att va i skolan när jag vant mig vid att slöa på stranden hela dagen den senaste veckan. Men i morgon måste jag vara fit for fight, nationella prov i matte, powerpoint arbete och tandläkaren, mycket att göra, så lite tid !


so long

Nu närmar klockan sig elva, nästan allt är packat och ska väl snart bära ut sakerna i bilen. Sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på O.C tills vi ska åka vid tre. Gud det ska bli så skönt att äntligen få komma iväg, och bort från allt. Men vet att jag måste ta tag i en massa saker när jag kommer hem, men tänker strunta i det och bara slappna av på en varm strand.

Datorn får följa med till Cypern, så bara internet på hotellet funkar så ska jag säkert kunna slänga upp lite bilder då och då. Kan ju vara kul, framförallt för morfar, om nu Philip orkar visa honom . .

Nej nu ska jag fixa det sista, nästa gång vi hörs, är jag i Cypern. U N D E R B A R T !


bye bye !

Packdag

Så, äntligen en liten stund över till datorn ! Hade ganska mycker att göra igår, sov länge och sen satte jag igång att göra födelsedagskort till Josefin, duschade, gjorde mig i ordning och sådant.

Josefins födelsedags middag va trevlig, god mat och en väldigt bra film, Så olika.










Robin åkte hem för någon timma sedan, och nu sitter jag och för över bilder, fixar med musik och har snart packat klart. Ska äta lite med mamma och morfar, han är så orolig nu när vi ska åka iväg. Lilla stackaren.

RSS 2.0